Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Een cadeautje voor je handen - Treaclemoon Handcrèmes


Zeg je Kim dan zeg je Handcrème en visa versa! Ik heb al-tijd(!) handcrème bij de hand -Flauw woordgrapje 😉 Ik kan de klok erop gelijk zetten wanneer het seizoen wisselt, ik last heb van mijn handen. Als in droog! Vooral tussen mijn vingers is het altijd dramatisch. Een goeie handcrème is een pre dus voor mij, maar ik als mama vergeet mijzelf heel vaak en dan staat de Zwitsal bodylotion binnen handbereik. Snap je?! Treaclemoon heeft 3 nieuwe handcrèmes uitgebracht en ik ben verliefd. Stapel verliefd! Ze ruiken heerlijk en voeden mijn handen zoals een handcrème dat hoort te doen. Enne de verpakkingen.. die zijn nog leuker dan leuk! Vandaag nemen wij deze 3 pareltjes onder "handen!"


Treaclemoon, wie kent dit heerlijke merk niet?! En anders, kom even rap onder die steen vandaan! Dit zijn namelijk producten die ervoor zorgen dat het een feestje is om jezelf even heerlijk te verwennen met een geweldig geurende douchegel, een bodylotion en sinds kort ook 3 nieuwe handcrèmes. 3 verschillende, namelijk; Marshmallow Heaven, My Coconut Island enThe Raspberry Kiss. 

Laten we, om het vuur te openen meteen even de verpakking voorop stellen. Als je Treaclemoon kent, weetje ook dat deze verpakkingen in iedere badkamer horen. Dit door de onwijs vrolijke teksten die op de verpakkingen zijn te vinden. Ook bij deze nieuwe pareltjes hebben ze weer goed nagedacht over teksten die een glimlach op je gezicht toveren.


Bij My Coconut Island moest ik meteen denken aan een warm en parelwit strand, palmbomen, hangmatten en last but not least, een helder blauwe zee. Malediven dingen ♥ Zonder dat ik ervoor in het vliegtuig hoef te springen, heb ik toch een beetje een Malediven gevoel. Dit is trouwens het eerst "eiland" wat in mij opkomt. Natuurlijk omdat deze hoog op een ieder zijn bucketlist travel editie staan. Toch?! Deze Coconut variant is voor je handen én nagels! 2 vliegen in klap. Want heel soms, echt heel soms schiet het er toch bij in om je nagels ook een fijne apk beurt te geven.

“I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.” De nieuwe ‘My Coconut Island’ Hand & Nail Balm van Treaclemoon™ neemt je mee naar de Caraïben en laat je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een azuurblauwe zee. De formule van deze handcrème voedt en herstelt je huid en versterkt je nagels dankzij een combinatie van macadamia-olie en zoete kers. De samenstelling bevat tevens druivenpitolie, sheabutter en panthenol. Deze hand- en nagelbalsem zorgt voor mooie verzorgde handen en sterke, veerkrachtige nagels".

Ik zou je nu uitgebreid kunnen vertellen hoe deze Coconut ruikt, maar voor de ultieme ervaring moet je deze toch echt zelf ruiken. Het is de moeite waard! En daarbij, mijn persoonlijke favoriet. Alhoewel ik ook wel een kleine zwak heb voor kokos geuren! Deze gaat mee in mijn -handtas wou ik zeggen- luiertas! De crème is speciaal voor de hardwerkende handen. En ja, echt waar! Je handen gebruik je de hele dag door. Ik was 2000000 keer mijn handen (lees; poepluiers). Deze crème heeft ervoor gezorgd dat ik mijn handen weer kan laten zien, zelfs tijdens de wisseling van het seizoen! 
Aanrader! Een dikke vette aanrader!! 


Marshmallow Heaven - Inderdaad, alsof je je begeeft in een wereld VOL Marshmallows! En zeg nou eerlijk? Wie is er niet gek op! Voor Extra droge handen en met Abrikozenolie & Vitamine E. Alsof je je waant in een ouderwetse snoepwinkel, met torenhoge snoeppotten. Ken je die aflevering van Pipi Langkous in de snoepwinkel? Dat ze allemaal lekkers uit de winkel meenemen, spekjes, lolly's alles! Op de 1 of andere manier denk ik bij deze geur direct aan die aflevering! De geur is zoet, maar niet te zoet. Meer... overheerlijk zoet. En eigenlijk zoet zoet dat je je vingers wilt aflikken.  For real! Maar ho niet te snel, je kunt de crème alleen gebruiken op je handen. 😉

“Deep in the night when all dreams come true, there is a candy store laden with gloriously coloured jars, each filled with memories so beautiful you want them to stay forever”… De nieuwe Treaclemoon™ ‘Marsmallow Heaven’ Hand Cream neemt je qua geurbeleving mee naar een droom van een snoepjeswinkel met kleurrijke snoeppotten, boordevol intens zoete, roze marshmallows met een vleugje karamel. Deze rijke handcrème heeft onmiddellijk voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, dankzij de toevoeging van abrikozenolie en vitamine E. De formule bevat tevens glycerine, druivenpitolie en sheabutter. Verzorgt en verwen je drogen handen en laat ze direct fluweelzacht aanvoelen met deze watertandend lekkere nieuwe handcrème!"

Ook bij deze geur geldt, je moet de ervaring zelf beleven! De verpakking is trouwens ook echt snoepjes roze. Gotta love it


Alweer de laatste van de 3. The Raspberry Kiss met Drakenvrucht en Amandel olie! De geur is net als Marshmallow Heaven, zoet maar niet te zoet.Zoet op een goede manier. Eigenlijk zou je alle 3 de geuren zelf moeten ruiken. Als ik aan deze geur ruik - zoals Treaclemoon zelf ook beschrijft-  Sappige frambozen, in een weiland, hand in hand met de liefde van je leven, rennend van de heuvels.. samen frambozen plukken ♥  

“I think this must be love… she smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow she sat.” De nieuwe Treaclemoon™ ‘The Raspberry Kiss’ Hand Cream vertelt het verhaal van romantiek en tedere kussen, met lippen die smaken naar sappige frambozen. Deze handcrème heeft een intensief verzorgende werking dankzij amandelolie en pitajaextract (drakenvrucht). De samenstelling bevat tevens druivenpitolie, sheabutter en glycerine. Het maakt ruwe handen zacht en aangenaam soepel en hult ze in de sprankelende geur van vers geplukte frambozen."

Niet alleen de geuren zijn fantastisch en wanen je in compleet andere wereld, nee! De verpakkingen zijn dusdanig fijn en klein dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Makkelijk te openen en zelfs met 1 hand! 

De Ingrediënten 


Yes, dames! En misschien een enkele heer?! Deze 3 Handcrèmes zijn als je het mij vraagt een ware musthave in je handtas of luiertas, nachtkastje, bij de pc, in de badkamer.. kortom overal! Als je eenmaal de geuren hebt geroken wil je namelijk de geuren alleen nog maar binnen handbereik hebben. Zonder dollen, je blijft namelijk stiekem ook aan je handen ruiken als je ze hebt ingesmeerd ha! Ssstttt..... Ik ben fan, een hele grote fan. Zeker gezien de toestand van mijn handen bij elk seizoen. Ze verzorgen mijn handen en zoals ik ze graag zou willen, zijn mijn handen zacht, erg zacht! Niet geheel onbelangrijk, de crèmes trekken snel in waardoor je dus niet met je handen hoef te wapperen. Ik bedoel, als ik mijn handen heb ingesmeerd, moeten ze eigenlijk vrijwel direct droog zijn omdat ik niet een half uur kan wachten- Kindjes he! En stiekem voor alleen de verpakking met die geweldige teksten zijn deze schatjes al de moeite waard om aan te schaffen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!


De Treaclemoon Handcrèmes zijn te koop bij Etos voor € 2.99 (75ml)

Wil je meer informatie over dit merk? Treaclemoon.nl 


Ps: De foto's zijn eigendom van Kimmichaelis.nl en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.