Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

25 feitjes over mij


Een heerlijk persoonlijk artikel vandaag! Waarom? Daarom! Mijn bezoekersaantallen stijgen met de dag en dan bedoel ik ook echt met de dag.Geweldig!! En dat is toch het aangewezen moment om jullie iets meer over mijzelf te vertellen. Leuke feitjes, grappig en hier en daar misschien wat gênant.


1. Ik ben 28 jaar en slaap nog steeds met iets. En dat iets zijn doekjes. 2 doekjes om precies te zijn! En om nog preciezer te zijn; 2 gastendoekjes. Weetje wel, die dingen die je normaal gesproken in het toilet ophangt. Al 28 jaar slaap ik met zulke doekjes en inmiddels zijn er 2 versleten.

2. Ik heb een hele grote zwak voor notitieboekjes. Niet een kleine, maar echt een hele hele hele grote! Met mij naar de Action? Ik kan mijzelf wel even vermaken bij het schap van de notitieboekjes.

3. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw. Vroeger een enkele keer, maar mijn routine is heel saai en simpel. Tsja, make-up skills die heb ik nou eenmaal niet 😉

4. Ooit heb ik een stomme bui iets vreselijks gedaan. Namelijk; een naam tattoo laten zetten OP.MIJN.ONDERARM! Op dit moment komt er iets moois overheen waardoor je de naam niet meer terug ziet. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, toch?

5. Ik had altijd een zwak voor blond haar, als brunette. En daarom moest ik ook keer op keer weer zelf proberen om mijn haar blond te verven. Waardoor mijn haar nu zo vreselijk aangetast is en niet meer was, wat het ooit is geweest. Oh enne, inmiddels ben ik daar overheen gegroeid.

6. Mijn lange haren heb ik heel vaak ingeruild voor een korte bob. Te vaak! Toen ik zwanger was van Vajèn deed ik dit wederom in een opwelling. Spijt dat ik had.

7. Het liefst zit ik de hele dag aan Bas zijn lip geplakt. Maar echt! Ik vind het vreselijk als hij in de auto stapt om naar zijn werk te gaan.

8. Ik en telefoons gaan niet samen. Of ik laat ze vallen, precies op een verkeerd randje waardoor het scherm te barsten is of ik laat ze in het water vallen!

9. Ik ben zo iemand die haar adem in houdt, tot ik echt naar adem moet happen als er iemand langs mij loopt waarvan je gewoon ziet dat diegene stinkt!

10. Ik heb gemixt bloed, Nederlands, Duits en Grieks. 

11. Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf al perfect gevormd, waardoor ik dus zo nu en dan alleen maar een paar haartjes hoef weg te trekken.

12. Ik heb een wc fobie! Een grote wc fobie! Bij andere mensen naar de wc gaan vind ik vreselijk en ik hang daarom ook altijd "boven" de wc in plaats dat ik op de bril zit.

13. Wc fobie 2.0; Als wij visite hebben gehad moet ik eerste de wc schoonmaken voordat ik er zelf op ga zitten.

14. Ik had een hekel aan koffie. Ik dronk alleen maar thee, liters thee! Sinds ik mama ben van 2 moet ik echt wakker worden met, jawel koffie.

15. Ik mag graag bier drinken, Brand bier. Ja, ook al ben ik een vrouw!

16. Niemand maar dan ook niemand anders mag aan de wasmachine en de droger komen. Dat is mijn heilige stukje.

17. Ik moet mijzelf voorbereiden op bepaalde dingen die er gaan komen. Als ik iets op het laatste moment weet, dan crasht mijn brein!

18. Ik kan over een haar struikelen.

19. Het liefst lig ik iedere avond vroeg in bed. Ok, sinds ik mama ben!

20. Ik wil altijd teveel dingen tegelijk doen en dit gaat nog wel eens mis.

21. De wereld van het filmpjes maken, daar wou ik al instappen zo'n 6 jaar geleden en nu pas heb ik echt die stap gezet.

22. Ik zie nooit het einde van een film. Hmm, bijna nooit.

23. Ik heb vaak goede ideeën, en wanneer ik deze niet meteen uitvoer gaat er iemand anders met mijn idee vandoor en wordt dat uiteindelijk een groot succes. Sucks!

24. Ik ben eigenwijs, daar maak ik mijn wederhelft wel eens knettergek mee. En visa versa. Want; waar je mee om gaat wordt je mee besmet.

25. In mijn dagelijkse ritme heb ik hier en daar wat autistische trekjes en oooo weeeeee als iemand mij daar vanaf laat wijken.


En nu jij, een leuk feitje over jezelf. Ik ben benieuwd!