Doorgaan naar hoofdcontent

Binnenkijken in mijn droomhuisWie maakt zich net als mij wel eens schuldig aan heerlijk binnen neuzen -via foto's- op bijvoorbeeld Funda? En dan geen huizen die je budget aankunnen, maar echte echte huizen die daar ver boven liggen. Helaaaaas! Met de hoofdletter H. Ik ben zo iemand. Af en toe even op internet speuren naar mooie plaatjes, natuurlijk ook om inspiratie op te doen voor je eigen home sweet home. Maar sjonge jonge wat vind ik het heerlijk om weg te dromen bij prachtige plaatjes. Vandaag een binnenkijker in mijn droomhuis. En dan bedoel ik ook echt droomhuis! 

Zondag zat ik op de rand van het bed en was wat aan het scrollen door mijn tijdlijn van Facebook. Tot ik ineens van Klaaromtewonen.nl een post voorbij zag komen met een (droom)huis wat te koop staat. Ik klikte de foto's aan en werd verliefd. Nee niet een beetje verliefd, maar gewoon echt oprecht ongelooflijk stapel verliefd!! Van A tot Z onze stijl wat betreft inrichting/interieur. Inmiddels heb ik de foto's wel honderden keren bekeken. Degene die dit huis het ingericht, goh die zou ons huis ook wel onder handen mogen nemen. Jaaa er moet nog een hoop gebeuren hier in huis. Dus mocht je dit lezen en denk je "Tijd over, ik kom eraan?" Adres is...B... haha grapje! 

Maar het is absoluut geen grapje dat ik nog nooit in mijn levensjaren zo een perfect huis tegenkwam. Compleet in de stijl waar wij beide een grote zwak voor hebben. Leuk dat ie in Amsterdam staat. maakt het werken voor mij natuurlijk een stuk makkelijker. Maarruuuuh, the money! Oef... dat is iets TE ver boven het budget hoor. Dat neemt niet weg dat ik echt heerlijk kan wegdromen en fantaseren bij de foto's. En daarbij wil ik jullie mijn DROOMhuis niet onthouden. Psst: Alle foto's in dit artikel heb ik "geleend" van www.klaaromtewonen.nl. Ook voor meer informatie over dit pareltje kun je terecht via de voorgaande link. Bereidt je voor op een gigantische lijst met foto's. Sit back and relax.. ik ben heel erg benieuwd of dit huis meer hartjes weet te stelen hier in ons midden. Laat dat vooral even weten in de comments. 

En en en??? Ben je net als mij helemaal verliefd geworden? Die keuken, ohhhhh ♥ En die Badkamer, jaaaa die badkamer vind ik echt een pareltje! Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.