Doorgaan naar hoofdcontent

The Boyfriend TagOoooohhhh dit vind ik zo leuk, ik werd namelijk door  de lieve Kimberly van Newbornfitmama.nl getagged om the Boyfriend tag te doen.  Zijn heeft deze zelf ook gedaan met haar geliefde. Benieuwd? Hier kun je hun versie lezen. Ik vertelde het aan Bas en die was meteen enthousiast om de tag te gaan invullen. Dus bij deze, The Boyfriend Tag met mijn Bas.
Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar? 
Bas: Haha, goeie vraag! Over het algemeen Peppa Big, baby TV... Frozen; dat soort top titels. Als ze geluk heeft, kijk ik naar voetbal; dus dan is het random competitie voetbal, Champions league en zelfs Europa League... Ik vrees dat dit het meeste voorkomt, maarrrr... Mocht ze het zelf voor het zeggen hebben, dan toch liever Expeditie Robinson, Temptation Island, uiteraard een goede film of serie; en heel stiekem soms ook gewoon 24 kitchen!

Kim: Hoewel ik geen echte TV fanaat ben, ik haat TV zelfs.. oke nu met kids moest ik die haar overboord schuiven haha. Maar voetbal kijk ik verplicht mee Bas en zelf kijk ik erg graag naar Expeditie Robinson, Temptation Island en zo nu en dan PLL (pretty little liars)


Noem iets wat ze niet lust.
Bas: Ansjovis... Camembert... Verder heb ik gelukkig een culinaire genietster aan mijn zijde!

Kim: Lever, juk! Ik ben eigenlijk niet heel erg moeilijk met eten. Vroeger lustte ik geen patat en pannenkoeken iewwww. Nog steeds niet dol op maar ik eet het wel. Als het moet.


Jullie zijn uiteten, wat bestelt ze te drinken? 
Bas: Het liefst een lekkere Rosé of een (droog!!) wit wijntje, of gewoon heel erg 'verstandig' een colaatje naast haar glas water.

Kim: Ik ben gek op een drankje. Sowieso standaard een glas water. Daarbij Rosé, altijd goed! Cola wil ik ook nog wel eens doen in een vreemde bui.


Wat is haar schoenmaat? 
Bas: 38

Kim: 38


Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? 
Bas: Als!?!?! Haha... dat zijn dan notitieboekjes uiteraard!

Kim: NOTITIEBOEKJES! Gotta love them!!


Wat is haar favoriete broodje? 
Bas: Een tosti met blauwschimmelkaas of een broodje met Osseworst, peper, zout en ui.

Kim: Ossenworst met zout en peper, oh en ui! Welk broodje maakt niets uit.


Wat is haar favoriete muziek?
Bas: John Legend, Calum Scott, James Arthur, Guns and Roses

Kim: Guns & Roses, no doubt! Eigenlijk heb ik een hele brede smaak. John Legend is mijn held. Maar ik mag bijvoorbeeld ook graag luisteren naar kabouter Plop liedjes haha GRAPJE!


Wat is haar favoriete sportteam? 
Bas: Ik ga gewoon Ajax zeggen, verder niet echt iets wat ertoe doet!

Kim: Geen sport volgster hier hoor. Maar waarschijnlijk kan ik niet anders dan zeggen, Ajax?


Welke kleur hebben haar ogen? 
Bas: Groen/Bruin

Kim: Groen/Bruin


Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? 
Bas: Poepen, ze zegt dat het altijd veel te lang duurt!

Kim: Haha uhm.. als Bas thuis komt van zijn werk gaat ie vrijwel altijd meteen het kleine kamertje in en daarna douchen. I can't handle it! Het duuuuuurt laaaannnnngggg!


Waar is ze geboren? 
Bas: Den Helder

Kim: Puntje van Noord Holland... Den helder dus


Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? 
Bas: Ik ben ervan overtuigd dat ik hem zelf ook kan bakken, maarrrr... De Daim diepvriestaart, valt erg goed in de smaak!

Kim: Als het maar iets is met chocola.. liefst veel chocola. Mokka ook lekker. Dit jaar kreeg ik van Bas een Daim taartje. Whoaaa en of dat die lekker was. VEEL CHOCOLADE. Dat wil iedere wel toch?


Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? 
Bas: Paardrijden

Kim: Hmm, ik heb kort op voetbal gezeten en van jongs af aan paardrijden. Verder ben ik niet echt sportief aangelegd.


Wat zou ze uren kunnen doen?
Bas: Gek doen met onze kleine meisjes, Foto's maken, werken.

Kim: Staren naar Bas als een verliefde puber hahaha! Nee, ik vind het heerlijk om foto's te maken. Van alles. Van mijn prinsjes tot product foto's. En ik hou van mijn werk dat kan ik ook uren doen. In de winkels mag ik ook graag UREN gluren naar notitieboekjes haha. Oh en Bas de oren zijn kop af lullen.. soms ben ik gewoon niet te stoppen!


Wat is een uniek talent wat ze heeft? 
Bas: Verhalen schrijven, creatief bezig zijn met alles wat los en vast zit!

Kim: Oei, waarom zit er zo een akelige lastige vraag tussen? Moeilijk toch om zoiets over jezelf te vertellen.. Dan denk ik dat ik toch kies voor mijn creatieve brein.


Hoe lang zijn jullie al samen? 
Bas: Bijna 3 jaar.

Kim: In Augustus 3 jaar! Helaas kwamen wij elkaar veel te laat tegen!!

Leuke tag? Ja he?! Mocht je zelf een blog hebben en je geliefde zover krijgen om de tag ook in te vullen.. neem hem gerust over en laat vooral even weten in de comments als je dit gedaan hebt. Ik ben namelijk erg benieuwd!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.