Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

DM drogist Babylove luiers

 photo DSCN2317_zpsmdktmfoh.jpg
Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. 2 weken geleden maakte ik kennis met de DM drogist in Duitsland. Mijn ontgroening!! Als je op vakantie gaat naar Duitsland dan moet je minstens een bezoekjes hebben gebracht aan deze geweldige drogist. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie de DM drogist door het geweldige huismerk Balea. Goedkoper dan dat kan bijna niet.
Wij hebben het bezoekje gebracht aan deze uber drogist toen wij op weg naar huis gingen, dus met een volgeladen auto waar eigenlijk bijna niks meer bij gepropt kon worden. We kwamen binnen in de onmenselijk grote drogist (waarom zit deze niet gewoon niet Nederland?!!!) en ik heb werkelijk waar mijn ogen uit gekeken. Eigenlijk kom je ogen te kort! Overal om je heen zie je artikelen waar je op af valt rennen.. zo bij ons de luiers, want dat was de voornaamste reden om de DM drogist een bezoekje te brengen. Toevallig, heel toevallig waren de Babylove luiers in de aanbieding. Dè luiers waar ik zoveel goede ervaringen over heb gehoord en gelezen. Er stonden dozen met verschillende maten op een kopstelling. Vajèn heeft maat 4 dus werden wij gelokt naar een roze grote doos! Daarboven hing het prijskaartje.... 126 luiers voor € 15! WOAH! Echt waar... zoveel voor die prijs! De mama's die in hetzelfde luier schuitje zitten weten allemaal wel dat dit spotgoedkoop is en vergelijking met de luiers hier in Nederland.

Eerlijk is eerlijk, ik vond het een beetje eng om ze te gebruiken aangezien wij nu al een tijdje de luiers van de Lidl gebruiken. Dit zijn eigenlijk de enigste luiers die Vajèn goed kan verdragen als het gaat om het kweken van rode en schare billetjes! Daar moest wat aan vooraf gaan hoor haha! Nou goed, de Babylove luiers dus......Ik ga er geen doekjes (billendoekjes ha ;-)) om winden!

In de eerste instantie leken de luiers van Babylove erg mini... maar dat viel bij het omdoen reuze mee. Wat dus betekend dat ze minder ruimte innemen ofzo?! Vajèn gebruikt de luiers inmiddels een dikke week. Ik kan niet anders zeggen dat ik verliefd ben geworden op deze luiers! Bij de Lidl luiers gebeurde het nog wel eens dat ze doorlekte. Bij de Babylove luiers tot zover nog niks van "lekkage" gespot. Heerlijk!! Ook omdat Vajèn steeds actiever gaat worden is dit extra fijn!

 photo DSCN2318_zpsbuismxb2.jpg

De buitenkant van de luiers zijn natuurlijk niet zo leuk als die plaatjes die de Lidl er altijd op gooit, maar hey... wie ziet die luier nou? ;-) Misschien moeten we even bij het begin beginnen. In een pak zitten 42 luiers, althans in de maat 4 die wij hebben meegenomen. Op de verpakking staat Active Plus. Dat gaf ik net al aan, Vajèn kan vrij bewegen zonder doorlekken.

 photo DSCN2319_zpsppxq5vfw.jpg

De luiers zelf zijn zoals ik al zei niet zo bijzonder. Er zitten 3 verschillende designs in. Leuk extra'tje! Verder zijn de luiers ontzettend zacht, wat natuurlijk een erg groot fijn punt is. Ruwe luiers om die tere billetjes wil natuurlijk niemand. Daarbij zijn ze ook nog eens gigantisch rekbaar. Vandaar ze op de het eerste oog zo klein leken!

Prijs en kwaliteitsverhouding is naar mijn mening meer dan perfect! Ondanks dat mijn voorliefde voor Lidl luiers bijna onmogelijk te doven was, is het vlammetje toch echt iets minder geworden. Sorry Lidl!

 photo DSCN2320_zpstw69o5hi.jpg

Nu denk je vast, Hallo Kim ik ga toch niet voor luiers helemaal naar Duitsland rijden! Snap ik, helemaal... maar misschien ken je wel iemand die vlakbij de grens woont?! En, het is geen wereldreis. Een klein stukje de grens over en de eerste DM Drogist kondigt zich al aan. Eventjes een beetje speurwerk verrichten op Google ;-)

Eigenlijk wil ik nog ellende lang door ratelen over deze drogist, maar dat zal ik jullie besparen. Het is in ieder geval meer dan de moeite waard om er een keer een bezoekje te brengen mocht je er nog nooit geweest zijn. Vooral de mama's zullen naar hartenlust kunnen shoppen voor hun kroost. Luiers, babyvoeding, potjes voeding, speentjes, flesjes.. noem alles maar op. Maar ook de dames die niet vies zijn van een lekker luchtje of een lipstickje zijn bij de DM drogist aan het juiste adres. Vooral het schap van Essence is echt onwijs! Mijn liefde voor Duitsland is gegroeid, zegt deze halve duitse ;-)