Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Najaars- en wintertrends op het gebied van jeans

 photo Jeanstrends_zps83925cab.jpg

Jeans zijn al jarenlang populair en deze zullen ook nog wel een tijdje populair blijven. Toch veranderen de trends op het gebied van jeans ieder seizoen wel. In dit artikel lees je de trends op het gebied van dames jeans voor het komende seizoen.
 photo skinnyjeans_zps0c2119ac.jpg
Skinny jeans
Skinny jeans zijn ook deze winter nog steeds populair. Hoewel sommige mensen misschien hopen dat deze jeans snel uit het straatbeeld verdwijnen , zullen andere mensen echt van deze soort jeans houden. Vooral mensen met een appelfiguur kunnen deze jeans goed dragen.


 photo Wijdepijpenjeans_zps73b1568f.jpg
Wijde pijpen
Mensen die zo’n haatverhouding hebben met de skinny jeans zullen blij zijn met deze trend, een jeans met wijde pijpen. Deze jeans is lang uit het straatbeeld weg geweest, maar hij is eindelijk weer terug.


 photo cuffedjeans2_zps98915030.jpg

Oprollen
Een nieuwe trend is om de jeans op te rollen of om te vouwen aan de onderkant. Mooie schoenen worden zo beter zichtbaar en je krijgt een hele ander look.


 photo printedjeans_zps95adb2b4.jpg
Jeans met een print 
Ook helemaal hip deze winter zijn de gekleurde jeans. Je ziet allerlei leuke kleuren, maar ook bijvoorbeeld glimmende of metallic jeans. Verder zie je veel prints, zoals luipaard print, barok of bloemen.


Welke jeans ligt er al in je kledingkast en welke jeans skip je liever?


Beelden Lookbook/Tumblr/Pinterest
Gastartikel