Doorgaan naar hoofdcontent

Win jouw sintcadeau bij Zalando.nl

 photo BEFR_sinterklaas_main_1000x669_zps1932a7e3.jpg

Cadeautjes krijgen is erg leuk, maar hoe leuk zou het zijn als de Zalando Sint bij jouw op de ramen klopt op 5 December? Onmogelijk denk je?! Dan heb ik vandaag een ontzettend leuke tip voor je. Lees snel verder hoe jij kans maakt op een cadeau van de Zalando Sint op 5 December.


Het is de bedoeling dat jij een verlanglijstje maakt  met items uit de Zalando webshop. Dit kan van alles zijn. Heb je die paar leuke schoenen al een tijdje op het oog? Dat ontzettend leuke cocktail jurkje voor de feestdagen? Of misschien wel dé tas die al weken je gedachten op hol brengt?  Heb je een leuk lijstje samengesteld? Dan is het nu afwachten tot 5 December of jij 1 van de 10 gelukkige winnaars bent van een item op je verlanglijstje die je dan op 5 december kunt verwachten. Duimen, duimen en duimen!

Hieronder lees je alle spelregels op een rijtje.

Hoe doe ik mee? 

Stap 1: Log in en ga naar jouw favoriete items in onze online shop. Selecteer je maat en klik vervolgens op de knop "Plaats op verlanglijstje".

Stap 2: Ga naar "mijn verlanglijstje". Hier vind je een overzicht van alle items die jij op jouw verlanglijstje hebt gezet.

Stap 3: Klik op het envelop icoontje  Vul het volgende e-mailadres in: sinterklaas@zalando.nl en klik vervolgens op versturen. Je verlanglijstje is nu verstuurd naar de Zalando Sint en jij maakt kans op een item uit jouw verlanglijstje.

Hier vind je alles over de sint actie van Zalando. It's that simple! Je kunt ook je verlanglijstje delen met je vrienden en familie zodat ook zij weten wat er op je verlanglijstje staat. Dit kan via Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Begin vandaag nog met je verlanglijstje, want over een paar dagen zullen de winnaars al bekend gemaakt worden. Ook ik heb mijn verlanglijstje samengesteld. Die vind je hieronder. Zoals je kunt zien zijn het maar 3 items.. maar wat voor items haha! Ik heb gekozen voor de nieuwste Nike Air Max 1, Supertrash regenlaarsjes chelsea boots en de liefde van mijn leven, de Michael Kors Miranda tas. Hier hangt een leuk prijskaartje aan.. maar wie weet klopt de Zalando Sint hier op 5 december ook op de ramen ;-)

 photo Downloads_zps156bdca9.jpg


Wat ga jij op je verlanglijstje zetten voor de Zalando Sint?Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.