Doorgaan naar hoofdcontent

Last minute kerst tips voor je miniWat is dit jaar omgevlogen he?! Ongelooflijk!! Iedereen zit inmiddels al helemaal in de kerst sfeer en waarschijnlijk liggen er bij iedereen al mooie ingepakte cadeautjes onder de kerstboom. Maar misschien nog niet alles? Bijvoorbeeld voor je kleine mini. Want ook hik hier tegenaan.. Vajèn heeft al zo ongelooflijk veel speelgoed dat het best een opgave voor papa en mama is om iets leuks te verzinnen wat ze nog niet heeft. Vandaag dus een paar last minute kerst tips voor je mini.

Wij hebben zelf natuurlijk een mini meisje, dus dit artikel is kwa speelgoed meer gericht op de meisjes. Hier en daar wat speelgoed wat voor een jongen en een meisje te gebruiken. Ik heb Vajèn haar speelgoed overhoop gehaald en voor mij zijn dit de leukste tips die ik graag met je wil delen. Misschien heb je er nog iets aan zo vlak voor de kerst als je net als mij met je handen in je haar zit!


Vtech Magische Éénhoorn

Ik begin natuurlijk niet voor niks met deze Magische éénhoorn van Vtech! Vajèn heeft deze gekregen "van" Sinterklaas. In het begin was hij hmmm nogal eng in haar ogen maar inmiddels zijn het twee grote vriendjes, inclusief Femke fee. Een uitgebreide review volgt natuurlijk nog, maar dit is echt een aanrader als je meisje gek is echt meisjes meisjes speelgoed en stiekem natuurlijk ook extra leuk voor de mama's met een zwak voor éénhoorns, net als mij haha! Op internet is hij helaas bijna helemaal uitverkocht, maar in de speelgoedwinkels moet je hem nog wel kunnen scoren! 

Vtech Baby Touch Tablet
Deze heeft ook een speciaal plekje in Vajèn haar speelgoed "collectie". Ze is er gek op! Een echte baby tablet van Vtech. Verschillende touch knopjes waar je mini op kan drukken. met als gevolg, een hoop leuke liedjes maar tegelijkertijd leert je mini ook van alles. Kleuren, vormen, dierengeluiden en ga zo maar door. Hier volgt trouwens ook een aparte review van, maar hij mocht niet ontbreken in dit lijstje. Het eerste wat Vajèn 's morgens doet als ze wakker wordt? Haar tablet pakken! 

Woezel & Pip blokken
Ook dit was een schot in de roos! Een doos met blokken van Woezel & Pip. Zeker als je kindje het leuk vind om blokjes te stapelen en misschien ook nog eens gek is op deze twee hondjes?! Hier wordt de doos iedere dag wel een paar keer ondersteboven gekeerd. En het leuke aan deze blokken? Ze bevatten verschillende figuurtjes, allemaal uit de Woezel en Pip collectie en natuurlijk de leuke verschillende kleurtjes!

Beat Bo
Hier schreef ik al eens een review over. Die kun je Hier vinden. Nog steeds is dit een ontzettend groot succes bij Vajèn en tegenwoordig sleept ze hem echt letterlijk overal mee naartoe. Heeft weinig uitleg nodig toch?!

Vtech liedjes boek
Deze heb je in verschillende varianten, en zowel voor jongens als meisjes. Kinderen zijn vooral gek op geluidjes en des te leuker als het uit een boekje komt. Dit boekje doet het dus altijd goed!

Woezel & Pip kegels
Deze heeft Vajèn nog niet gekregen omdat zij deze onder de boom gaat vinden met kerst. Woezel & Pip kegels zijn als je het mij vraagt niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor de papa en mama. De kegels zijn namelijk van stof... dat bespaart dus een hoop gaten en deuken in de muren haha!

Olaf Knuffel
Vajèn is zoals de meeste van jullie wel weten gek op Frozen en dan in het bijzonder van Olaf. Daar heeft zij een soort crush voor ontwikkeld de afgelopen maanden haha. Heerlijk! Als je mini dus net als Vajèn gek is op Frozen en in dit geval Olaf, is een Olaf knuffel helemaal een schot in de roos. Vajèn slaapt ermee......

Fisher Price Mijn Vrolijke Tasje
Ahhh deze is ook zo ontzettend leuk! Echt voor de kleine dametjes die net als hun mama graag met een tasje wandelen maar dan ook echt in mini meisjes style. Het tasje maakt verschillende geluidjes en heeft leuke attributen zoals een telefoontjes en bosje sleutels. Leerzaam en leuk. Jaaaa, ook hiervan volgt een aparte review.

Fisher Price Pratende Rugzak
Jajajaja nog meer tasjes haha! Ook hier is Vajèn helemaal verzot op. Ze neemt hem wel eens mee naar bed 's avonds en na een uur ligt ze nog vrolijk te kleppen met deze rugtas. De woordjes en zinnetjes zijn niet zo heel moeilijk waardoor zij ze nu langzamerhand ook een beetje kan napraten. 3 verschillende niveaus dus extra lang plezier!

 Als hier niet iets leuks bij zit waar je wat aan hebt, dan weet ik het ook niet meer 😉 Alles wat hierboven genoemd is is natuurlijk online te koop, maar ook in de speelgoedwinkels. Ik geef je trouwens meer kans om langs de speelgoedwinkels te slenteren zo vlak voor kerst. Aangezien je online natuurlijk ook een levertijd hebt. Ga je naar de winkel, dan heb je het direct!! Geen extra stress op je nek halen! Mocht je nog leuke aanvullingen hebben op het lijstje hierboven.. ik ben heel erg benieuwd.Mocht je nou helemaaaaaaaaaaaaaaaaal inspiratieloos zijn, ik zeg je.... lege shampoo/conditioner flessen! 😂 Dat is pas een schot in de roos haha. -voor de zuurpruimpjes, dit is natuurlijk gewoon een flauw grapje-

Wat ligt er voor jou mini onder de boom? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.