Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

kneipp Sugar Body Scrub

 photo DSCN1111_zps1e74748c.jpg

Scrub en Kim zijn onafscheidelijk! Als een soort Winnie de Poeh & Knorretje. Scrubben doe ik minimaal 1 of 2 keer in de week. Een heerlijk verwen momentje voor jezelf in de badkamer, muziekje aan en scrubben maar. Na een scrub beurtje voelt mijn huid weer als nieuw en na het testen van de nieuwe Sugar Body Scrubs van Kneipp ben ik helemaal enthousiast geworden. Vandaag vertel ik je meer over deze heerlijke scrubs. photo DSCN1098_zps099bb4cb.jpg

Al zolang ik me kan herinneren ben ik een groot fan van Kneipp. De producten ruiken stuk voor stuk erg lekker en vooral de oliën.. dat zijn mijn favorietjes! Kneipp heeft sinds kort 2 nieuwe producten in het schap staan, namelijk Sugar Body Scrubs. Niet 1 maar 2 goddelijke geuren. Amandelolie en vijgenmelk arganolie. Een pre voor mij wat betreft een scrub, hij moet lekker ruiken en ook echt iets doen voor mijn huid. Beide scrubs zijn op basis van olie en suiker. That's the way i like it!

De roze variant, Amandelolie scoorde meteen gigantische pluspunten vanwege de geur. Een subtiele zoete geur een klein vleugje kruidig waarvan je direct zin krijgt om de douche in te stappen en te gaan scrubben.

De paarse variant heeft ook een zoete geur en is heerlijk in gebruik samen met de Vijgenmelk douche Foam van Kneipp. Hier volgt later nog een apart artikel van. Beide srubs hebben dus een heerlijke zoete geur. Het is een feestje in je badkamer tijdens het scrubben met deze twee leukerdjes.

 photo DSCN1106_zps73c2dd53.jpg

De ingrediënten lijst waar we denk ik allemaal blij van worden. Ook als je een gevoelige huid hebt zijn deze scrubs erg geschikt om te gebruiken in je routine.

 photo DSCN1105_zpsbb73f604.jpg

Beide scrubs bevatten natuurlijke oliën en geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook vind je in de scrubs geen minerale oliën en parabenen. Top!

 photo DSCN1109_zps938d9450.jpg

De textuur van beide srubs is erg fijn. Niet te grof, maar precies zoals een srub hoort. Voordat ik begin met srubben moet de scrub een beetje door elkaar geroerd worden zodat de olie en de suiker goed met elkaar vermengd worden.

 photo DSCN1110_zpsac0b534c.jpg

Na het gebruik van de scrubs was ik helemaal flabbergasted wat een pot met olie en suiker kan doen voor je huid. Thanks Kneipp! Een fluweel zacht huidje met een beschermend laagje dankzij de olie. Beide scrubs blijven na het afspoelen en afdrogen nog een lange tijd ruiken op je huid, i love it.

Kneipp waarschuwt op de potten om uit te kijken onder de douche dat je niet onderuit gaat. Door de olie wordt de vloer erg glad. Opgepast dus ;-)

 photo DSCN1098_zps099bb4cb.jpg

Beide potten hebben een inhoud van 300ml wat een flinke hoeveelheid is. Je kunt dus een lange tijd vooruit met 1 pot. Ik ben helemaal om en in de wolken. Vooral de roze leukerd heeft mijn hartje gestolen. Heerlijke zoet ruikende en goed werkende scrubs voor een zacht prijsje. Daar worden we toch allemaal vrolijk van?

De kneipp Sugar Body Srubs zijn verkrijgbaar bij de drogist voor € 8.99.


Zijn er nog meer scrub addicts onder ons? Welke van de 2 scrubs zou jij willen proberen?