Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Snelle & gezonde tussendoor salade


Soms kan het allemaal zo simpel zijn.. als ik trek krijg tussendoor wil ik niet de snoepkast induiken of een zal chips los trekken, maar kies ik voor iets gezonds wat wel genoeg vult. En ik kan je vertellen.. als je mama bent is creatief ineens je middle name. Ik heb na mijn zwangerschap de grote liefde voor bleekselderij gehouden. Maar om nou iedere keer bij een knorrende buik een stengel bleekselderij te verkauwen.. mhuaww! Dat kan dus ook anders. Vandaag een super super simpele (tussendoor) salade die je bijna met je ogen dicht kunt maken.




Wat heb je nodig? 

- Ei (ik heb er eentje gebruikt, maar als je gek bent op ei, kun je er ook 2 nemen)
- Komkommer
- Bleekselderij
- Peper
- Yoghurt dressing ( ik heb die van de Lidl gebruikt)

Kook je ei(tjes) en tijdens het koken hiervan kun je je groenvoer snijden. Gewoon kleine stukjes. Dat eet het fijnst! Ha! Schep dit in een kommetje. Vervolgens giet je een beetje yoghurt dressing over de komkommer en bleekselderij. Goed door elkaar mengen. Eitje klaar? Afgieten, laten schrikken, pellen en snijden.. en eitje(s) on top. Klein beetje peper en klaar ben je! Een kind kan de was doen.

Simpel, maar erg lekker om tussen de knabbelen. Dat kan Vajèn beamen. Die is er namelijk ook dol op terwijl zij normaal gesproken geen bleekselderij en komkommer eet. Bingooooo!

Bon appetit 👌