Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Cake Smash tutu rokje bij Kruidvat

 photo DSCN1908_zpsbqvxzrrb.jpg

Hoi, ik ben Kim en ik kijk graag in reclame foldertjes.. hoi! Maandag middag (meestal) worden hier de folders door de brievenbus geduwd. Altijd leuk om weer even erdoorheen te bladeren opzoek naar leuke koopjes. Zo schreef ik laatst een artikel over Vajèn en haar aankomende cake smash en de zoektocht naar een tutu. En ik heb hem gevonden....Bij.. jawel, Kruidvat! Er stond een tutu in de folder. Check de foto even hieronder. Dan weetje welke ik bedoel!


Omdat Vajèn haar verjaardag in Frozen thema heeft, wil ik de cake smash gewoon lekker meisjes achtig! Deze tutu zag ik voorbij flitsen en zo op het eerste oog leek hij perfect. Snel naar Kruidvat gesprongen en daar liggen ze. Er staat inderdaad in de folder 1 maat, maar vanaf welke leeftijd? Op de verpakking stond 3+. Hmm... maar toch nam ik hem mee. Mocht het al met al niet passen kan ik hem terug brengen of zelf een beetje innemen.


 photo 13612313_1165367990190143_3526774078528991430_n_zpsxzyy4kuq.jpg


Thuis trok ik hem meteen even aan bij Vajèn om te passen.. en.....hij past!!!! Hij zit als gegoten!!! Waarschijnlijk doordat de tutu een elastieken band heeft aan de bovenkant. Ik heb de tutu trouwens over haar normale kleertjes heen aangetrokken ;-) Zelf vind ze hem ook helemaal geweldig. Goedgekeurd dus...

En de prijs... tsja, daar hoef je het niet voor te laten... €1.99!

 photo DSCN1909_zpsetoygke0.jpg photo DSCN1910_zpsc58oi1im.jpg

Als je nog opzoek bent naar een tutu voor een normale (erg leuke) prijs, dan zou ik zeker Kruidvat even binnen hobbelen!

Het eindresultaat met haar tutu en de cake smash kunnen jullie uiteraard later terug vinden zodra hij cake smash is geweest!