Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Hello from the other side...

 photo 1448812059924_zpshf7gaysx.jpg

Hè hoi, om maar meteen met de deur in huis te vallen... dit voelt behoorlijk onwennig om achter mijn laptopje een artikel te tikken voor jullie! Dit is oneindig lang geleden. De laatste keer schreef ik nog over mijn 10 zwangerschapstesten en 24 weken later. In die tussentijd is er -shame on me, niks online gekomen. Inmiddels is er erg veel veranderd in ons leven, van voorheen uitslapen naar geen nachtrust en poepluiers.Ik gaf het net al aan, de laatste keer dat je iets van mij hoorde was ik 24 weken zwanger. Voor ons stond alles op zijn kop nadat wij onze 20 weken echo hadden gehad. 1 van de redenen dat ik een lange tijd van de aardbodem was verdwenen. Het hele verhaal over onze 20 weken echo kun je binnenkort hier lezen. 

Inmiddels zijn wij trotse ouders van Vajèn Lynn. Een prachtig meisje van 10 1/2 maand oud. Waaaaaar blijft de tijd!! Ik zie onszelf als de dag van gisteren nog naar het ziekenhuis vertrekken in de vroege ochtend voor de dagelijkse controle. (yes, dagelijkse ziekenhuisbezoekjes!) En nu, nu is onze kleine krummel alweer bijna een jaar! Wat ook betekend dat er een nieuwe periode aanbreekt. Geen baby prakjes meer, geen baby gedoetjes meer... maar een echt mini mensje die met de pot mee kan eten etc. Okè, ik dwaal behoorlijk af nu! Binnenkort zal ik je ook meenemen naar de dag van mijn bevalling.

Eigenlijk vergeet ik het allerbelangrijkste.. toen mijn laatste artikel online kwam kon je de site nog bezoeken met de naam Shewearsitlovely. Het is je nu vast wel al opgevallen dat dit niet meer het geval is. Alweer een langere tijd heb ik mijn ouder vertrouwde naam ingeruild voor mijn eigen naam. Althans, het eerste stukje van mijn naam. Waarom Kim, waarom? Dit omdat shewearsitlovely (de naam zegt het al) toch meer op fashion was gericht. Ik wil  meer, veel meer. Maar wat is dan de bedoeling? Het zit zo, omdat ik nu verder ga met de site onder mijn eigen (halve ;-)) naam maakt het voor mij een stuk makkelijker om meerdere onderwerpen te kunnen aansnijden in plaats van alleen beauty en fashion. Daarbij ben ik nu een mommy wat mijn leven ook heel anders heeft gemaakt en waardoor ik dus nóg meer heb om over te beppen. Vanaf nu vind je de site dus onder kimmichaelis.nl

En verder? Uhm, aan de site zit sinds kort ook een Youtube kanaal verbonden. Deze kun je hier vinden ► KLIK Vergeet je dus niet te abonneren op mijn kanaal, zo mis je geen update! Maar Kim, er staat nog niks op? Klopt, het idee van een Youtube kanaal bestaat nog niet zo lang. Dus op dit moment kun je er nog geen video's vinden. (des te meer reden om je te abonneren;-)) Het is de bedoeling dat deze week de eerste video online gaat! Wat kun je verwachten? Vlogs, hallo dit mag natuurlijk niet ontbreken en zeker niet ons leven met een kleine dreumes haha. verder kan ik je alleen maar aanraden om je te abonneren. 

Eigenlijk is dit gewoon een nieuwe start met een nieuwe naam, een goeie start ook! Hier op de site zullen ook weer regelmatig artikelen verschijnen, uiteenlopend. Op dit moment werk ik achter de schermen nog hard aan het design van de site. Het blijft allemaal basic, maar het is nog niet helemaal af. Stay tuned!! Mocht je vragen hebben of wil je gewoon even Hello zeggen vanaf die kant, leuk. dit mag naar kimmichaelis@hotmail.com.

Ik heb er zin in en ik hoop jij met mij!!!