Doorgaan naar hoofdcontent

Hema Cuticle Lemon Oil

 photo 54547_zps910953ce.jpg

Degene die mijn blog al langer volgen weten dat ik ontzettend lang op mijn nagels heb gebeten. Ik heb het een aantal keren geprobeerd, uit het niets om te stoppen met bijten. Dit ging altijd ontzettend goed. Maar die vreugde was van korte duur. Mijn nagels braken snel af waardoor ik toch weer begon met stiekem bijten. Nu ben ik inmiddels heel wat maanden verder zonder bijten en met nette verzorgde nagels. Je handen zijn immers je visitekaartje! Vandaag laat ik jullie een erg fijne budget topper zien, namelijk de Cuticle Lemon Oil van Hema oftewel, nagelriem olie.

Het was niet makkelijk om een fijne olie te vinden die voor mijn nagelriemen het beste werkte. Ik heb inmiddels heel wat  verschillende oliën geprobeerd, maar zo fijn als de nagelriem olie van Hema ben ik ze nog niet tegengekomen.


 photo kim340_zps647e1e19.jpg

Hema heeft een ontzettend uitgebreid assortiment als het gaat om nagelverzorging. Zo ook deze nagelriem olie. Het potje zit in een wit shimmer-achtig kartonnen doosje. Voor een budget product een mooie verpakking. Niets op aan te merken.

 photo kim343_zps33c18478.jpg

De olie zit in een doorzichtig potje met een witte dop. Eigenlijk precies hetzelfde als een gewone nagellak inclusief kwastje voor het aanbrengen van de olie. In het potje zit 11ml. Daar kun ontzettend lang mee vooruit gezien je maar weinig nodig hebt bij het insmeren van je nagelriemen.

 photo kim344_zps663c1e18.jpg

De olie zelf heeft een gele kleur en ruikt erg fijn. Niet te overheersend, maar wel een echte citroen geur zoals de naam eigenlijk al verklapt.


 photo kim342_zpsc5b7d5dd.jpg

Als we kijken naar de ingrediënten is het eerste wat mij opvalt, de amandelolie en jojoba olie. Beide oliën hebben een verzorgende en beschermende werking. I like! De amandel olie verzorgt je huid rondom je nagels en de jojoba olie beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Je brengt de olie met het kwastje aan op je schone nagels en nagelriemen. Met ronddraaiende bewegingen masseer je de olie in. Je vingers blijven na die tijd nog ietwat vettig, wat natuurlijk logisch is met een olie, maar storend is het niet. Na gebruik voelen mijn nagelriemen als herboren. Over de geur kan ik ook eigenlijk maar 1 ding zeggen, het is niet zo dat de citroen geur uren blijft hangen. Je ruikt het even op het moment dat je de olie aanbrengt.

 photo kim346_zps45da81fe.jpg

Na een lange zoektocht heb ik dan eindelijk dé olie gevonden die mijn nagels en nagelriemen op en top verzorgen. Ik gebruik de olie dagelijks om mijn nagelriemen soepel te houden omdat deze nogal wat te voorduren hebben gehad met dat gekluif al die tijd! Om de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. Je betaald namelijk voor dit flesje van 11 ml € 3.25.

Heb jij een favoriete nagelriem olie?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.