Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Leuke dreumes winterjassen

 photo 3bd28d5b4706dc4c72beae3ef3eb9b0fbaa920bb_zpsc96mfpxc.jpg

Soms loop je ergens zo tegenaan en denk je.. wow, heb ik even mazzel. En soms heb je van die dingen die je gewoon niet kunt vinden! Dat laatst geldt nu voor winterjassen. Niet voor mijzelf maar voor Vajèn. Sjonge wat een drama. Vajèn schiet ineens de lengte in waardoor ik geen mega dure jas wil aanschaffen als zij die maar een paar keer aan heeft. Zo vaak gaan wij de deur nou ook weer niet uit. Maar...... toch na wat scharrelen op het internet vond ik wat leuke en vooral lieve exemplaartjes.


Ik kan bijna niet de enigste zijn die met dit dilemma zit toch? Vandaag dacht ik even een wandelingetje te maken met Vajèn naar de winkel. Zo gezegd zo gedaan, maar daar ging eventjes wat vooraf zeg. Ik kwam er namelijk achter dat Vajèn gewoon geen normale herfst/winter kleertjes heeft. Say what now?! Jaaa, dat is inderdaad schrikken. Dan heb ik het nog niet eens over een dikkere jas gehad, want ook die heeft madam niet. Waarom blijven die kleintjes niet gewoon mini mini???? Snik!!!

Bij Xtremekids.nl vond ik een ge-wel-dige Fur coat! Sowieso heeft deze webshop onwijs veel leuke hebben hebben hebben items in hun assortiment. Maar deze jas, jaaaaaa wat een leukie! Hier te bestellen voor € 25.95 in de maten 6-12 maanden, 12-18 maanden (op het moment uitverkocht) en 18-24 maanden. Let op: er zijn nog maar een beperkt aantal beschikbaar. Niet te lang twijfelen! Als je dan toch gaat bestellen.... gewoon een beetje rond snuffelen in de webshop. Ze hebben erg veel leuks!

 photo 3bd28d5b4706dc4c72beae3ef3eb9b0fbaa920bb_zpsc96mfpxc.jpg
Foto van Xtremekids.nl


Natuurlijk hebben we altijd nog onze grote redder in nood, River Island. De kinderkleding is daar echt fantastisch! Eigenlijk is het ook nog wel gevaarlijk om een rondje te klikken door de webshop Ha! Maar we komen natuurlijk voor de jassen afdeling.. ik vond daar een roze achtig (zo op het oog) gewatteerd jack met een faux fur kraagje. Hoe leuk is die?! Prijs? € 40.00 Voor een winterjasje valt de prijs nog mee. Bij H&M hebben ze simpelere winterjasjes maar voor bijna dezelfde prijs. Ik vind hem leuk! En hij is er vanaf 0-3 maand tot 4-5 jaar! Zo kan Baby "E" ook in dezelfde jas gehesen worden als haar big sister, want... twinning is wining right? Dit jasje bestel je hier. ► Affiliate link


 photo 817753_main_zpsl1othv1l.jpg
Dit leukerdje is ook verkrijgbaar in grijs!

Ook hebben we niet te vergeten, the god herself.... H&M! Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik het aanbod kwa jassen bij H&M een beetje  mheeeeeee vind dit jaar! Niet veel keuze. Maar desalniettemin heb ik toch een leukerdje kunnen vinden of eigenlijk 3 leukerdjes. Tenminste, dezelfde jas maar 3 verschillende kleurtjes. Terwijl ik dit typ denk ik "volgens mij heeft Vajèn een jas nodig met Furrrrrr" Haha! Alle jasjes tot nu toe zijn met neppigheid fur. Goed, het jasje is een gewatteerde parka in zowel licht roze, zwart en kakigroen. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Ik vind roze echt geweldig.. zo liefelijk en schattig. Terwijl kakigroen en zwart iets stoers hebben waar ik stiekem ook wel gek op ben. Zwart maakt het combineren net wat makkelijker vind ik. Moeilijk moeilijk! Je besteld het jasje - 1 van de 3 - hier voor € 29.99 en ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 68 tot 92.


 photo hmprod_zpsfsvap2ax.jpg

En nu... hoe kan het ook anders... weer een lief en vooral schattig roze jasje van C&A. Deze is ook weer gewatteerd en heeft zoals de andere jasjes ook weer een soort furry kraagje ha! ;-) Dit was trouwens het eerste jasje die ik vond! Hij is ook wel erg lief he?! Als je roze niet helemaal jou ding is kun je hem ook nog in licht blauw bestellen. Vajèn is niet echt een meisje voor blauw... dus roze it is. Hij is verkrijgbaar in de maten 68 tot 92. En je besteld 'm right here. Via wehkamp. Volgens mij heeft deze mama een lichte voorkeur voor roze. Correct me if I'm wrong.  

 photo 823189_pb_01_zpsj1ttzfrg.jpg
Bij Zeeman vond ik ook een erg leuke parka. Welke verkrijgbaar is in kakigroen en donkerblauw. Vanaf maat 92. Helaas niet via de webshop, dus even een bezoekje aan Zeeman! Daar kosten de jasjes en uberhaupt de kleding geen drol. Dat is natuurlijk geen nieuws!

Tot zover de leuke winterjasjes, want zoals ik in het begin ook al aangaf... de keuze is niet reuze helaas! Of misschien ben ik gewoon een zeiksnor of te veeleisend! ;-) In ieder geval gaat het  1 van bovenstaande jasjes worden. Welke, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Iene miene mutte....... Alle tips voor meisjes jasjes in maat 86/92 zijn natuurlijk van harte welkom!