Doorgaan naar hoofdcontent

A Little Lovely Company - Figuur Led Lampjes

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Goh... wat kan ik genieten van de cadeautje voor onze baby E! Mijn schoonzusje kwam een aantal dagen geleden op visite en had 2 cadeautjes meegenomen voor de "nieuwe babykamer". Kwa spulletjes hebben wij vrijwel dezelfde smaak. Lief en toch een tikkeltje stoer-achtig ofzoiets. De cadeautjes die ze meenam zijn té leuk om niet even te komen showen hier!


Toevallig - reuze toevallig) zei ik een paar dagen voor de visite, toen ik van die leuke figuur lampjes tegenkwam op internet, tegen Bas dat ik die dingen zo leuk vind! En ja hoor..... schoonzusje kwam aan met exact 2 van die lampjes. Toeval bestaat niet toch? ;-) Ik kreeg een Perenlampje en een Appeltje. En gos, wat zijn ze leuheuk!!!! De lampjes zijn van Alittlelovelycompany.nl Als eerst even een flinke dosis kudos voor deze amazeballs webshop! De lieve, leuke en vooral ook schattige items die ze hier verkopen zijn simpelweg stuk voor stuk té leuk. Maar voor ik verder ga opscheppen over dit leuke merk ga ik natuurlijk eerst even de über schattige lampjes met je delen.

De lampjes passen echt perfect in iedere baby en/of kinderkamer. Zoveel leuker dan een oersaai lampje met lampenkapje of iets in die trant. Het leuke van de lampjes, ze hebben geen snoertje. Op deze manier kun je ze echt overal neer "planten" (planten ha ;-)) Als nachtlampje weet ik het zo net nog niet haha. Ik gok, als ik de lampjes bij Vajèn op haar kamer neerzet zij er de hele nacht naar blijft staren haha. Nee zonder dollen.. de lampjes functioneren prima als nachtlampje voor je klein mini-you. En de mooie bonus - iets leuks om naar te gluren is helemaal mooi meegenomen.

Nog meer handigheidjes? Jazeker, de lampjes hebben namelijk een timer. Als je je mini-you naar bed brengt zet je het lampje aan met de timer waarna hij vanzelf weer uit gaat. Boem voor dat! Eigenlijk kan ik kort en lang over de lampjes praten, maar ze zijn gewoon té leuk en zeker ook té lief! Nu kan ik helemaal niet meer wachten om de baby kamer in te richten. De lampjes zijn o.a hier verkrijgbaar en niet alleen in peren of appelvorm.. ook hebben ze onwijs leuke ijsjes, ananasjes, spookjes, wolkjes etc etc.

Maaaaaaaaaaaar lampjes verkoopt A Little Lovely Company natuurlijk niet alleen... nee! Dat maakt dit onwijs leuke merk levensgevaarlijk in combinatie met je portemonnee haha! Alles wat je ziet wil je hebben. Zoveel cuteness bij elkaar. Zo kan ik als grote unicorn lover mijn hart ophalen. Sjonge... een knisper doekje met een unicorn on top? No way!!!! En natuurlijk de lightboxen die op dit moment zo ontzettend populair zijn. Geef toe, ze zijn ook te leuk! Vooral in combinatie met de lampjes op een plankje? Yes please! Posters met gigantische leuke teksten enne... papierzakken om speelgoed in op te bergen? Yes yes yes! Ik ben een soort van verliefd geworden. Je gaat je vast afvragen of ik zo een groot hart heb? ;-) Een zwak voor lieve spulletjes zou ik het eerder willen noemen haha. En gelukkig bestaat er ook niet zoveel leuks op deze wereld -Wink! 

In ieder geval, Alittlelovelycompany.nl dus! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.