Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

The Boyfriend TagOoooohhhh dit vind ik zo leuk, ik werd namelijk door  de lieve Kimberly van Newbornfitmama.nl getagged om the Boyfriend tag te doen.  Zijn heeft deze zelf ook gedaan met haar geliefde. Benieuwd? Hier kun je hun versie lezen. Ik vertelde het aan Bas en die was meteen enthousiast om de tag te gaan invullen. Dus bij deze, The Boyfriend Tag met mijn Bas.
Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar? 
Bas: Haha, goeie vraag! Over het algemeen Peppa Big, baby TV... Frozen; dat soort top titels. Als ze geluk heeft, kijk ik naar voetbal; dus dan is het random competitie voetbal, Champions league en zelfs Europa League... Ik vrees dat dit het meeste voorkomt, maarrrr... Mocht ze het zelf voor het zeggen hebben, dan toch liever Expeditie Robinson, Temptation Island, uiteraard een goede film of serie; en heel stiekem soms ook gewoon 24 kitchen!

Kim: Hoewel ik geen echte TV fanaat ben, ik haat TV zelfs.. oke nu met kids moest ik die haar overboord schuiven haha. Maar voetbal kijk ik verplicht mee Bas en zelf kijk ik erg graag naar Expeditie Robinson, Temptation Island en zo nu en dan PLL (pretty little liars)


Noem iets wat ze niet lust.
Bas: Ansjovis... Camembert... Verder heb ik gelukkig een culinaire genietster aan mijn zijde!

Kim: Lever, juk! Ik ben eigenlijk niet heel erg moeilijk met eten. Vroeger lustte ik geen patat en pannenkoeken iewwww. Nog steeds niet dol op maar ik eet het wel. Als het moet.


Jullie zijn uiteten, wat bestelt ze te drinken? 
Bas: Het liefst een lekkere Rosé of een (droog!!) wit wijntje, of gewoon heel erg 'verstandig' een colaatje naast haar glas water.

Kim: Ik ben gek op een drankje. Sowieso standaard een glas water. Daarbij Rosé, altijd goed! Cola wil ik ook nog wel eens doen in een vreemde bui.


Wat is haar schoenmaat? 
Bas: 38

Kim: 38


Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? 
Bas: Als!?!?! Haha... dat zijn dan notitieboekjes uiteraard!

Kim: NOTITIEBOEKJES! Gotta love them!!


Wat is haar favoriete broodje? 
Bas: Een tosti met blauwschimmelkaas of een broodje met Osseworst, peper, zout en ui.

Kim: Ossenworst met zout en peper, oh en ui! Welk broodje maakt niets uit.


Wat is haar favoriete muziek?
Bas: John Legend, Calum Scott, James Arthur, Guns and Roses

Kim: Guns & Roses, no doubt! Eigenlijk heb ik een hele brede smaak. John Legend is mijn held. Maar ik mag bijvoorbeeld ook graag luisteren naar kabouter Plop liedjes haha GRAPJE!


Wat is haar favoriete sportteam? 
Bas: Ik ga gewoon Ajax zeggen, verder niet echt iets wat ertoe doet!

Kim: Geen sport volgster hier hoor. Maar waarschijnlijk kan ik niet anders dan zeggen, Ajax?


Welke kleur hebben haar ogen? 
Bas: Groen/Bruin

Kim: Groen/Bruin


Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? 
Bas: Poepen, ze zegt dat het altijd veel te lang duurt!

Kim: Haha uhm.. als Bas thuis komt van zijn werk gaat ie vrijwel altijd meteen het kleine kamertje in en daarna douchen. I can't handle it! Het duuuuuurt laaaannnnngggg!


Waar is ze geboren? 
Bas: Den Helder

Kim: Puntje van Noord Holland... Den helder dus


Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? 
Bas: Ik ben ervan overtuigd dat ik hem zelf ook kan bakken, maarrrr... De Daim diepvriestaart, valt erg goed in de smaak!

Kim: Als het maar iets is met chocola.. liefst veel chocola. Mokka ook lekker. Dit jaar kreeg ik van Bas een Daim taartje. Whoaaa en of dat die lekker was. VEEL CHOCOLADE. Dat wil iedere wel toch?


Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? 
Bas: Paardrijden

Kim: Hmm, ik heb kort op voetbal gezeten en van jongs af aan paardrijden. Verder ben ik niet echt sportief aangelegd.


Wat zou ze uren kunnen doen?
Bas: Gek doen met onze kleine meisjes, Foto's maken, werken.

Kim: Staren naar Bas als een verliefde puber hahaha! Nee, ik vind het heerlijk om foto's te maken. Van alles. Van mijn prinsjes tot product foto's. En ik hou van mijn werk dat kan ik ook uren doen. In de winkels mag ik ook graag UREN gluren naar notitieboekjes haha. Oh en Bas de oren zijn kop af lullen.. soms ben ik gewoon niet te stoppen!


Wat is een uniek talent wat ze heeft? 
Bas: Verhalen schrijven, creatief bezig zijn met alles wat los en vast zit!

Kim: Oei, waarom zit er zo een akelige lastige vraag tussen? Moeilijk toch om zoiets over jezelf te vertellen.. Dan denk ik dat ik toch kies voor mijn creatieve brein.


Hoe lang zijn jullie al samen? 
Bas: Bijna 3 jaar.

Kim: In Augustus 3 jaar! Helaas kwamen wij elkaar veel te laat tegen!!

Leuke tag? Ja he?! Mocht je zelf een blog hebben en je geliefde zover krijgen om de tag ook in te vullen.. neem hem gerust over en laat vooral even weten in de comments als je dit gedaan hebt. Ik ben namelijk erg benieuwd!