Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Cake Smash tutu rokje bij Kruidvat

 photo DSCN1908_zpsbqvxzrrb.jpg

Hoi, ik ben Kim en ik kijk graag in reclame foldertjes.. hoi! Maandag middag (meestal) worden hier de folders door de brievenbus geduwd. Altijd leuk om weer even erdoorheen te bladeren opzoek naar leuke koopjes. Zo schreef ik laatst een artikel over Vajèn en haar aankomende cake smash en de zoektocht naar een tutu. En ik heb hem gevonden....Bij.. jawel, Kruidvat! Er stond een tutu in de folder. Check de foto even hieronder. Dan weetje welke ik bedoel!


Omdat Vajèn haar verjaardag in Frozen thema heeft, wil ik de cake smash gewoon lekker meisjes achtig! Deze tutu zag ik voorbij flitsen en zo op het eerste oog leek hij perfect. Snel naar Kruidvat gesprongen en daar liggen ze. Er staat inderdaad in de folder 1 maat, maar vanaf welke leeftijd? Op de verpakking stond 3+. Hmm... maar toch nam ik hem mee. Mocht het al met al niet passen kan ik hem terug brengen of zelf een beetje innemen.


 photo 13612313_1165367990190143_3526774078528991430_n_zpsxzyy4kuq.jpg


Thuis trok ik hem meteen even aan bij Vajèn om te passen.. en.....hij past!!!! Hij zit als gegoten!!! Waarschijnlijk doordat de tutu een elastieken band heeft aan de bovenkant. Ik heb de tutu trouwens over haar normale kleertjes heen aangetrokken ;-) Zelf vind ze hem ook helemaal geweldig. Goedgekeurd dus...

En de prijs... tsja, daar hoef je het niet voor te laten... €1.99!

 photo DSCN1909_zpsetoygke0.jpg photo DSCN1910_zpsc58oi1im.jpg

Als je nog opzoek bent naar een tutu voor een normale (erg leuke) prijs, dan zou ik zeker Kruidvat even binnen hobbelen!

Het eindresultaat met haar tutu en de cake smash kunnen jullie uiteraard later terug vinden zodra hij cake smash is geweest!