Doorgaan naar hoofdcontent

Winactie - win 1 van de 2 figuur lampjes van A Little Lovely Company

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Omdat ik zelf helemaal verliefd ben op deze 2 lampjes waarvan je hier het artikel kunt vinden die ik heb geschreven, ga ik 2 van jullie blij maken met 1 van de 2 lampjes! Leuk of leuk??! Op Facebook heb ik gisteren de actie online gegooid, maar natuurlijk mag hij hier ook niet achterblijven. Wat je moet doen?

Surf naar https://www.facebook.com/Kimmichaelis.nl Daar vind je de winactie. Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar de pagina een vind ik leuk te geven, het bericht met de winactie te liken en delen. Wel openbaar!!  Tag daarbij 1 of meerdere mensen waarvan jij denk dat zij deze winactie niet mogen missen. En natuurlijk hebben we ook nog een extra kansje... Volg mij op Instagram via @Kimmichaelis

Bij 1500 likes zal ik random 2 winnaars uitzoeken!

Succes ladies!!! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.