Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Winactie - win 1 van de 2 figuur lampjes van A Little Lovely Company

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Omdat ik zelf helemaal verliefd ben op deze 2 lampjes waarvan je hier het artikel kunt vinden die ik heb geschreven, ga ik 2 van jullie blij maken met 1 van de 2 lampjes! Leuk of leuk??! Op Facebook heb ik gisteren de actie online gegooid, maar natuurlijk mag hij hier ook niet achterblijven. Wat je moet doen?

Surf naar https://www.facebook.com/Kimmichaelis.nl Daar vind je de winactie. Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar de pagina een vind ik leuk te geven, het bericht met de winactie te liken en delen. Wel openbaar!!  Tag daarbij 1 of meerdere mensen waarvan jij denk dat zij deze winactie niet mogen missen. En natuurlijk hebben we ook nog een extra kansje... Volg mij op Instagram via @Kimmichaelis

Bij 1500 likes zal ik random 2 winnaars uitzoeken!

Succes ladies!!!