Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete smoothie - Recept

 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsd5cc1cdf.png

Al een lange tijd heb ik een ontzettende zwak voor smoothies. Eerder verklaarde ik mensen die smoothies maken met spinazie voor gek, maar die woorden heb ik inmiddels teruggenomen want ook ik behoor nu tot 1 van deze gekken ;-) Ik heb al onwijs veel geĆ«xperimenteerd met verschillende smoothies maar er is er eentje waar ik toch weer steeds op terug val. Vandaag deel ik met jullie met mijn favoriete smoothie.


 photo 1187128_722661737794106_7039243448117846230_n_zpsf33e7be4.jpg

Eigenlijk is het heel simpel. Je kunt smoothies zelf zo uitgebreid of makkelijk maken als je zelf wil. Op mijn smoothie kun je weer flink door borduren.

Wat heb je nodig?
- Sojamelk
- Handje verse spinazie
- Banaan
- 4 aardbeitjes
- Gepelde hennepzaadjes
- Chia zaadjes
- Honing

Ik gebruik persoonlijk het liefst sojamelk. Hier zit van zichzelf al een erg lekkere en ietwat zoete smaak aan. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor gewone melk of amandelmelk.

Easy peasy, je gooit alles in de blender en mengt alles tot het een gladde massa is zonder brok stukjes. Giet het in je beker of glas en ready to go! Je kunt de zaadjes eventueel weglaten, maar voor mij hebben deze een echte meerwaarde. Vooral chia zaadjes zijn zo ongeveer standaard in mijn dagelijkse routine. In plaats van aardbeitjes kun je ook kiezen voor bramen of andere bessen.

Volgende week zal ik in een apart artikel vertellen hoe ik het fruit bewaar voor mijn smoothies en deel ik nog een aantal om-je-vingers-bij-op-te-eten smoothie recepten die je ook weer makkelijk kan aanpassen.

Nog meer smoothie fans? Heb jij een favoriete smoothies?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.