Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Snelle & gezonde tussendoor salade


Soms kan het allemaal zo simpel zijn.. als ik trek krijg tussendoor wil ik niet de snoepkast induiken of een zal chips los trekken, maar kies ik voor iets gezonds wat wel genoeg vult. En ik kan je vertellen.. als je mama bent is creatief ineens je middle name. Ik heb na mijn zwangerschap de grote liefde voor bleekselderij gehouden. Maar om nou iedere keer bij een knorrende buik een stengel bleekselderij te verkauwen.. mhuaww! Dat kan dus ook anders. Vandaag een super super simpele (tussendoor) salade die je bijna met je ogen dicht kunt maken.




Wat heb je nodig? 

- Ei (ik heb er eentje gebruikt, maar als je gek bent op ei, kun je er ook 2 nemen)
- Komkommer
- Bleekselderij
- Peper
- Yoghurt dressing ( ik heb die van de Lidl gebruikt)

Kook je ei(tjes) en tijdens het koken hiervan kun je je groenvoer snijden. Gewoon kleine stukjes. Dat eet het fijnst! Ha! Schep dit in een kommetje. Vervolgens giet je een beetje yoghurt dressing over de komkommer en bleekselderij. Goed door elkaar mengen. Eitje klaar? Afgieten, laten schrikken, pellen en snijden.. en eitje(s) on top. Klein beetje peper en klaar ben je! Een kind kan de was doen.

Simpel, maar erg lekker om tussen de knabbelen. Dat kan Vajèn beamen. Die is er namelijk ook dol op terwijl zij normaal gesproken geen bleekselderij en komkommer eet. Bingooooo!

Bon appetit 👌