Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Tip - Magisch anti knoei bakje van Aliexpress

 photo HTB1olz6NFXXXXblXVXXq6xXFXXXD_zpstyahale2.jpg

Soms zijn er van die items die je eigenlijk MOET hebben met inderdaad de hoofdletter M! Als je net als mij een soort van Ali verslaving hebt dan weet je heeeeeul erg goed wat ik bedoel. Right? Zeker daar zijn er zoveel items die al heel snel in je winkelwagentje belanden alleen maar omdat ze spotgoedkoop zijn en je veel te nieuwsgierig bent of het werkt. Zo ook met dit magische anti knoei bakje van Mister Ali.


Ieder vrij minuutje wordt tegenwoordig gespendeerd op de Ali app. Eindeloos blijven scrollen en opzoek naar de leukste hebbedingetjes voor een prikkie. Al een tijdje staat er iets in mijn zogeheten "Wensen lijstje". Namelijk een anti knoei bakje voor mini-me. Of ook wel het magische bakje genoemd. Waarom vraag je je af? Dat zit zo, het bakje is namelijk 360 graden te draaien zonder dat er lekkernijtjes als chipjes uitvallen. Kijk, daar kan iedere mama toch alleen maar van dromen?

We weten namelijk allemaal wel dat de kleine dreumesen onder ons het allemaal ERG leuk vind om hun bakje met lekkers ondersteboven te kiepen, bewust of onbewust. Lekker met de voetjes door de chips heen stampen terwijl je net hebt gestofzuigd. Uhu... been there, done that! Vajèn vind het vooral erg leuk om chocolade rozijntjes te vertrappen. Kun je je een voorstelling maken hoe onze arme vloer te lijden heeft hieronder? Haha! Maar goed, soms gaat het natuurlijk ook helemaal niet expres omdat die kleintjes nog niet het besef hebben dat ze een bakje rechtop moeten houden. Geeft helemaal niks. Dan komen dit soort uitvindingen echt als geroepen. maar echt als geroepen geroepen!

Ik heb  het bakje zelf nog niet besteld, want ik ben Kim he! 😉 Maarrr, wel ben ik lid van verschillende Aliexpress groepen op Facebook waar ik diversen enthousiaste reacties van mama's voorbij zie schuiven over dit "Magische" bakje. Natuurlijk werkt het bakje niet als je kleintje het ook erg leuk vind om met bakjes te smijten haha.

Hij is er trouwens in verschillende kleuren, blauw, groen en roze. En hij kost rond de $ 3,00 wat omgerekend ongeveer 2 euro en een beetje is. + gratis verzending. Je kunt hem onder andere hier bestellen. Maar kijk wel eerste even naar de feedback van de andere bestellers. Specifiek naar feedback van andere dutchies. Mocht je het bakje/kommetje zelf willen zoeken, je kunt ook gewoon Nederlandse zoektermen gebruiken. Handige tip!

Nog meer Ali lovers in ons midden?