Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

A Little Lovely Company - Figuur Led Lampjes

 photo DSCN2378_zpsb3j63cxs.jpg

Goh... wat kan ik genieten van de cadeautje voor onze baby E! Mijn schoonzusje kwam een aantal dagen geleden op visite en had 2 cadeautjes meegenomen voor de "nieuwe babykamer". Kwa spulletjes hebben wij vrijwel dezelfde smaak. Lief en toch een tikkeltje stoer-achtig ofzoiets. De cadeautjes die ze meenam zijn té leuk om niet even te komen showen hier!


Toevallig - reuze toevallig) zei ik een paar dagen voor de visite, toen ik van die leuke figuur lampjes tegenkwam op internet, tegen Bas dat ik die dingen zo leuk vind! En ja hoor..... schoonzusje kwam aan met exact 2 van die lampjes. Toeval bestaat niet toch? ;-) Ik kreeg een Perenlampje en een Appeltje. En gos, wat zijn ze leuheuk!!!! De lampjes zijn van Alittlelovelycompany.nl Als eerst even een flinke dosis kudos voor deze amazeballs webshop! De lieve, leuke en vooral ook schattige items die ze hier verkopen zijn simpelweg stuk voor stuk té leuk. Maar voor ik verder ga opscheppen over dit leuke merk ga ik natuurlijk eerst even de über schattige lampjes met je delen.

De lampjes passen echt perfect in iedere baby en/of kinderkamer. Zoveel leuker dan een oersaai lampje met lampenkapje of iets in die trant. Het leuke van de lampjes, ze hebben geen snoertje. Op deze manier kun je ze echt overal neer "planten" (planten ha ;-)) Als nachtlampje weet ik het zo net nog niet haha. Ik gok, als ik de lampjes bij Vajèn op haar kamer neerzet zij er de hele nacht naar blijft staren haha. Nee zonder dollen.. de lampjes functioneren prima als nachtlampje voor je klein mini-you. En de mooie bonus - iets leuks om naar te gluren is helemaal mooi meegenomen.

Nog meer handigheidjes? Jazeker, de lampjes hebben namelijk een timer. Als je je mini-you naar bed brengt zet je het lampje aan met de timer waarna hij vanzelf weer uit gaat. Boem voor dat! Eigenlijk kan ik kort en lang over de lampjes praten, maar ze zijn gewoon té leuk en zeker ook té lief! Nu kan ik helemaal niet meer wachten om de baby kamer in te richten. De lampjes zijn o.a hier verkrijgbaar en niet alleen in peren of appelvorm.. ook hebben ze onwijs leuke ijsjes, ananasjes, spookjes, wolkjes etc etc.

Maaaaaaaaaaaar lampjes verkoopt A Little Lovely Company natuurlijk niet alleen... nee! Dat maakt dit onwijs leuke merk levensgevaarlijk in combinatie met je portemonnee haha! Alles wat je ziet wil je hebben. Zoveel cuteness bij elkaar. Zo kan ik als grote unicorn lover mijn hart ophalen. Sjonge... een knisper doekje met een unicorn on top? No way!!!! En natuurlijk de lightboxen die op dit moment zo ontzettend populair zijn. Geef toe, ze zijn ook te leuk! Vooral in combinatie met de lampjes op een plankje? Yes please! Posters met gigantische leuke teksten enne... papierzakken om speelgoed in op te bergen? Yes yes yes! Ik ben een soort van verliefd geworden. Je gaat je vast afvragen of ik zo een groot hart heb? ;-) Een zwak voor lieve spulletjes zou ik het eerder willen noemen haha. En gelukkig bestaat er ook niet zoveel leuks op deze wereld -Wink! 

In ieder geval, Alittlelovelycompany.nl dus!