2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

DIY - Posters voor de babykamerBij Vajèn was het de bedoeling, toen wij bezig waren met haar kamertje om wat leuke posters uit te printen. (tjes) Uiteraard is dit niet gebeurt ha. Wel ben ik nu bezig met het opslaan van verschillende printjes voor als wij haar kamertje om gaan toveren tot een echte meisjes meisjes kamer. Maar bij Esra MOESTEN die kleine printjes er wel komen. Vlak voor mijn bevalling ben ik aan de knutsel gegaan.Het is echt ongelooflijk simpel. Iedereen heeft vast wel Pinterest? Niet? Dan is het ook nog eens heel erg simpel om een account aan te maken. Kind kan de was doen hoor. Op Pinterest heb je namelijk honderden posters die je zelf kunt uitprinten. het scheelt je ook nog een hoop in je portemonnee. Ik bedoel, je hebt een printer nodig met wat inkt. Hier en daar wat handigheid om de posters precies passend te maken zodat ze ook echt in de lijstjes passen. Ik had nog een hoop lege lijstje liggen waar ik niks mee deed. Die heb ik dan ook gebruikt. Allemaal verschillende wat het nog leuker maakt.


Bovenstaande lijstje is er eentje van Ikea. Daarin heb ik een poster geplaatst met daarop een zwaantje, echt zo een meisjes meisjes plaatje!


Esra haar kamer is Grijs, roze, wit en mintgroen. Althans, we hebben hier en daar wat leuke groene accenten terug laten komen en zo ook in bovenstaand lijstje. Een cactus met een gezichtje. Simpel maar leuk.


Boven Esra haar commode hangt een plank, met daaraan weer wat lossen plankjes. Die moesten ook gevuld worden. Net zoals het zwaantje van hierboven. Ik koos voor in dit lijstje een lief plaatje uit. Good Night little girl


Je bent een Unicorn mommy of je bent het niet. Deze lijstjes staan in de houten stellingkast bij elkaar. As you might see, 2 verschillende lijstjes. In het witte lijstje zit een unicorn plaatje met de tekst "I love you more than unicorns" En jaaaa haha dat is waar! En in het andere lijstje koos ik voor pijltjes. Verschillende vormen en kleuren. Eigenlijk kwam ik deze per toeval tegen en hij past perfect. Door de kleurtjes die de pijlen hebben.

Omdat je ze zelf uitprint en niet kant en klaar koopt kun je vaker wisselen en de oude bewaar je bijvoorbeeld in een map.

Je slaat de afbeeldingen op die je tegen bent gekomen op Pinterest, op je pc/laptop en daarna kun je ze uitprinten. Mocht je wat moeten knoeien met de formaten? Je kunt tijdens het printen aanvinken op welk formaat je wilt printen. Zo heb ik deze ook "aardig" mooi in de lijstjes gekregen.

Leuk toch?! En zo simpel!