Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Binnenkijken in mijn droomhuisWie maakt zich net als mij wel eens schuldig aan heerlijk binnen neuzen -via foto's- op bijvoorbeeld Funda? En dan geen huizen die je budget aankunnen, maar echte echte huizen die daar ver boven liggen. Helaaaaas! Met de hoofdletter H. Ik ben zo iemand. Af en toe even op internet speuren naar mooie plaatjes, natuurlijk ook om inspiratie op te doen voor je eigen home sweet home. Maar sjonge jonge wat vind ik het heerlijk om weg te dromen bij prachtige plaatjes. Vandaag een binnenkijker in mijn droomhuis. En dan bedoel ik ook echt droomhuis! 

Zondag zat ik op de rand van het bed en was wat aan het scrollen door mijn tijdlijn van Facebook. Tot ik ineens van Klaaromtewonen.nl een post voorbij zag komen met een (droom)huis wat te koop staat. Ik klikte de foto's aan en werd verliefd. Nee niet een beetje verliefd, maar gewoon echt oprecht ongelooflijk stapel verliefd!! Van A tot Z onze stijl wat betreft inrichting/interieur. Inmiddels heb ik de foto's wel honderden keren bekeken. Degene die dit huis het ingericht, goh die zou ons huis ook wel onder handen mogen nemen. Jaaa er moet nog een hoop gebeuren hier in huis. Dus mocht je dit lezen en denk je "Tijd over, ik kom eraan?" Adres is...B... haha grapje! 

Maar het is absoluut geen grapje dat ik nog nooit in mijn levensjaren zo een perfect huis tegenkwam. Compleet in de stijl waar wij beide een grote zwak voor hebben. Leuk dat ie in Amsterdam staat. maakt het werken voor mij natuurlijk een stuk makkelijker. Maarruuuuh, the money! Oef... dat is iets TE ver boven het budget hoor. Dat neemt niet weg dat ik echt heerlijk kan wegdromen en fantaseren bij de foto's. En daarbij wil ik jullie mijn DROOMhuis niet onthouden. Psst: Alle foto's in dit artikel heb ik "geleend" van www.klaaromtewonen.nl. Ook voor meer informatie over dit pareltje kun je terecht via de voorgaande link. Bereidt je voor op een gigantische lijst met foto's. Sit back and relax.. ik ben heel erg benieuwd of dit huis meer hartjes weet te stelen hier in ons midden. Laat dat vooral even weten in de comments. 

En en en??? Ben je net als mij helemaal verliefd geworden? Die keuken, ohhhhh ♥ En die Badkamer, jaaaa die badkamer vind ik echt een pareltje! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.