Doorgaan naar hoofdcontent

Mini mensje 2.0 onderweg!

 photo 13615107_1067942959957541_2260044541467385707_n_zpspelc2cfb.jpg

De foto hierboven en de begin titel verklappen natuurlijk alles al... Wij zijn zwanger!!!!! En en en.. Vajèn wordt grote zus! Ein-de-lijk mogen we het van de daken schreeuwen en hoeft er niks meer stiekem te gebeuren. Oh en wat dacht je van je beginnende buikje verbergen voor de buitenwereld?! Not so easy cake as you might think.
Was het het heerlijk om dit artikel te kunnen typen! Op het moment dat jullie dit lezen ben ik 14 + 5 weken zwanger. Tsja, dat is al een tijdje. Onze families hebben wij het ergens begin Juli verteld en pas echt de buitenwereld tegen 10 Juli. Toen mochten we ook los op Facebook want...... staat het niet op facebook dan is het ook niet gebeurd ;-) Just kidding! Toen wij zwanger waren van Vajèn hebben wij een foto gemaakt van onze schoenen (van de achterkant) met mini sokjes in het midden en die foto hebben wij op Facebook geplaatst. Deze keer konden wij Vajèn natuurlijk als grote zus model laten zitten.. de foto's hebben we thuis gemaakt en zeg nou zelf, de foto hierboven spreekt boekdelen toch? Haha!

Aaaaaand the story goes on.. het was in Mei tijd voor mijn menstruatie, maaaar voor die tijd deed ik al stiekem een zwangerschapstest. Geen 2e streepje, hmm. Oke, dan maar gewoon even afwachten wat er verder in mijn lichaam gaat gebeuren. 2 dagen later besloten Bas en ik toch gewoon nog een zwangerschapstest te doen. Zo gezegd zo gedaan.. samen in de zenuwen lieten wij de test liggen nadat ik de test had gedaan. Even later keek Bas op de test, maar er was niks spannends te zien. Huh? How weird.. dus pakte ik de test en bekeek hem in het licht en wat zag ik?? EEN 2E STREEPJE! Erg licht, maar hey hij zat er wel! Bas inspecteerde test nogmaals en ook hij zag heel licht een 2e streepje. Wow... zijn wij dan zwanger?? Echt???? Onze blijdschap won het van de twijfels. Die ochtend erna zou ik nog een test doen met ochtend urine. En die streep was al een stuk duidelijker! We konden er niet omheen... voor de tweede keer worden wij papa en mama!! Op dat moment wil je het liefste je familie inlichten en dit blije nieuws delen, maar dit hebben wij hebben voor die tijd al besloten samen om het pas te vertellen na 10 weken. Dit omdat wij ons kleine mannetje helaas nooit hebben gekend omdat zijn hartje stopte met kloppen met 10 weekjes. Daar ga ik nu verder niet op in! En jeetje wat waren die weken spannend.

Onze eerste en tweede echo waren eigenlijk heel raar, omdat we de kleine krummel niet konden zien. Hij/zij heeft een onwijs groot paleisje (mijn baarmoeder) waardoor hij/zij zich erg goed kon verstoppen ;-) Inmiddels hebben we erg mooie echo foto's aan de verzameling kunnen toevoegen. Aanstaande Donderdag hebben wij weer een echo en stiekem hopen wij dat de verloskundige ons al kan vertellen wat het gaat worden. De kans is klein, maar who knows! Bas is er heilig van overtuigd dat er een mini meisje gebakken wordt en ik.... ik ga voor een jongetje! Zwangere vrouwen hebben altijd gelijk toch? ;-)

Vajèn maakt het allemaal nog niet zo bewust mee, maar aangezien haar stapjes vooruit in de deze grote wereld zo snel gaan zal dat niet heel erg lang meer duren. Hoe voel ik mijzelf? Eigenlijk mag ik ook deze zwangerschap niet klagen! (even afkloppen) Ik ben in het begin wat vaak misselijk geweest maar watermeloen is the key! En verder, eigenlijk kan ik de zwangerschap tot nu toe vergelijken met die van Vajèn. Alleen is mijn buikje een stuk kleiner. De verloskundige vertelde dat ik de mini nu anders draag. Heel erg benieuwd wat mijn buikje verder deze zwangerschap gaat doen. Wel heb ik ongelooflijk veel trek in vieze, smerige ongezonde dingen ohh en... NESTELDRANG! Pff, die heeft vorige week aan de deur geklopt. Ik wou hem niet binnen laten, maar hij stond erop. Zo hebben er diversen plekjes in huis al een grondige schoonmaakbeurt van mij mogen ontvangen. Maar goh, die nesteldrang kende ik van Vajèn helemaal niet! Ik klaag niet hoor.... ik neem het allemaal voor lief!

Eigenlijk ben ik alleen maar erg benieuwd hoe de rest van de zwangerschap gaat verlopen in vergelijking met de zwangerschap van Vajèn. Binnenkort zal er op mijn Youtube kanaal het eerste echte filmpje verschijnen. Dat roep ik al een tijdje, maar de kogel is door de kerk. Via daar zal ik jullie een kijkje geven in ons dagelijkse leven met een kleine dreumes van 1 en een baby on the way.. vergeet je dan ook vooral niet te abonneren, just in case! Ook hier in Kimmichaelis.nl zullen er regelmatig updates online verschijnen.

Tot zover ons leuke  nieuws in een notendopje samengevat! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.