10 redenen om meer orgasmes te hebbenAn orgasm a day keep the doctor away, tsja! Dat dus. Ik vind het grappig, dat er massaal geklikt word op de artikelen die te maken hebben met, jawel Seks. Ik ben benieuwd naar dit artikel over orgasmes. Ik bedoel je kent ze heus wel, doe maar niet zo sneaky. Wist je dat orgasmes heel erg goed zijn voor je lichamelijke gestel? Lees en huiver!


Wist je dat; Er een stofje vrijkomt tijdens een orgasme genaamd; Endorfine die ervoor zorgt dat je 70% meer pijn kan weerstaan? Ho, vrouwen dan he?! 😉 Er zijn zelfs vrouwen die zweren bij het krijgen van orgasmes tijdens een bevalling. Een orgasme heeft namelijk een pijnstillend effect op je lichaam. Een medicijnvrije manier om pijn te doorstaan! Dus dames, het hoofdpijn smoesje kun je beter achterwege laten!

Enne single ladies, no worries! Ook jullie orgasmes "All by yourself" hebben hetzelfde effect als een potje rampetampen met je geliefde.

Wist je ook dat; Er geen beter medicijn helpt tegen de hik dan orgasmes? Ik bedoel niet dat je tijdens een rondje boodschappen in de supermarkt met je hand tussen je benen moet gaan staan. Vieze doordenker. Dit heeft te maken met de Vagus zenuw. De wat? Ja die! Deze zenuw is de 10e hersenzenuw mocht je dit nog niet geweten hebben. Dus voortaan als je de hik hebt.......

Enne; Orgasmes zijn een boost voor immuunsysteem. Het zit zo; Tijdens je orgasme laat je lichaam een antistof vrij - immunoglobuline A. Moeilijke namen en dingen, maar dit stofje bevordert het immuunsysteem, en beschermt je tegen infecties en virussen als griep en verkoudheid. Wie wil er nu nog uit bed?!

Vaders to be, deze is voor jullie; Zwanger en ochtendmisselijkheid is een veelvoorkomend kwaaltje. Even serieus, ik heb geen idee of dit werkt, maar er zijn verhalen van dames die inderdaad beweren hun ochtendmisselijkheid kwijt te zijn door, juist Orgasmes. Maar dan de mannelijke orgasmes. Iets met Sperma enzo. Wie niet waagt wie niet wint.

Zzzzzzzzzz; Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar na een paar bed activiteiten - of eettafel, keuken, wasmachine what so ever- slaap ik als een roosje. Dit komt dus klaarblijkelijk door het orgasme en de energie die je verbruikt. Hiervan wordt je slaperig! De endorfine die tijdens een orgasme vrijkomt heeft een kalmerende eigenschap. Jij weet wat je moet doen als je niet kunt slapen. Daaaaaggg slapeloze nachten!

Enne dan dit nog; Een orgasme per week houdt je geslachtsorganen down under in top conditie.

Oh en dit; Orgasmes zorgen er -volgens wetenschappers- voor dat je je geheugen traint en het zou zelfs beter werken dan Sudoku of kruiswoordpuzzels ha en het is nog leuker ook!

Maandelijkse periode; Eigenlijk kun je deze in het hokje voor mannen en vrouwen plaatsen. Althans.. seks tijdens je maandelijkse dingetje is nou ook weer zo een polonaise aan je lijf. Maar het zou helpen tegen de buikpijn die veroorzaakt word door je maandelijkse probleempje. Weg met al die pillen rommeltjes.

Last but not least; Orgasmes verminderen stress! No further words needed, toch?


Bron foto