Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Tip - Magisch anti knoei bakje van Aliexpress

 photo HTB1olz6NFXXXXblXVXXq6xXFXXXD_zpstyahale2.jpg

Soms zijn er van die items die je eigenlijk MOET hebben met inderdaad de hoofdletter M! Als je net als mij een soort van Ali verslaving hebt dan weet je heeeeeul erg goed wat ik bedoel. Right? Zeker daar zijn er zoveel items die al heel snel in je winkelwagentje belanden alleen maar omdat ze spotgoedkoop zijn en je veel te nieuwsgierig bent of het werkt. Zo ook met dit magische anti knoei bakje van Mister Ali.


Ieder vrij minuutje wordt tegenwoordig gespendeerd op de Ali app. Eindeloos blijven scrollen en opzoek naar de leukste hebbedingetjes voor een prikkie. Al een tijdje staat er iets in mijn zogeheten "Wensen lijstje". Namelijk een anti knoei bakje voor mini-me. Of ook wel het magische bakje genoemd. Waarom vraag je je af? Dat zit zo, het bakje is namelijk 360 graden te draaien zonder dat er lekkernijtjes als chipjes uitvallen. Kijk, daar kan iedere mama toch alleen maar van dromen?

We weten namelijk allemaal wel dat de kleine dreumesen onder ons het allemaal ERG leuk vind om hun bakje met lekkers ondersteboven te kiepen, bewust of onbewust. Lekker met de voetjes door de chips heen stampen terwijl je net hebt gestofzuigd. Uhu... been there, done that! Vajèn vind het vooral erg leuk om chocolade rozijntjes te vertrappen. Kun je je een voorstelling maken hoe onze arme vloer te lijden heeft hieronder? Haha! Maar goed, soms gaat het natuurlijk ook helemaal niet expres omdat die kleintjes nog niet het besef hebben dat ze een bakje rechtop moeten houden. Geeft helemaal niks. Dan komen dit soort uitvindingen echt als geroepen. maar echt als geroepen geroepen!

Ik heb  het bakje zelf nog niet besteld, want ik ben Kim he! 😉 Maarrr, wel ben ik lid van verschillende Aliexpress groepen op Facebook waar ik diversen enthousiaste reacties van mama's voorbij zie schuiven over dit "Magische" bakje. Natuurlijk werkt het bakje niet als je kleintje het ook erg leuk vind om met bakjes te smijten haha.

Hij is er trouwens in verschillende kleuren, blauw, groen en roze. En hij kost rond de $ 3,00 wat omgerekend ongeveer 2 euro en een beetje is. + gratis verzending. Je kunt hem onder andere hier bestellen. Maar kijk wel eerste even naar de feedback van de andere bestellers. Specifiek naar feedback van andere dutchies. Mocht je het bakje/kommetje zelf willen zoeken, je kunt ook gewoon Nederlandse zoektermen gebruiken. Handige tip!

Nog meer Ali lovers in ons midden?