Doorgaan naar hoofdcontent

10 ZWANGERSCHAPSTESTEN EN 24 WEKEN LATER....

 photo DSCN1300er_zps4h2d2m3w.jpg \

4 December is een dag die vriendlief en ik nooit meer vergeten. Op een positieve manier natuurlijk. Toen deden wij namelijk een zwangerschapstest die wonderbaarlijk genoeg erg positief uitpakte! Ben je benieuwd naar ons verhaal? Lees dan gauw even verder.Tsja, die 4 December... ik werd al 5 dagen nadat ik eigenlijk ongesteld had moeten worden maar niet ongesteld. Omdat ik even daarvoor een antibiotica kuur had gekregen kon het zijn -zei de huisarts- dat ik wat later ongesteld zou worden. No problem, de rode zee en ik waren alles behalve vriendjes. Maar nu komt de grote maar, ergens in mijn lichaam voelde ik dat er iets niet klopte. Ik heb die ochtend van 4 December zelfs iemand voor mij een zwangerschapstest laten halen. 'S avonds thuis, vriendlief onder de douche en ik met het doosje testen voor mijn neus. Zal ik wel, zal ik niet.. Uiteindelijk ben ik naar de wc gegaan en deed de test volgens de aanwijzingen. Even neerleggen en 5 minuten wachten. Voor mij waren die 5 minuten niet nodig want er kwam vrijwel direct een 2e streepje naar voren... ik graaide de verpakking erbij en keek nog even goed na of het klopte dat bij het zien van een 2e streepje er een mini mensje in mij groeide. YES INDEED!!! Tranen sprongen in mijn ogen. Ik rende naar boven om vriendlief onder de douche vandaan te rammelen. Hij wist ergens wat er aan de hand was, want die avond daarvoor heb ik samen met hem de bijwerkingen e.d nagelezen van de antibiotica kuur. Naar voren kwam dat de pil hierdoor niet betrouwbaar was, wat ons overigens niet is verteld door de huisarts. Maar goed, om niet te ver af te wijken van het verhaal....

Vriendlief voelde de bui hangen en kwam snel onder de douche vandaan. Hij zou die avond de nieuwe bank op gaan halen maar ik gooide even wat roet in het eten door hem de test te laten zien. Flabbergasted en vol ongeloof staarde we beide naar de test. Voor de zekerheid heb ik er nog eentje gedaan, want er kan immers iets mis zijn met die test. Maar nee, ook deze gaf 2 streepjes aan. Na een tijdje gestaart te hebben samen met vriendlief, ben ik op de fiets gesprongen en rende het Kruidvat naar binnen om nog een pakje testen te halen voor de volgende ochtend. Je weet maar nooit.

 photo Baby011_zpsmluwvove.jpg

Na een avond vol emoties en gedachten kropen we onder de wol. Slapen kwam er niet van.. het was voor ons namelijk zo klaar als een klontje dat wij uit het niets op een doordeweekse avond papa en mama in spe waren. Geloof me, dan doe je geen oog dicht. Het was al snel voor ons beide duidelijk dat het kindje weg laten halen absoluut geen optie was! Om niet nog een keer af te dwalen.. 's morgens was het moment daar, een 3e test in nog geen 24 uur tijd. Op internet las ik dat de zwangerschapstesten van Kruidvat als erg betrouwbaar naar voren kwamen, vandaar dat ik deze ook mee nam om mijn ochtendurine onder de loep te nemen.. na een paar seconde werd ook op deze duidelijk dat we er niet meer omheen konden. Bas & Kim worden papa en mama!!! Uit het niets moest er gestopt worden met roken en een borreltje zat er niet meer in. Er ging van alles veranderen... voor nu en voor altijd.

Het heeft ontzettend lang geduurd voor mezelf om te kunnen toegeven aan het zwanger zijn. Geen kwaaltjes, zero noppes nada.. het is een groot (erg groot) wonder dat je dit mag meemaken, daar was ik me erg goed van bewust maar voor ik aan mezelf kon toegeven en ├╝berhaupt kon toegeven aan het idee dat er een klein mini mensje in mij groeide heeft veel weken geduurd. Waarschijnlijk omdat ik ook nergens last van had en trouwens nog steeds niet. Inmiddels is mijn buik flink aan de groeispurt geslagen en weten we ook al wat het gaat worden.

 photo DSCN1301ui_zpsnppqsydv.jpg

Do i need to say more? ;-) Een klein prinsesje kondigt zich over een paar weken aan! Afgelopen zaterdag was ik precies 24 weken. Time flies! We hebben een berg verzamelingen van echo's en een shitload aan babyspullen (roze roze roze) en ze heeft nog niet eens alles. Bijna iedere week komt er weer het 1 en ander bij. Op dit moment is de babykamer bijna af die we voor maar € 0,50 in totaal bij elkaar gescoord hebben. Jaaaa 50 hele eurocentjes! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden hoe wij dat voor elkaar hebben gekregen, kom dan vooral even terug om he volgende artikel te lezen!

Zo nu en dan zal ik jullie meenemen in onze laatste weken/maanden en uiteraard veel baby spam na de bevalling van ons meisje!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.