Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Kees & Fokke

 photo tv-meubel-kees-van-steigerhout 1_zps0odcnyni.jpg

Poeh... so much to do in so little time! Wij, Bas en ik zijn twee typische mensen die een award verdienen voor de beste -schuif alles maar voor je uit mensen- Een gouden award wel te verstaan! Genoeg is ook eens genoeg. Daarom hebben wij een target ingezet. Voordat de tuttie nummer 2 haar aankondigt moet er nog heel wat gebeuren in huis. Noemen ze dat iets van nesteldrang? Haha! Wat ligt er voor ons op de planning?


We wonen hier nu ongeveer 2 jaar en eigenlijk hebben na dat wij hier zijn komen wonen niet erg veel meer gedaan. De babykamer natuurlijk.. maar echt de andere kleine dingetjes? Nee, die zijn steeds blijven liggen. Zo hebben wij de zoektocht geopend naar een tv meubel. Makkelijk denk je? Think again! Wij moeten natuurlijk weer iets hebben wat eigenlijk vrij moeilijk te vinden is. Iets met steigerhout zou voldoen. Aangezien wij beide gek zijn op interieur met steigerhouten details. Op dit moment staat de tv met toebehoren op een dressoir/ladekast van Ikea. Maar die kast pik ik in voor de babykamer, ha! Dus moet er iets anders voor de tv in de plaats komen. Ik kwam per toeval terecht in de webshop van Special Pink. Wat een heeeeeerlijk webshop! Eentje naar mijn hart. Je kunt hier namelijk terecht voor allerlei steigerhouten meubels. Van babykamer tot tuinmeubels. Toen kwam het moment dat ik dé tv meubel tegen kwam.. OMG! Tv meubel Kees heeft zojuist mijn hart gestolen. Dé perfecte tv meubel na een lange zoektocht, ein-de-lijk gevonden! Die Kees ha! Zeg nou zelf, als je naar onderstaande foto's kijkt is dit toch het paradepaardje in je woonkamer? Ondertussen heb ik Bas ook verliefd gemaakt, yeas! De prijs van Kees begint bij € 299.- Je kunt kiezen voor gebruikt steigerhout of nieuw hout. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. De breedte van Kees begint bij 110cm. Wil je hem groter? Jaaaaaa wij wel! Wij hebben een vrij grote woonkamer en dan mag Keesje best een beetje opvallen. Je kunt kiezen uit 160cm, dan komt er nog €40.- bij of 200cm met een bijbetaling van € 80.- Voor ons zou 200cm perfect zijn. Dat is nog niet alles, want je kunt ook kiezen voor verschillende afwerkingen met bijbetaling. Kijk hiervoor gewoon even op Kees zijn pagina ► Klik 

Misschien niet helemaal onbelangrijk om te vermelden mocht je zelf ook een liefde op het eerste gezicht idee voelen.. Kees is circa 55cm hoog. Voor ons zou hij best ietsje hoger mogen aangezien wij ook een vrij hoge bank hebben. De levertijd bedraagt tussen de 15 en 30 werkdagen. Waarom? Alle meubels van Special Pink worden met zorg en liefde gemaakt. Daar hou ik van!

 photo tv-meubel-kees-van-steigerhout_zpsemqajvop.jpg
Foto: Specialpink.nl
Maaaaaaaaaar je snap toch zeker wel dat dit niet het enigste is waar mijn hartje verliefd op is geworden? Neeee Kees, sorry......... Bij het verder klikken in de shop kwam ik op de pagina met badkamermeubels terecht. Wat een walhalla dit! Wij hebben nu een simpel wit kastje.. deze is snel neer gepland. Ook dit staat hoog op ons lijstje van aanpak punten.. een ander badkamermeubel. Uiteraard steigerhout.. duuuuhhh wat had je anders verwacht? Haha! Omdat wij straks een gezin zijn van 4 is het voor ons een pre om een badkamermeubel aan te schaffen waar 2 wasbakken op kunnen staan. Yes, erop staan! Dat is iets wat wij onwijs mooi vinden, wasbakken bovenop je badkamermeubel in plaats van erin verwerkt. Wij kwamen uit bij badkamermeubel Fokke. Ohhhhhh jij mooie, leuke Fokke! De prijs van Fokke begint bij €165.- en is zoals Kees tegen bijbetalingen naar eigen wens aan te passen zoals de breedte. Ons gevoel gaat uit naar 150x60cm en daar betaal je € 84.- extra voor. Ook kun je weer kiezen voor de afwerkingen van het hout. Heerlijk die keuze! Ik zie het al helemaal voor me... een geweldige Fokke in de badkamer, met 2 wasbakken en opgerolde handdoeken. Sfeertje!

 photo badkamermeubel-fokke-van-steigerhout_zpshwmtvk7n.jpg
Foto: Specialpink.nl


Ik geloof dat je nu, net als ons toch wel verliefd geworden moet zijn? Misschien niet op Kees en Fokke.. maar alle andere fantastische meubels die je kunt vinden bij Special Pink. Waarom heb ik niet eerder van hun gehoord? Onder welke steen heb ik geleefd? Natuurlijk kan ik nog wel even doorgaan met het vullen van dit artikel over de steigerhouten meubels, maar dan denk ik dat je toch beter even een bezoekje kunt brengen. Anders zit ik hier vannacht nog haha! Ze hebben ook ontzettend gave kindermeubels van steigerhout. Wat dacht je van een steigerhouten keukentje? Awhhhhh yes... de dames met papa samen koken, heerlijk! Of uh.... een babybox va steigerhout? Oke ladies, moet ik nog even doorgaan?! Gewoon even een bezoekje brengen aan Specialpink.nl Wedden dat deze webshop direct tussen je favorieten in staan? Hu?!