Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Mijn favoriete smoothie - Recept

 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsd5cc1cdf.png

Al een lange tijd heb ik een ontzettende zwak voor smoothies. Eerder verklaarde ik mensen die smoothies maken met spinazie voor gek, maar die woorden heb ik inmiddels teruggenomen want ook ik behoor nu tot 1 van deze gekken ;-) Ik heb al onwijs veel geĆ«xperimenteerd met verschillende smoothies maar er is er eentje waar ik toch weer steeds op terug val. Vandaag deel ik met jullie met mijn favoriete smoothie.


 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsf33e7be4.jpg

Eigenlijk is het heel simpel. Je kunt smoothies zelf zo uitgebreid of makkelijk maken als je zelf wil. Op mijn smoothie kun je weer flink door borduren.

Wat heb je nodig?
- Sojamelk
- Handje verse spinazie
- Banaan
- 4 aardbeitjes
- Gepelde hennepzaadjes
- Chia zaadjes
- Honing

Ik gebruik persoonlijk het liefst sojamelk. Hier zit van zichzelf al een erg lekkere en ietwat zoete smaak aan. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor gewone melk of amandelmelk.

Easy peasy, je gooit alles in de blender en mengt alles tot het een gladde massa is zonder brok stukjes. Giet het in je beker of glas en ready to go! Je kunt de zaadjes eventueel weglaten, maar voor mij hebben deze een echte meerwaarde. Vooral chia zaadjes zijn zo ongeveer standaard in mijn dagelijkse routine. In plaats van aardbeitjes kun je ook kiezen voor bramen of andere bessen.

Volgende week zal ik in een apart artikel vertellen hoe ik het fruit bewaar voor mijn smoothies en deel ik nog een aantal om-je-vingers-bij-op-te-eten smoothie recepten die je ook weer makkelijk kan aanpassen.

Nog meer smoothie fans? Heb jij een favoriete smoothies?