Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Najaars- en wintertrends op het gebied van jeans

 photo Jeanstrends_zps83925cab.jpg

Jeans zijn al jarenlang populair en deze zullen ook nog wel een tijdje populair blijven. Toch veranderen de trends op het gebied van jeans ieder seizoen wel. In dit artikel lees je de trends op het gebied van dames jeans voor het komende seizoen.
 photo skinnyjeans_zps0c2119ac.jpg
Skinny jeans
Skinny jeans zijn ook deze winter nog steeds populair. Hoewel sommige mensen misschien hopen dat deze jeans snel uit het straatbeeld verdwijnen , zullen andere mensen echt van deze soort jeans houden. Vooral mensen met een appelfiguur kunnen deze jeans goed dragen.


 photo Wijdepijpenjeans_zps73b1568f.jpg
Wijde pijpen
Mensen die zo’n haatverhouding hebben met de skinny jeans zullen blij zijn met deze trend, een jeans met wijde pijpen. Deze jeans is lang uit het straatbeeld weg geweest, maar hij is eindelijk weer terug.


 photo cuffedjeans2_zps98915030.jpg

Oprollen
Een nieuwe trend is om de jeans op te rollen of om te vouwen aan de onderkant. Mooie schoenen worden zo beter zichtbaar en je krijgt een hele ander look.


 photo printedjeans_zps95adb2b4.jpg
Jeans met een print 
Ook helemaal hip deze winter zijn de gekleurde jeans. Je ziet allerlei leuke kleuren, maar ook bijvoorbeeld glimmende of metallic jeans. Verder zie je veel prints, zoals luipaard print, barok of bloemen.


Welke jeans ligt er al in je kledingkast en welke jeans skip je liever?


Beelden Lookbook/Tumblr/Pinterest
Gastartikel