Doorgaan naar hoofdcontent

Cake Smash tutu rokje bij Kruidvat

 photo DSCN1908_zpsbqvxzrrb.jpg

Hoi, ik ben Kim en ik kijk graag in reclame foldertjes.. hoi! Maandag middag (meestal) worden hier de folders door de brievenbus geduwd. Altijd leuk om weer even erdoorheen te bladeren opzoek naar leuke koopjes. Zo schreef ik laatst een artikel over Vajèn en haar aankomende cake smash en de zoektocht naar een tutu. En ik heb hem gevonden....Bij.. jawel, Kruidvat! Er stond een tutu in de folder. Check de foto even hieronder. Dan weetje welke ik bedoel!


Omdat Vajèn haar verjaardag in Frozen thema heeft, wil ik de cake smash gewoon lekker meisjes achtig! Deze tutu zag ik voorbij flitsen en zo op het eerste oog leek hij perfect. Snel naar Kruidvat gesprongen en daar liggen ze. Er staat inderdaad in de folder 1 maat, maar vanaf welke leeftijd? Op de verpakking stond 3+. Hmm... maar toch nam ik hem mee. Mocht het al met al niet passen kan ik hem terug brengen of zelf een beetje innemen.


 photo 13612313_1165367990190143_3526774078528991430_n_zpsxzyy4kuq.jpg


Thuis trok ik hem meteen even aan bij Vajèn om te passen.. en.....hij past!!!! Hij zit als gegoten!!! Waarschijnlijk doordat de tutu een elastieken band heeft aan de bovenkant. Ik heb de tutu trouwens over haar normale kleertjes heen aangetrokken ;-) Zelf vind ze hem ook helemaal geweldig. Goedgekeurd dus...

En de prijs... tsja, daar hoef je het niet voor te laten... €1.99!

 photo DSCN1909_zpsetoygke0.jpg photo DSCN1910_zpsc58oi1im.jpg

Als je nog opzoek bent naar een tutu voor een normale (erg leuke) prijs, dan zou ik zeker Kruidvat even binnen hobbelen!

Het eindresultaat met haar tutu en de cake smash kunnen jullie uiteraard later terug vinden zodra hij cake smash is geweest! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.