Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kees & Fokke

 photo tv-meubel-kees-van-steigerhout 1_zps0odcnyni.jpg

Poeh... so much to do in so little time! Wij, Bas en ik zijn twee typische mensen die een award verdienen voor de beste -schuif alles maar voor je uit mensen- Een gouden award wel te verstaan! Genoeg is ook eens genoeg. Daarom hebben wij een target ingezet. Voordat de tuttie nummer 2 haar aankondigt moet er nog heel wat gebeuren in huis. Noemen ze dat iets van nesteldrang? Haha! Wat ligt er voor ons op de planning?


We wonen hier nu ongeveer 2 jaar en eigenlijk hebben na dat wij hier zijn komen wonen niet erg veel meer gedaan. De babykamer natuurlijk.. maar echt de andere kleine dingetjes? Nee, die zijn steeds blijven liggen. Zo hebben wij de zoektocht geopend naar een tv meubel. Makkelijk denk je? Think again! Wij moeten natuurlijk weer iets hebben wat eigenlijk vrij moeilijk te vinden is. Iets met steigerhout zou voldoen. Aangezien wij beide gek zijn op interieur met steigerhouten details. Op dit moment staat de tv met toebehoren op een dressoir/ladekast van Ikea. Maar die kast pik ik in voor de babykamer, ha! Dus moet er iets anders voor de tv in de plaats komen. Ik kwam per toeval terecht in de webshop van Special Pink. Wat een heeeeeerlijk webshop! Eentje naar mijn hart. Je kunt hier namelijk terecht voor allerlei steigerhouten meubels. Van babykamer tot tuinmeubels. Toen kwam het moment dat ik dé tv meubel tegen kwam.. OMG! Tv meubel Kees heeft zojuist mijn hart gestolen. Dé perfecte tv meubel na een lange zoektocht, ein-de-lijk gevonden! Die Kees ha! Zeg nou zelf, als je naar onderstaande foto's kijkt is dit toch het paradepaardje in je woonkamer? Ondertussen heb ik Bas ook verliefd gemaakt, yeas! De prijs van Kees begint bij € 299.- Je kunt kiezen voor gebruikt steigerhout of nieuw hout. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. De breedte van Kees begint bij 110cm. Wil je hem groter? Jaaaaaa wij wel! Wij hebben een vrij grote woonkamer en dan mag Keesje best een beetje opvallen. Je kunt kiezen uit 160cm, dan komt er nog €40.- bij of 200cm met een bijbetaling van € 80.- Voor ons zou 200cm perfect zijn. Dat is nog niet alles, want je kunt ook kiezen voor verschillende afwerkingen met bijbetaling. Kijk hiervoor gewoon even op Kees zijn pagina ► Klik 

Misschien niet helemaal onbelangrijk om te vermelden mocht je zelf ook een liefde op het eerste gezicht idee voelen.. Kees is circa 55cm hoog. Voor ons zou hij best ietsje hoger mogen aangezien wij ook een vrij hoge bank hebben. De levertijd bedraagt tussen de 15 en 30 werkdagen. Waarom? Alle meubels van Special Pink worden met zorg en liefde gemaakt. Daar hou ik van!

 photo tv-meubel-kees-van-steigerhout_zpsemqajvop.jpg
Foto: Specialpink.nl
Maaaaaaaaaar je snap toch zeker wel dat dit niet het enigste is waar mijn hartje verliefd op is geworden? Neeee Kees, sorry......... Bij het verder klikken in de shop kwam ik op de pagina met badkamermeubels terecht. Wat een walhalla dit! Wij hebben nu een simpel wit kastje.. deze is snel neer gepland. Ook dit staat hoog op ons lijstje van aanpak punten.. een ander badkamermeubel. Uiteraard steigerhout.. duuuuhhh wat had je anders verwacht? Haha! Omdat wij straks een gezin zijn van 4 is het voor ons een pre om een badkamermeubel aan te schaffen waar 2 wasbakken op kunnen staan. Yes, erop staan! Dat is iets wat wij onwijs mooi vinden, wasbakken bovenop je badkamermeubel in plaats van erin verwerkt. Wij kwamen uit bij badkamermeubel Fokke. Ohhhhhh jij mooie, leuke Fokke! De prijs van Fokke begint bij €165.- en is zoals Kees tegen bijbetalingen naar eigen wens aan te passen zoals de breedte. Ons gevoel gaat uit naar 150x60cm en daar betaal je € 84.- extra voor. Ook kun je weer kiezen voor de afwerkingen van het hout. Heerlijk die keuze! Ik zie het al helemaal voor me... een geweldige Fokke in de badkamer, met 2 wasbakken en opgerolde handdoeken. Sfeertje!

 photo badkamermeubel-fokke-van-steigerhout_zpshwmtvk7n.jpg
Foto: Specialpink.nl


Ik geloof dat je nu, net als ons toch wel verliefd geworden moet zijn? Misschien niet op Kees en Fokke.. maar alle andere fantastische meubels die je kunt vinden bij Special Pink. Waarom heb ik niet eerder van hun gehoord? Onder welke steen heb ik geleefd? Natuurlijk kan ik nog wel even doorgaan met het vullen van dit artikel over de steigerhouten meubels, maar dan denk ik dat je toch beter even een bezoekje kunt brengen. Anders zit ik hier vannacht nog haha! Ze hebben ook ontzettend gave kindermeubels van steigerhout. Wat dacht je van een steigerhouten keukentje? Awhhhhh yes... de dames met papa samen koken, heerlijk! Of uh.... een babybox va steigerhout? Oke ladies, moet ik nog even doorgaan?! Gewoon even een bezoekje brengen aan Specialpink.nl Wedden dat deze webshop direct tussen je favorieten in staan? Hu?!