Doorgaan naar hoofdcontent

Hello from the other side...

 photo 1448812059924_zpshf7gaysx.jpg

Hè hoi, om maar meteen met de deur in huis te vallen... dit voelt behoorlijk onwennig om achter mijn laptopje een artikel te tikken voor jullie! Dit is oneindig lang geleden. De laatste keer schreef ik nog over mijn 10 zwangerschapstesten en 24 weken later. In die tussentijd is er -shame on me, niks online gekomen. Inmiddels is er erg veel veranderd in ons leven, van voorheen uitslapen naar geen nachtrust en poepluiers.Ik gaf het net al aan, de laatste keer dat je iets van mij hoorde was ik 24 weken zwanger. Voor ons stond alles op zijn kop nadat wij onze 20 weken echo hadden gehad. 1 van de redenen dat ik een lange tijd van de aardbodem was verdwenen. Het hele verhaal over onze 20 weken echo kun je binnenkort hier lezen. 

Inmiddels zijn wij trotse ouders van Vajèn Lynn. Een prachtig meisje van 10 1/2 maand oud. Waaaaaar blijft de tijd!! Ik zie onszelf als de dag van gisteren nog naar het ziekenhuis vertrekken in de vroege ochtend voor de dagelijkse controle. (yes, dagelijkse ziekenhuisbezoekjes!) En nu, nu is onze kleine krummel alweer bijna een jaar! Wat ook betekend dat er een nieuwe periode aanbreekt. Geen baby prakjes meer, geen baby gedoetjes meer... maar een echt mini mensje die met de pot mee kan eten etc. Okè, ik dwaal behoorlijk af nu! Binnenkort zal ik je ook meenemen naar de dag van mijn bevalling.

Eigenlijk vergeet ik het allerbelangrijkste.. toen mijn laatste artikel online kwam kon je de site nog bezoeken met de naam Shewearsitlovely. Het is je nu vast wel al opgevallen dat dit niet meer het geval is. Alweer een langere tijd heb ik mijn ouder vertrouwde naam ingeruild voor mijn eigen naam. Althans, het eerste stukje van mijn naam. Waarom Kim, waarom? Dit omdat shewearsitlovely (de naam zegt het al) toch meer op fashion was gericht. Ik wil  meer, veel meer. Maar wat is dan de bedoeling? Het zit zo, omdat ik nu verder ga met de site onder mijn eigen (halve ;-)) naam maakt het voor mij een stuk makkelijker om meerdere onderwerpen te kunnen aansnijden in plaats van alleen beauty en fashion. Daarbij ben ik nu een mommy wat mijn leven ook heel anders heeft gemaakt en waardoor ik dus nóg meer heb om over te beppen. Vanaf nu vind je de site dus onder kimmichaelis.nl

En verder? Uhm, aan de site zit sinds kort ook een Youtube kanaal verbonden. Deze kun je hier vinden ► KLIK Vergeet je dus niet te abonneren op mijn kanaal, zo mis je geen update! Maar Kim, er staat nog niks op? Klopt, het idee van een Youtube kanaal bestaat nog niet zo lang. Dus op dit moment kun je er nog geen video's vinden. (des te meer reden om je te abonneren;-)) Het is de bedoeling dat deze week de eerste video online gaat! Wat kun je verwachten? Vlogs, hallo dit mag natuurlijk niet ontbreken en zeker niet ons leven met een kleine dreumes haha. verder kan ik je alleen maar aanraden om je te abonneren. 

Eigenlijk is dit gewoon een nieuwe start met een nieuwe naam, een goeie start ook! Hier op de site zullen ook weer regelmatig artikelen verschijnen, uiteenlopend. Op dit moment werk ik achter de schermen nog hard aan het design van de site. Het blijft allemaal basic, maar het is nog niet helemaal af. Stay tuned!! Mocht je vragen hebben of wil je gewoon even Hello zeggen vanaf die kant, leuk. dit mag naar kimmichaelis@hotmail.com.

Ik heb er zin in en ik hoop jij met mij!!! Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.