Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Tip: XL hydrofiele luier als kroeldoek

 photo DSCN1907_zpsfoq4siru.jpg

Vajèn lijkt met alles, ja echt alles op haar papa. Vooral haar uiterlijk heeft ze te danken aan haar knappe daddy ;-) Maar, soms.. heel soms zien wij iets van Vajèn wat ze toch een beetje van mij heeft. Vanaf kleins af aan knuffel ik met doekjes als ik ga slapen. 27 jaar later....


En nog steeds slaapt deze mama met haar doekje(s). Geen hydrofiele luiers hoor, maar gewone normale gastendoekjes. Als je maar lang genoeg frummelt aan dit doekje, blijft er een doekje over waar ik niet meer zonder kan. Voor we helemaal gaan afdwalen naar mijn doekjes verhaal.. Vajèn is er net zo eentje. Ik hoopte stiekem dat mijn kindjes met iets zouden gaan kroelen als ze gingen slapen. Bij Vajèn werd het eerst gewoon een tut knuffel doekje van Hema in beertjes variant. Maar daar deed onze dame eigenlijk niks mee. Toen besloot ik om bij Action 2 gastendoekjes te halen, een licht roze en een donker roze. Hiermee ging madam wel ietwat kroelen, maar het was het toch net niet.

Verder op zoektocht.. geen gastendoekjes knuffelaar als haar mama dus! Tot ik bij Action kwam en ineens XL hydrofiele luiers zag liggen. Een witte met licht roze sterretjes. Woah! Die nemen we mee. Nadat hij in de was een rondje had meegedraaid gaf ik hem aan Vajèn.. en sindsdien is dit haar kroeldoek. Ze sleept hem overal mee naartoe. Ondanks dat Vajèn geen knuffelig type is, als ze haar XL doek heeft mag ze toch wel graag even (al is het maar kort) stiekem knuffelen met je! Heerlijk!!!

 photo DSCN1902_zpsaecdtcfv.jpg

Inmiddels heeft ze er ook eentje van Hema (uit de oude collectie). Een grijs/groenachtige met boompjes. Niet echt een meisjes meisjes doek, maar agh.. hij voldoet! Overigens liggen de XL doeken hier niet meer bij Action helaas. Wel bij Wibra.. daar worden ze verkocht per 2 als ik mij niet vergis en dat voor maar € 4,99!

Iedereen die nu op zijn achterste benen gaat staan omdat ik mijn dochtertje laat slapen met een doek... daar is niks mis mee. Mits het maar een hydrofiele doek is. Hier kunnen kleintjes door ademen als de doek over hun gezichtje heen ligt.

Mocht je opzoek zijn naar een fijne doek voor het slapen die ook nog eens veilig is? Dan is de XL hydrofiele luier dé oplossing!