Doorgaan naar hoofdcontent

Bugaboo Donkey Weekender Limited Edition ♥

 photo a14bfebe-a3da-474e-84db-e7c494c93eba_2016_BGB_Donkey_weekender_02_zps0pmlgrtu.jpg
OH MY...OH MY... soms stuiten je ogen ergens op wat je daarna niet meer kunt laten vallen. Dit is typisch zo een gevalletje. Bugaboo brengt namelijk een splinternieuwe kinderwagen uit. Namelijk de Bugaboo Donkey Weekender en yes ladies.. het is een limited edition! Ik ben verliefd en niet een beetje verliefd, maar gewoon enorm verliefd! Waarom? Lees dan even verder.
Toen het nieuws over de Bugaboo Donkey Weekender mij ten oren kwam moest ik er natuurlijk meer en meer over weten. Toevallig waren wij een aantal dagen ervoor naar Baby dump geweest om de normale Bugaboo Donkey duo uit te proberen in de winkel. Als je 2 kleintjes hebt waar het leeftijdsverschil niet erg groot is, is een andere kinderwagen sowieso van toepassing. Mits je je natuurlijk kunt redden met de kinderwagen die je dan al in je bezit hebt en uiteraard een draagzak(doek). Toen bleek dat ons 2e wondertje in aantocht was raakt ik lichtelijk in paniek over dé kinderwagen haha! Maar echt hoor!! Oke, we dwalen weer zo lekker af met Kim! Waar het hier natuurlijk om gaat is de nieuwste Bugaboo Donkey!
 photo 4122ac75-5979-4ddf-bef2-087dab4b7ca6_2016_BGB_Donkey_weekender_01_zpsnqpquzzg.jpg

 photo 9d9cd7be-5b48-46d7-b3fe-dfc4aa5df1c9_2016_BGB_Donkey_weekender_04_zpsrtdcsucc.jpg
 photo 3fd6c2ce-d996-4bce-a9be-3d4fcee4e27b_2016_BGB_Donkey_weekender_16_zpsjgld8h07.jpg

Bij het zien van deze pretty pretty pretty foto's van de wagen werd ik helemaal gelukkig. Wij hadden namelijk de keuze al gemaakt om voor een Bugaboo te kiezen doordat de kinderwagen echt prefect is voor 2 kindjes met beide een andere leeftijd. Dit is natuurlijk op ons van toepassing ;-) Het moest een zwarte worden. Dat waren wij al vrij snel met elkaar eens. Maar toen, tsja toen kwam deze Bugaboo voorbij schieten en ik krijg hem ook echt niet meer uit mijn hoofd! Ik ga je even wat meer vertellen over dit prachtige paradepaardje ♥

Nog even een maandje afzien, want deze limited edition weekender is leverbaar vanaf Oktober. Wel nog op tijd voor ons 2e prinsesje haarzelf komt voorstellen ;-)  We weten natuurlijk allemaal dat de Donkey een afneembare mand heeft voor je boodschappen o.i.d, maaaaaaaaar de weekender heeft een afneembare en zeer stijlvolle tas in het kleuren design van de wagen en je kunt maar liefst 10kg bagage mee slepen! 10KG! Uiteraard kun je hem afzonderlijk van de wagen meenemen. Wel zo handig toch?! Op de tas alleen al kun je smoor verliefd worden nietwaar? Enne, dan nog beweren dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, pfff daaaaaaag! Die vlieger gaat voor mij sowieso niet meer op hoor! Maar dus, de tas. De binnenkant is praktisch ingedeeld met verschillende vakken. Ideaal! Dat is natuurlijk nóg niet alles, want met de bagagemand onder het zitje en de tas kun je 20kg rommeltjes meenemen! Oke Bugaboo ook daarvoor krijgen jullie onwijs veel kudos. Psst... en bijpassende verschoonmat mag zeker niet ontbreken dus ook deze kun je vinden in het complete pakket van de Bugaboo Weekender. photo 6328efd6-bc7b-49f1-b96e-badcbb256e5b_2016_BGB_Donkey_weekender_12a_zpscoipcy8z.jpg photo f405144f-fa07-4577-8921-d3417c19d6e3_2016_BGB_Donkey_weekender_11_011a_zpsdfdjuefk.jpg
Laten we dan ook vooral even kijken naar het design want sjonge jonge.. daar ben ik ook helemaal verliefd op. De kleuren zijn in mijn ogen perfect en juist ook te gebruiken voor zowel een jongen en een meisje. Het maakt dus niet uit wat voor kroost je in de wagen zet, stijlvol is hij zonder twijfel. En daarbij speciaal voor de papa's nog even... Ja mannen ook jullie kunnen met een gerust hart achter deze kinderwagen lopen! Hij is toch ook echt wel een tikje mega stoer hoor.. De weekender heeft een blauw/grijze stof aan de buitenkant. Voor mijn oog doet het mij een beetje denken aan een soort denim achtig idee. Althans als ik de foto's eventjes bestudeer haha! De binnenkant van de weekender is voorzien van een grijze jersey voering. Perfecte combo! En en en, als klap op de vuurpijl hebben we nog de cognac gekleurde en tevens hand gestikte duw en draagbeugel en de leren details op de zonnekap niet te vergeten. Pure liefde!

 photo 6081ae7c-68b0-4f9f-8879-99d6dd8abe71_2016_BGB_Donkey_weekender_13_zps6czjlimr.jpg
 photo 086933a3-0181-4f64-a109-580a22e85f85_2016_BGB_Donkey_weekender_14_zpsqhwgvbxv.jpg  photo aaf55c6c-05c6-467e-ad64-00ddf902fe7a_2016_BGB_Donkey_weekender_15_zpshynym30q.jpg

Zoals je misschien van Bugaboo gewend bent kun je ook deze wagen vanaf de 1e dag voor je kleintje gebruiken of misschien wel kleintjes?! Zoals wij, met een meisje van 1 jaar en een kleintje pils op komst. Dan is dit als je het mij vraagt de ideale kinderwagen. Maar daar kom ik vast nog een keer op terug. We duiken eerst even verder in de wonderlijke wereld van de Weekender. Moet ik je ook nog vertellen dat deze wagen door alle deuren heen past? In mono positie is de wagen 60cm breed en in Twin en Duo positie ook maar 74cm. Hallelujha! Uiteraard is dit niet veranderd in vergelijking met de andere Donkey wagens. Ook een geweldig pluspunt aangezien je op deze manier met de breedte nog makkelijk met je kinderwagen naar de supermarkt kunt rennen (of goed, lopen, wandelen) om 20kg boodschappen mee te zeulen ;-)

Eigenlijk kunnen we er toch niet omheen dat dit een über fantastische wagen is van Bugaboo? Het prijskaartje zal voor vele mama's en papa's niet echt in de smaak vallen gok ik. Je moet wel eventjes wat flapjes neerleggen mocht je dit mooie design in handen willen krijgen, maar zeg nou zelf? Dan heb je toch ook wat? Bas en ik hebben namelijk ook een erg leuke theorie bedacht en waarschijnlijk zijn veel dames het hier wel mee eens. Dit alles lees je in een volgend artikel... wedden dat wij ook jou over de streep krijgen? ;-) Laten we het allemaal nog eventjes in het midden houden en kom zeker nog eens terug op Kimmichaelis.nl om het andere artikel uitvoerig te lezen!

Tot die tijd... wie gaat er vast sparen? Het is zomaar Oktober ;-)

 photo 68ba90b1-e421-476a-8cc1-239552cbaf9d_2016_BGB_Donkey_weekender_03_zpsmm809r1e.jpg

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.