Doorgaan naar hoofdcontent

Najaars- en wintertrends op het gebied van jeans

 photo Jeanstrends_zps83925cab.jpg

Jeans zijn al jarenlang populair en deze zullen ook nog wel een tijdje populair blijven. Toch veranderen de trends op het gebied van jeans ieder seizoen wel. In dit artikel lees je de trends op het gebied van dames jeans voor het komende seizoen.
 photo skinnyjeans_zps0c2119ac.jpg
Skinny jeans
Skinny jeans zijn ook deze winter nog steeds populair. Hoewel sommige mensen misschien hopen dat deze jeans snel uit het straatbeeld verdwijnen , zullen andere mensen echt van deze soort jeans houden. Vooral mensen met een appelfiguur kunnen deze jeans goed dragen.


 photo Wijdepijpenjeans_zps73b1568f.jpg
Wijde pijpen
Mensen die zo’n haatverhouding hebben met de skinny jeans zullen blij zijn met deze trend, een jeans met wijde pijpen. Deze jeans is lang uit het straatbeeld weg geweest, maar hij is eindelijk weer terug.


 photo cuffedjeans2_zps98915030.jpg

Oprollen
Een nieuwe trend is om de jeans op te rollen of om te vouwen aan de onderkant. Mooie schoenen worden zo beter zichtbaar en je krijgt een hele ander look.


 photo printedjeans_zps95adb2b4.jpg
Jeans met een print 
Ook helemaal hip deze winter zijn de gekleurde jeans. Je ziet allerlei leuke kleuren, maar ook bijvoorbeeld glimmende of metallic jeans. Verder zie je veel prints, zoals luipaard print, barok of bloemen.


Welke jeans ligt er al in je kledingkast en welke jeans skip je liever?


Beelden Lookbook/Tumblr/Pinterest
Gastartikel

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.