Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Winactie - win 1 van de 2 figuur lampjes van A Little Lovely Company

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Omdat ik zelf helemaal verliefd ben op deze 2 lampjes waarvan je hier het artikel kunt vinden die ik heb geschreven, ga ik 2 van jullie blij maken met 1 van de 2 lampjes! Leuk of leuk??! Op Facebook heb ik gisteren de actie online gegooid, maar natuurlijk mag hij hier ook niet achterblijven. Wat je moet doen?

Surf naar https://www.facebook.com/Kimmichaelis.nl Daar vind je de winactie. Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar de pagina een vind ik leuk te geven, het bericht met de winactie te liken en delen. Wel openbaar!!  Tag daarbij 1 of meerdere mensen waarvan jij denk dat zij deze winactie niet mogen missen. En natuurlijk hebben we ook nog een extra kansje... Volg mij op Instagram via @Kimmichaelis

Bij 1500 likes zal ik random 2 winnaars uitzoeken!

Succes ladies!!!