Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dingen die iedere moeder denkt tijdens de nachtelijke voedingenNachtvoedingen, hooray! Zo leuk, zo fijn, zo mooi. Wie heeft er nou eigenlijk nog een hele nacht slaap nodig? Ik bedoel, je bent moeder. Dat heeft een mama toch helemaal niet nodig? Hoe mooi het moederschap ook is, mama's hebben zo af en toe ook een uurtje of wat slaap achter elkaar nodig. Ja, toch echt wel. Als de zoveelste nacht zich aankondigt met weinig slaap en je probeert wakker te blijven tijdens de voeding, zijn er een aantal dingen die door je hoofd gaan.....


"Als de baby zo klaar is met eten kan ik nog; 1,2,3 uurtjes slapen. Misschien minder, ik hoop meer"

Zodra je gewekt wordt voor de voeding van je mini-me begint je brein als helemaal uit zichzelf te tellen hoeveel je uur je daarna nog kunt slapen. AL.TIJD! Het gaat vanzelf, je kunt er niks aan!

"Die luiwammes van een man van mij ligt nog te heerlijk te knorren. Hij kan maar beter zorgen dat het volgende flesje voor hem is"

Als je wakker wordt door je huilende mini-me, doe dan de volgende keer alsof je hem/haar niet hoort en beuk wat tegen je wederhelft aan zodat hij langzaam uit zijn schoonheidsslaapje ontwaakt. Om hem vervolgens uit bed te schoppen voor de fles en de rollen voor 1 keer omgedraaid zijn.

"Ik kan zittend in slaap vallen, wie had dat gedacht" 

Wie heeft er een bed nodig als je op een stoel ook prima in slaap kunt vallen. Nou ja prima, comfi is het niet, maar die oogleden sluiten zich vanzelf.

"Het is ECHT nog geen 3 uur geleden dat ik hier half slapend op de stoel zat?"

Het zit zo; Je stapt uit bed voor de eerste nachtelijke voeding. Eenmaal klaar, duik je je bed weer in en 3 uur later wordt je weer gewekt. Maar uhm, het voelt alsof je net weer in bed ligt... Je brein is in de war!

"Hoe bleven mama's vroeger wakker zonder telefoon tijdens de nachtelijke voedingen?"

HOE??? Een mysterie! Lekker blijven scrollen door je Facebook tijdlijn!

"Welke series keek ik ook alweer op Netflix?"

De laatste keer dat ik Netflix aanzette kan ik mij niet meer herinneren. EN dus de series die ik kijk? Geen flauw idee.


"Waarom gaat dit zoooooooo langzaam"

Kom baby, drink is iets sneller, mama wil slapen. Mama.moet.slapen!

"Ik heb honger"

Trek in chocolade, snoepjes, chips, drop. ALLES! En als dit nog lang duurt moet ik wel een pannenkoek gaan bakken!

"Zal ik ooit nog een nacht doorslapen?"

Gewoon 1 nacht. Please, 1 nacht maar. Ik smeek het je mooi, lief klein schepseltje.

"Ik ben mijn telefoon vergeten, shit"

Moet ik nu echt gaan wachten tot die fles leeg is of de baby weer helemaal in slaap is? Duuuuuuurt lang! De laatste gossips, een rondje Pinterest. Ohh, gotta love Pinterest!

"HATSJOEEE"

Natuurlijk, de baby valt net weer in slaap en is nu weer wakker omdat deze mama geen betere momenten kent om te niezen


Volgende week deel 2!