Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Mijn favoriete smoothie - Recept

 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsd5cc1cdf.png

Al een lange tijd heb ik een ontzettende zwak voor smoothies. Eerder verklaarde ik mensen die smoothies maken met spinazie voor gek, maar die woorden heb ik inmiddels teruggenomen want ook ik behoor nu tot 1 van deze gekken ;-) Ik heb al onwijs veel geëxperimenteerd met verschillende smoothies maar er is er eentje waar ik toch weer steeds op terug val. Vandaag deel ik met jullie met mijn favoriete smoothie.


 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsf33e7be4.jpg

Eigenlijk is het heel simpel. Je kunt smoothies zelf zo uitgebreid of makkelijk maken als je zelf wil. Op mijn smoothie kun je weer flink door borduren.

Wat heb je nodig?
- Sojamelk
- Handje verse spinazie
- Banaan
- 4 aardbeitjes
- Gepelde hennepzaadjes
- Chia zaadjes
- Honing

Ik gebruik persoonlijk het liefst sojamelk. Hier zit van zichzelf al een erg lekkere en ietwat zoete smaak aan. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor gewone melk of amandelmelk.

Easy peasy, je gooit alles in de blender en mengt alles tot het een gladde massa is zonder brok stukjes. Giet het in je beker of glas en ready to go! Je kunt de zaadjes eventueel weglaten, maar voor mij hebben deze een echte meerwaarde. Vooral chia zaadjes zijn zo ongeveer standaard in mijn dagelijkse routine. In plaats van aardbeitjes kun je ook kiezen voor bramen of andere bessen.

Volgende week zal ik in een apart artikel vertellen hoe ik het fruit bewaar voor mijn smoothies en deel ik nog een aantal om-je-vingers-bij-op-te-eten smoothie recepten die je ook weer makkelijk kan aanpassen.

Nog meer smoothie fans? Heb jij een favoriete smoothies?