Doorgaan naar hoofdcontent

Dingen die iedere moeder denkt tijdens de nachtelijke voedingenNachtvoedingen, hooray! Zo leuk, zo fijn, zo mooi. Wie heeft er nou eigenlijk nog een hele nacht slaap nodig? Ik bedoel, je bent moeder. Dat heeft een mama toch helemaal niet nodig? Hoe mooi het moederschap ook is, mama's hebben zo af en toe ook een uurtje of wat slaap achter elkaar nodig. Ja, toch echt wel. Als de zoveelste nacht zich aankondigt met weinig slaap en je probeert wakker te blijven tijdens de voeding, zijn er een aantal dingen die door je hoofd gaan.....


"Als de baby zo klaar is met eten kan ik nog; 1,2,3 uurtjes slapen. Misschien minder, ik hoop meer"

Zodra je gewekt wordt voor de voeding van je mini-me begint je brein als helemaal uit zichzelf te tellen hoeveel je uur je daarna nog kunt slapen. AL.TIJD! Het gaat vanzelf, je kunt er niks aan!

"Die luiwammes van een man van mij ligt nog te heerlijk te knorren. Hij kan maar beter zorgen dat het volgende flesje voor hem is"

Als je wakker wordt door je huilende mini-me, doe dan de volgende keer alsof je hem/haar niet hoort en beuk wat tegen je wederhelft aan zodat hij langzaam uit zijn schoonheidsslaapje ontwaakt. Om hem vervolgens uit bed te schoppen voor de fles en de rollen voor 1 keer omgedraaid zijn.

"Ik kan zittend in slaap vallen, wie had dat gedacht" 

Wie heeft er een bed nodig als je op een stoel ook prima in slaap kunt vallen. Nou ja prima, comfi is het niet, maar die oogleden sluiten zich vanzelf.

"Het is ECHT nog geen 3 uur geleden dat ik hier half slapend op de stoel zat?"

Het zit zo; Je stapt uit bed voor de eerste nachtelijke voeding. Eenmaal klaar, duik je je bed weer in en 3 uur later wordt je weer gewekt. Maar uhm, het voelt alsof je net weer in bed ligt... Je brein is in de war!

"Hoe bleven mama's vroeger wakker zonder telefoon tijdens de nachtelijke voedingen?"

HOE??? Een mysterie! Lekker blijven scrollen door je Facebook tijdlijn!

"Welke series keek ik ook alweer op Netflix?"

De laatste keer dat ik Netflix aanzette kan ik mij niet meer herinneren. EN dus de series die ik kijk? Geen flauw idee.


"Waarom gaat dit zoooooooo langzaam"

Kom baby, drink is iets sneller, mama wil slapen. Mama.moet.slapen!

"Ik heb honger"

Trek in chocolade, snoepjes, chips, drop. ALLES! En als dit nog lang duurt moet ik wel een pannenkoek gaan bakken!

"Zal ik ooit nog een nacht doorslapen?"

Gewoon 1 nacht. Please, 1 nacht maar. Ik smeek het je mooi, lief klein schepseltje.

"Ik ben mijn telefoon vergeten, shit"

Moet ik nu echt gaan wachten tot die fles leeg is of de baby weer helemaal in slaap is? Duuuuuuurt lang! De laatste gossips, een rondje Pinterest. Ohh, gotta love Pinterest!

"HATSJOEEE"

Natuurlijk, de baby valt net weer in slaap en is nu weer wakker omdat deze mama geen betere momenten kent om te niezen


Volgende week deel 2!Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.