Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kneipp Lavendel Douche Foam

 photo CIMG2451_zps73dc13ce.jpg

Vorig jaar maakte ik voor het eerst in mijn leven kennis met een Douche Foam. Hier kunt het artikel terug lezen. Sindsdien ben ik verliefd op douche foams. Steeds meer merken komen met deze foams. Zo ook Kneipp die 2 varianten aan hun assortiment heeft toegevoegd.Vandaag deel ik mijn ervaring met de Kneipp Douche Foam in de geur Lavendel.
 photo CIMG2450_zpsaa096ec6.jpg

Kneipp heeft nu nog maar 2 geuren in het assortiment, Lavendel & Eucalyptus. Lavendel voor een moment van pure ontspanning en Eucalyptus voor een moment van pure frisheid. Stap je 's morgens onder de douche? Dan is de Eucalyptus geur perfect om de dag mee te starten. Stap je liever 's avonds onder de douche, dan is de lavendel geur ideaal. Lavendel staat namelijk ook bekend als rustgevend natuurmiddel voor bijvoorbeeld een betere nachtrust.

 photo CIMG2451_zps028e03a0.jpg

De fles bevat 200ml foam. Dit kunt je vergelijken met de foams van Rituals. Omdat je maar weinig foam per keer gebruikt kun je best een tijdje doen met 1 fles. Ik heb de mijne nu ongeveer 2 maanden en nog steeds is hij niet leeg. Top! Kneipp verteld zelf dat je ongeveer 40 keer jezelf kunt inzepen met deze 200ml fles.


 photo CIMG2453_zpsda713fb6.jpg

Op de achterkant van de fles vind je de volgende informatie:

♥ Zonder conserveringsmiddelen zoals parabenen
♥ Zonder minerale oliën
♥ Zeepvrij
♥ Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
♥ Succesvol dermatologisch getest
♥ Kneipp is tegen dierproeven

Dat is een lijstje waar ik persoonlijk erg vrolijk van wordt!

 photo CIMG2452_zps939ec85f.jpg
De ingrediënten 

 photo CIMG2454_zpsa358e78a.jpg

Een ideale opening. Makkelijk te doseren dus. Je kunt de foam op je hand spuiten en het dan verdelen over je lichaam met je handen, een washandje of een douche puff. Op alle 3 de manieren creëer je genoeg schuim. Zelf gebruik ik altijd graag een douche puff. Met een douche puff kun je het schuim perfect over je complete lichaam verdelen.

 photo CIMG2456_zps990d454d.jpg

Zo ziet de foam eruit net nadat ik het uit de fles op mijn hand heb gespoten. Een romige substantie met een overweldigende geur. Heerlijk!

 photo CIMG2459_zps5ec00dbd.jpg

Nadat ik in mijn handen heb gewreven krijg je een luchtige en onwijs romige substantie. Luchtiger kan bijna niet!

 photo CIMG2460_zpsf0df1b17.jpg

Mijn douche puff met de Lavendel douche foam. Bij het zien van deze foto zou ik het liefst naar de badkamer rennen en een douche nemen met deze heerlijke lavendel foam.

Ik ben ontzettend blij met Kneipp en hun douche foams. De geur is écht lavendel en is heerlijk om even tot jezelf te komen na een drukke dag. Pure ontspanning. Zelfs vriendlief is helemaal fan van deze foam, hij weet dan ook precies wanneer ik de foam meeneem onder de douche. Het hele huis ruikt dan naar lavendel. I Like!  Het schuim verdwijnt niet als sneeuw voor de zon als je je hebt ingesmeerd en dat is zeker een groot pluspunt. Wel even de douche uitzetten om je goed in te kunnen soppen. Nadat ik het schuim van mijzelf heb afgespoeld voelt mijn huid onwijs zacht aan. Deze lavendel douche foam blijft in mijn badkamer staan en ik zal hem dan ook zeker opnieuw aanschaffen wanneer de fles helemaal leeg is. Wat mij betreft mag Kneipp met meerdere geuren komen.

De douche foam is te koop voor € 6,99 bij drogisterijen.

Heb jij zelf al eens kennis gemaakt met een douche foam en wat vond je ervan?