Winactie - win 1 van de 2 figuur lampjes van A Little Lovely Company

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Omdat ik zelf helemaal verliefd ben op deze 2 lampjes waarvan je hier het artikel kunt vinden die ik heb geschreven, ga ik 2 van jullie blij maken met 1 van de 2 lampjes! Leuk of leuk??! Op Facebook heb ik gisteren de actie online gegooid, maar natuurlijk mag hij hier ook niet achterblijven. Wat je moet doen?

Surf naar https://www.facebook.com/Kimmichaelis.nl Daar vind je de winactie. Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar de pagina een vind ik leuk te geven, het bericht met de winactie te liken en delen. Wel openbaar!!  Tag daarbij 1 of meerdere mensen waarvan jij denk dat zij deze winactie niet mogen missen. En natuurlijk hebben we ook nog een extra kansje... Volg mij op Instagram via @Kimmichaelis

Bij 1500 likes zal ik random 2 winnaars uitzoeken!

Succes ladies!!!