Doorgaan naar hoofdcontent

Balmain Silk Perfume & Vaporizer


 photo Balmiansilkperfume_zps0acb5009.jpg

Balmain, how i love that couture! De kledingstukken zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. Ooit zal er van dit Franse luxury fashion merk een item in mijn kledingkast te vinden zijn. Ooit! Naast fashion en parfum lanceerde Balmain onlangs een styling lijn voor je haar. Door en voor gepassioneerde stylisten. Ik ontving uit de luxe styling lijn de Blamain Silk Perfume en de Vaporizer Silk Pefume. Ik kan je nu alvast verklappen dat het een product is die iedere dame in haar bezit zou moeten hebben. photo CAM00401_zps8f17c862.jpg

Op bovenstaande foto zie je de flacon met de Silk Perfume en de Vaporizer voor de Silk Perfume. Beide producten zijn los van elkaar verkrijgbaar.

 photo CAM00404_zps2b715dc6.jpg

Mijn oog viel direct op de olie die in de Silk Perfume verwerkt zit, Argan Olie. Deze olie alleen al streelt je haar van je kruin tot helemaal in de puntjes. De Silk Perfume zou het haar ontwarren en beschadigd haar herstellen. Daarnaast een subtiele geur voor iedere gelegenheid. Ook mag een schitterende glans en bescherming tegen beschadigingen van buitenaf niet ontbreken in dit rijtje. Dat klinkt toch al als hét perfecte product voor je lokken? Laten we eens gaan kijken naar de ingrediënten.

 photo CAM00403_zps2c086723.jpg

Zoals meteen opvalt zie je dat er erg veel verschillende soorten oliën in de Silk Perfume verwerkt zitten. Er zitten 2 siliconen in de Perfume. Hier ontstaat altijd een grote discussie over. Het is simpel, de één vermijd siliconen liever terwijl de ander zich er niet drukt om maakt. Dat laatste is dito voor mij. Het 3e ingrediënt, daar kan ik behoorlijk blij van worden. Een soort wondermiddel, Argan Olie. Deze olie is het 3e ingrediënt op de lijst wat dus betekent dat er een hoop Argan Olie in de Silk Perfume zit verwerkt. Jojoba olie is ook zo een product. Een olie die je huid en haar zijdezacht maken. Bijna als laatste van de lijst dus er veel zit er hier niet van in. Dan de laatste olie die je in het rijtje kunt vinden, dit is een amandelolie die ook erg veel gebruikt wordt voor je haar en huid. Deze heeft net als de andere oliën een verzorgende werkingen. Niet erg veel bijzonders dus in de lijst, behalve de verschillende oliën waar ik alleen maar vrolijk van kan worden.

Ook fijn om te weten is dat de Silk Perfume  hypoallergeen is en vrij van parabenen en sulfaat.

 photo CAM00405_zps7327201c.jpg

Om je een goed beeld te kunnen geven van de flacon en de grootte heb ik hem hier vast in mijn hand. Zoals je ziet heeft de flacon een normaal formaat. Niet te groot en niet te klein. Een flacon bevat 200ml en ik kan je vertellen dat je hier een lange tijd mee voorruit kunt. Verder straalt de flacon ietwat luxe uit zoals je gewend bent van Balmain. Stijlvol en elegant. Op een mooi dienblad met Vaporizer zal deze flacon uit je kamer springen.

 photo CAM00406_zpsa6b3524b.jpg

De Silk Perfume bevat een spray pompje met daarbovenop een dopje om de Silk Perfume goed af te sluiten als je hem bijvoorbeeld mee wilt nemen voor onderweg. De spray spuit in 1 rechte lijn. Daarom spray ik liever met de vaporizer zodat de perfume goed verdeeld wordt.

 photo CAM00407_zps5b95a354.jpg

Bestel je de vaporizer dan ontvang je hem netjes ingepakt in een wit kartonnen doosje. Ook zit de vaporizer nogmaals netjes ingepakt in plastic.

 photo CAM00408_zpsef91014c.jpg

 photo CAM00409_zps67c732f6.jpg

De vaporizer op de Silk Perfume. De flacon zonder deze vaporizer gaf je al een luxe gevoel, maar nu is het plaatje helemaal compleet. Het geeft je nu een authentiek gevoel. Je kent ze wel toch, de parfum flesjes van vroeger met vaporizer on top. I love it!

 photo CIMG2298_zpsdc05d6c8.jpg

Het sprayen met de vaporizer werkt voor mij een stuk fijner. De spray is namelijk een stuk breder als je in het bolletje knijpt. Een fijne sproeinevel die ervoor zorgt dat je maar weinig nodig hebt.

 photo CAM00413_zpse0d1c727.jpg


Voor het gebruik van Silk Perfume
 photo CIMG2287_zps82bf387f.jpg

Op de bovenstaande foto zie je mijn haar net geborstelden zonder iets erin. Je ziet meteen dat mijn haar wel een opknapper kan gebruiken. Een aardige pluis coupe op dit moment.

 photo CIMG2291_zps516b3183.jpg
Close up

Na het gebruik van de Silk Perfume
 photo CIMG2294_zpsa8928b77.jpg

Wat een ongelooflijk verschil hé?! Ik heb de Silk Perfume aangebracht op ongeveer 25cm afstand en 2 keer gesprayd met de Vaporizer. Dit is precies genoeg voor de onderkant van mijn lokken. Daarna ben ik met mijn vingers door mijn haren heen gegaan om de Silk Perfume goed te verdelen. En als laatst heb ik mijn borstel gepakt en nogmaals mijn mijn haar door geborsteld. Bij deze handeling merk je direct dat de borstel door je haar heen glijdt. Zonder moeite. Dat is normaal met mijn haar een regelrechte drama. Zodra ik het heb geborsteld kan ik vrijwel meteen daarna weer beginnen. (lees- klitten klitten klitten) Daar merkte ik dus meteen als verschil in.

Mocht je je afvragen waarom ik alleen de onderkant van mijn haren spray met de Silk Perfume. Mijn haar bovenop is ontzettend snel vet. Daarbij is mijn haar bovenin een stuk gezonder dan de de onderkant. - Tot ongeveer de helft- Mocht jij nou geen last hebben van snel vet wordend haar kun je de Silk Perfume natuurlijk voor je hele haar gebruiken.

 photo CIMG2296_zpse2fc99a6.jpg


 photo CIMG2297_zps1281d724.jpg

Hierboven is het verschil helemaal goed te zien. Mijn puntjes glanzen en weg is de pluis. Ik kan niet van mijn haar afblijven na het gebruik van de Silk Perfume. Het voelt ontzettend zacht aan! Dan heb ik het nog niet eens over de geur gehad. Deze is namelijk HEMELS.  Een zachte maar vooral subtiele geur die je zelf moet ervaren om te snappen wat ik bedoel met hemels. Balmain verteld dat de Silk Perfume een ideaal cadeau is voor de feestdagen. Daar kan ik mijzelf helemaal bij aansluiten. Als je nog opzoek bent naar een geschikt cadeau voor je vriendin, moeder, oma of wie dan ook dan is de Silk Perfume een aanrader.

Ik ben verslingerd aan de Silk Perfume sinds de eerste keer dat dit luxe styling product in aanraking kwam met mijn haar. Een toevoeging in je haar routine. Binnenkort zal ik jullie uitgebreid laten zien hoe ik de Silk Perfume gebruik in mijn routine door middel van een filmpje.

Naast de Silk perfume heeft Balmain nog een aantal andere producten in haar assortiment. Een Argan Moisturizing Elixer, Session Spray Medium en Strong, Texturizing Salt Spray en natuurlijk de Vaporizer Silk Perfume. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Balmain shop waar je ook leuke informatie kunt vinden over de styling lijn. De Silk Perfume is hier verkrijgbaar en de Vaporizer hier.

Vaporizer Silk Perfume € 12.95
Silk Perfume 200ml € 20.95


Heb jij al eens een Balmain styling product gebruikt? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.