Doorgaan naar hoofdcontent

DIY - Posters voor de babykamerBij Vajèn was het de bedoeling, toen wij bezig waren met haar kamertje om wat leuke posters uit te printen. (tjes) Uiteraard is dit niet gebeurt ha. Wel ben ik nu bezig met het opslaan van verschillende printjes voor als wij haar kamertje om gaan toveren tot een echte meisjes meisjes kamer. Maar bij Esra MOESTEN die kleine printjes er wel komen. Vlak voor mijn bevalling ben ik aan de knutsel gegaan.Het is echt ongelooflijk simpel. Iedereen heeft vast wel Pinterest? Niet? Dan is het ook nog eens heel erg simpel om een account aan te maken. Kind kan de was doen hoor. Op Pinterest heb je namelijk honderden posters die je zelf kunt uitprinten. het scheelt je ook nog een hoop in je portemonnee. Ik bedoel, je hebt een printer nodig met wat inkt. Hier en daar wat handigheid om de posters precies passend te maken zodat ze ook echt in de lijstjes passen. Ik had nog een hoop lege lijstje liggen waar ik niks mee deed. Die heb ik dan ook gebruikt. Allemaal verschillende wat het nog leuker maakt.


Bovenstaande lijstje is er eentje van Ikea. Daarin heb ik een poster geplaatst met daarop een zwaantje, echt zo een meisjes meisjes plaatje!


Esra haar kamer is Grijs, roze, wit en mintgroen. Althans, we hebben hier en daar wat leuke groene accenten terug laten komen en zo ook in bovenstaand lijstje. Een cactus met een gezichtje. Simpel maar leuk.


Boven Esra haar commode hangt een plank, met daaraan weer wat lossen plankjes. Die moesten ook gevuld worden. Net zoals het zwaantje van hierboven. Ik koos voor in dit lijstje een lief plaatje uit. Good Night little girl


Je bent een Unicorn mommy of je bent het niet. Deze lijstjes staan in de houten stellingkast bij elkaar. As you might see, 2 verschillende lijstjes. In het witte lijstje zit een unicorn plaatje met de tekst "I love you more than unicorns" En jaaaa haha dat is waar! En in het andere lijstje koos ik voor pijltjes. Verschillende vormen en kleuren. Eigenlijk kwam ik deze per toeval tegen en hij past perfect. Door de kleurtjes die de pijlen hebben.

Omdat je ze zelf uitprint en niet kant en klaar koopt kun je vaker wisselen en de oude bewaar je bijvoorbeeld in een map.

Je slaat de afbeeldingen op die je tegen bent gekomen op Pinterest, op je pc/laptop en daarna kun je ze uitprinten. Mocht je wat moeten knoeien met de formaten? Je kunt tijdens het printen aanvinken op welk formaat je wilt printen. Zo heb ik deze ook "aardig" mooi in de lijstjes gekregen.

Leuk toch?! En zo simpel!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.