Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

DIY - Posters voor de babykamerBij Vajèn was het de bedoeling, toen wij bezig waren met haar kamertje om wat leuke posters uit te printen. (tjes) Uiteraard is dit niet gebeurt ha. Wel ben ik nu bezig met het opslaan van verschillende printjes voor als wij haar kamertje om gaan toveren tot een echte meisjes meisjes kamer. Maar bij Esra MOESTEN die kleine printjes er wel komen. Vlak voor mijn bevalling ben ik aan de knutsel gegaan.Het is echt ongelooflijk simpel. Iedereen heeft vast wel Pinterest? Niet? Dan is het ook nog eens heel erg simpel om een account aan te maken. Kind kan de was doen hoor. Op Pinterest heb je namelijk honderden posters die je zelf kunt uitprinten. het scheelt je ook nog een hoop in je portemonnee. Ik bedoel, je hebt een printer nodig met wat inkt. Hier en daar wat handigheid om de posters precies passend te maken zodat ze ook echt in de lijstjes passen. Ik had nog een hoop lege lijstje liggen waar ik niks mee deed. Die heb ik dan ook gebruikt. Allemaal verschillende wat het nog leuker maakt.


Bovenstaande lijstje is er eentje van Ikea. Daarin heb ik een poster geplaatst met daarop een zwaantje, echt zo een meisjes meisjes plaatje!


Esra haar kamer is Grijs, roze, wit en mintgroen. Althans, we hebben hier en daar wat leuke groene accenten terug laten komen en zo ook in bovenstaand lijstje. Een cactus met een gezichtje. Simpel maar leuk.


Boven Esra haar commode hangt een plank, met daaraan weer wat lossen plankjes. Die moesten ook gevuld worden. Net zoals het zwaantje van hierboven. Ik koos voor in dit lijstje een lief plaatje uit. Good Night little girl


Je bent een Unicorn mommy of je bent het niet. Deze lijstjes staan in de houten stellingkast bij elkaar. As you might see, 2 verschillende lijstjes. In het witte lijstje zit een unicorn plaatje met de tekst "I love you more than unicorns" En jaaaa haha dat is waar! En in het andere lijstje koos ik voor pijltjes. Verschillende vormen en kleuren. Eigenlijk kwam ik deze per toeval tegen en hij past perfect. Door de kleurtjes die de pijlen hebben.

Omdat je ze zelf uitprint en niet kant en klaar koopt kun je vaker wisselen en de oude bewaar je bijvoorbeeld in een map.

Je slaat de afbeeldingen op die je tegen bent gekomen op Pinterest, op je pc/laptop en daarna kun je ze uitprinten. Mocht je wat moeten knoeien met de formaten? Je kunt tijdens het printen aanvinken op welk formaat je wilt printen. Zo heb ik deze ook "aardig" mooi in de lijstjes gekregen.

Leuk toch?! En zo simpel!