Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Winactie - win 1 van de 2 figuur lampjes van A Little Lovely Company

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Omdat ik zelf helemaal verliefd ben op deze 2 lampjes waarvan je hier het artikel kunt vinden die ik heb geschreven, ga ik 2 van jullie blij maken met 1 van de 2 lampjes! Leuk of leuk??! Op Facebook heb ik gisteren de actie online gegooid, maar natuurlijk mag hij hier ook niet achterblijven. Wat je moet doen?

Surf naar https://www.facebook.com/Kimmichaelis.nl Daar vind je de winactie. Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar de pagina een vind ik leuk te geven, het bericht met de winactie te liken en delen. Wel openbaar!!  Tag daarbij 1 of meerdere mensen waarvan jij denk dat zij deze winactie niet mogen missen. En natuurlijk hebben we ook nog een extra kansje... Volg mij op Instagram via @Kimmichaelis

Bij 1500 likes zal ik random 2 winnaars uitzoeken!

Succes ladies!!!