Doorgaan naar hoofdcontent

Vajèn en haar liefde voor Frozen

 photo DSCN2328_zps9upsqyba.jpg

Oke, Frozen.... Frozen en Frozen. Oh had ik al gezegd Frozen? Haha! Frozen Fever heerst hier behoorlijk. Echt behoorlijk!! Sinds Vajèn een paar maanden oud was en het leuke Netflix nog Frozen in zijn collectie had, was zij meteen al een groot fan. Hoe kan dat nou als ze een paar maande oud is?We hebben voor haar zelfs het Ziggo pakket laten aanpassen met BabyTV. Hartstikke leuk, maar wij waren de enigste die echt keken en Vajèn brulde er dwars doorheen. Zodoende hebben wij Netflix aangezet voor haar en zijn begonnen met Peppa Big. Niet echt een groot succes.. verder zoekende kwamen wij uit bij Sofia het prinsesje.. ook van Disney. Dit lieve schattige prinsesje viel wel erg in de smaak. Maaaaaar niet voor lang. Tot wij Frozen aanzette! Tot op de dag van vandaag kijkt ze er nog steeds met heel veel liefde en plezier naar. Als baby zijne werd ze echt alleen maar stil van de Frozen liedjes uit de film. Voor ons zat er dus niks anders op dan alle liedjes heel erg rap uit ons hoofd te gaan leren haha!

Aankleden na het badderen? Vergeet het maar! Ondertussen "zullen wij een sneeuwpop maken" zingen? YES! De gouden sleutel om Vajèn rustig te kunnen aankleden. Niet willen eten? Wij zingen "zullen wij een sneeuwpop maken" en het eten ging met gemak naar binnen. Hoe simpel kan het zijn! Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Er brak regelrechte paniek uit toen Netflix aankondigde dat Frozen uit hun collectie zou verdwijnen. Vajèn die er geen idee van had, maar haar ouders compleet overstuur. Hoe moest dat nou? Een dag zonder Frozen was verschikkelijk.. een tikje autistisch she was indeed. Bij kruidvat lag een aanbieding met de dvd van Frozen voor € 9,99. MEENEMEN!!!!!!!!!! Vajèn had er natuurlijk totaal geen besef van, maar zodra zij het op een krijsen zette was het Frozen die haar weer rustig kreeg. Bizar!

Wat begon als een film op Netflix is uitgegroeid tot een echte fan base hier in huis. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of Vajèn heeft het van Frozen. Van een placemat tot bordjes, schaaltjes en bestek. En van knuffels tot puzzelblokken. Zoals je natuurlijk begrijpt zullen er hoogstwaarschijnlijk een aantal bezoekjes aan Disneyland Parijs plaats vinden om haar Frozen hartje helemaal compleet te maken Ha! Nu onze tweede spruit in aantocht is gaat Vajèn met de inboedel van haar kamertje verhuizen naar een echte "grotere" meisjes kamer. Uiteraard mogen ook hier de Frozen items niet ontbreken. We kijken namelijk stiekem al naar Frozen gordijnen, want hallo.... die mogen toch sowieso niet ontbreken. Misschien een leuk Frozen lampje.... who know's! Ik zal jullie in ieder geval een paar leuke kiekjes bezorgen als het eenmaal achter de rug is. Laat het allemaal maar aan haar papa en mama over hahaha ;-)

Langzaam aan is het alleen maar meer en meer geworden. Het is overigens niet meer zo dat we voor haar moeten zingen als ze na het badderen of douchen niet aangekleed wil worden of tijdens het verschonen van haar luier, maar als we het over een DIE HARD fan hebben dan is het onze kleine Vajèn. Inmiddels herkent ze alle personages... Anna probeert ze steeds zelf uit te spreken en Olaf... tsja, dat haar is grote favoriet!!!! Het is en blijft bijzonder dat zij vanaf kleine baby al naar Frozen keek en nog steeds is hij hier uit huis niet weg te denken. Stiekem worden deze papa en mama ook erg vrolijk als er weer nieuwe spulletjes uitgebracht worden van Frozen haha. Maar echt! Ondanks dat ze echt al een heleboel heeft, heeft ze natuurlijk nooit genoeg.Het leukste van dit alles? Als ze vanuit de box naar Frozen kijkt samen met haar Anna knuffel en Olaf pop! Wij kunnen de film inmiddels van voor naar achter en weer terug meepraten, dus Frozen nummer 2.......... kom maar op!! Wij zijn er klaar voor... Uhhh Vajèn is er klaar voor!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.