Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Binnenkijken in mijn droomhuisWie maakt zich net als mij wel eens schuldig aan heerlijk binnen neuzen -via foto's- op bijvoorbeeld Funda? En dan geen huizen die je budget aankunnen, maar echte echte huizen die daar ver boven liggen. Helaaaaas! Met de hoofdletter H. Ik ben zo iemand. Af en toe even op internet speuren naar mooie plaatjes, natuurlijk ook om inspiratie op te doen voor je eigen home sweet home. Maar sjonge jonge wat vind ik het heerlijk om weg te dromen bij prachtige plaatjes. Vandaag een binnenkijker in mijn droomhuis. En dan bedoel ik ook echt droomhuis! 

Zondag zat ik op de rand van het bed en was wat aan het scrollen door mijn tijdlijn van Facebook. Tot ik ineens van Klaaromtewonen.nl een post voorbij zag komen met een (droom)huis wat te koop staat. Ik klikte de foto's aan en werd verliefd. Nee niet een beetje verliefd, maar gewoon echt oprecht ongelooflijk stapel verliefd!! Van A tot Z onze stijl wat betreft inrichting/interieur. Inmiddels heb ik de foto's wel honderden keren bekeken. Degene die dit huis het ingericht, goh die zou ons huis ook wel onder handen mogen nemen. Jaaa er moet nog een hoop gebeuren hier in huis. Dus mocht je dit lezen en denk je "Tijd over, ik kom eraan?" Adres is...B... haha grapje! 

Maar het is absoluut geen grapje dat ik nog nooit in mijn levensjaren zo een perfect huis tegenkwam. Compleet in de stijl waar wij beide een grote zwak voor hebben. Leuk dat ie in Amsterdam staat. maakt het werken voor mij natuurlijk een stuk makkelijker. Maarruuuuh, the money! Oef... dat is iets TE ver boven het budget hoor. Dat neemt niet weg dat ik echt heerlijk kan wegdromen en fantaseren bij de foto's. En daarbij wil ik jullie mijn DROOMhuis niet onthouden. Psst: Alle foto's in dit artikel heb ik "geleend" van www.klaaromtewonen.nl. Ook voor meer informatie over dit pareltje kun je terecht via de voorgaande link. Bereidt je voor op een gigantische lijst met foto's. Sit back and relax.. ik ben heel erg benieuwd of dit huis meer hartjes weet te stelen hier in ons midden. Laat dat vooral even weten in de comments. 

En en en??? Ben je net als mij helemaal verliefd geworden? Die keuken, ohhhhh ♥ En die Badkamer, jaaaa die badkamer vind ik echt een pareltje! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.