Doorgaan naar hoofdcontent

kneipp Sugar Body Scrub

 photo DSCN1111_zps1e74748c.jpg

Scrub en Kim zijn onafscheidelijk! Als een soort Winnie de Poeh & Knorretje. Scrubben doe ik minimaal 1 of 2 keer in de week. Een heerlijk verwen momentje voor jezelf in de badkamer, muziekje aan en scrubben maar. Na een scrub beurtje voelt mijn huid weer als nieuw en na het testen van de nieuwe Sugar Body Scrubs van Kneipp ben ik helemaal enthousiast geworden. Vandaag vertel ik je meer over deze heerlijke scrubs. photo DSCN1098_zps099bb4cb.jpg

Al zolang ik me kan herinneren ben ik een groot fan van Kneipp. De producten ruiken stuk voor stuk erg lekker en vooral de oliën.. dat zijn mijn favorietjes! Kneipp heeft sinds kort 2 nieuwe producten in het schap staan, namelijk Sugar Body Scrubs. Niet 1 maar 2 goddelijke geuren. Amandelolie en vijgenmelk arganolie. Een pre voor mij wat betreft een scrub, hij moet lekker ruiken en ook echt iets doen voor mijn huid. Beide scrubs zijn op basis van olie en suiker. That's the way i like it!

De roze variant, Amandelolie scoorde meteen gigantische pluspunten vanwege de geur. Een subtiele zoete geur een klein vleugje kruidig waarvan je direct zin krijgt om de douche in te stappen en te gaan scrubben.

De paarse variant heeft ook een zoete geur en is heerlijk in gebruik samen met de Vijgenmelk douche Foam van Kneipp. Hier volgt later nog een apart artikel van. Beide srubs hebben dus een heerlijke zoete geur. Het is een feestje in je badkamer tijdens het scrubben met deze twee leukerdjes.

 photo DSCN1106_zps73c2dd53.jpg

De ingrediënten lijst waar we denk ik allemaal blij van worden. Ook als je een gevoelige huid hebt zijn deze scrubs erg geschikt om te gebruiken in je routine.

 photo DSCN1105_zpsbb73f604.jpg

Beide scrubs bevatten natuurlijke oliën en geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook vind je in de scrubs geen minerale oliën en parabenen. Top!

 photo DSCN1109_zps938d9450.jpg

De textuur van beide srubs is erg fijn. Niet te grof, maar precies zoals een srub hoort. Voordat ik begin met srubben moet de scrub een beetje door elkaar geroerd worden zodat de olie en de suiker goed met elkaar vermengd worden.

 photo DSCN1110_zpsac0b534c.jpg

Na het gebruik van de scrubs was ik helemaal flabbergasted wat een pot met olie en suiker kan doen voor je huid. Thanks Kneipp! Een fluweel zacht huidje met een beschermend laagje dankzij de olie. Beide scrubs blijven na het afspoelen en afdrogen nog een lange tijd ruiken op je huid, i love it.

Kneipp waarschuwt op de potten om uit te kijken onder de douche dat je niet onderuit gaat. Door de olie wordt de vloer erg glad. Opgepast dus ;-)

 photo DSCN1098_zps099bb4cb.jpg

Beide potten hebben een inhoud van 300ml wat een flinke hoeveelheid is. Je kunt dus een lange tijd vooruit met 1 pot. Ik ben helemaal om en in de wolken. Vooral de roze leukerd heeft mijn hartje gestolen. Heerlijke zoet ruikende en goed werkende scrubs voor een zacht prijsje. Daar worden we toch allemaal vrolijk van?

De kneipp Sugar Body Srubs zijn verkrijgbaar bij de drogist voor € 8.99.


Zijn er nog meer scrub addicts onder ons? Welke van de 2 scrubs zou jij willen proberen?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.