Doorgaan naar hoofdcontent

Andrélon perfecte puntjes - Vernieuwd

 photo Thumbnail_zps2c709eff.jpg

Zodra Andrélon weer met iets vernieuwends komt zijn mijn oren meteen gespitst. Ik ben een échte Andrélon lover. Als je mijn badkamer binnen komt wandelen zie je alleen maar Andrélon, Andrélon en nog meer Andrélon. -Oke, niet liegen Kim! ook Dove- Toen ik de de vernieuwde lijn van Andrélon perfecte puntjes ontving kon ik mijn geluk niet op. Op het juiste moment, omdat ik een haat verhouding heb met de puntjes van mijn haar. Soort van! Vandaag vertel ik je alles over deze vernieuwde lijn en deel ik met jullie mijn bevindingen.
 photo CIMG2064_zpsc53deaad.jpg

De perfecte puntjes -lijn bestond al, maar is nu compleet vernieuwd. De lijn is namelijk verrijkt met een repair serum en een speciaal ontwikkelde hair protect formule zodat je nog langer kan genieten van perfecte puntjes. Iedereen die wel eens naar de kapper gaat zal het ongetwijfeld herkennen. Je komt bij de kapper vandaan en je haar zit geweldig, ziet er verzorgd uit en heeft een ontzettende glans. Andrélon weet precies wat wij vrouwen bedoelen en wilde dit bezoekje-aan-de-kapper-gevoel langer vasthouden.

De lijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, 1-minuut Masker, Intensieve haarpunt versterkende Crème en de Anti-Klit spray.

 photo CIMG2047_zpsfe453eca.jpg


Perfecte Puntjes Shampoo
 photo CIMG2048_zps20c89543.jpg

"Reinigt en verzorgt het haar van de wortel tot in de puntjes, dankzij toevoeging van een vleugje Repair Serum en de unieke Hair Protect formule - een gepatenteerde formule van Andrélon. Het behoudt de conditie van het haar, versterkt het haar en voorkomt droge, gespleten punten"

De shampoo ruikt heerlijk zoals alle producten van Andrélon. Een zachte maar frisse geur. Één van de redenen waarom ik gek ben op Andrélon, van de shampoo heb je altijd maar een beetje nodig. Ik heb vrij lang haar, maar met een klein beetje op mijn handpalm kan ik mijn complete hoofdhuid masseren en de shampoo alsnog flink laten schuimen. Na het uitspoelen merk ik vrijwel meteen verschil. Zachtere lokken!

Tip van  haarexpert Arjen Huffels
Neem af en toe de tijd om je hoofdhuid tijdens het wassen van je haar goed te masseren, dit zorgt voor een goede doorbloeding. Op deze manier worden de verzorgende bestanddelen van de shampoo goed door je haar opgenomen.


 photo CIMG2049_zps5ab5d34a.jpg
Ingrediënten-lijst

Perfecte Puntjes Conditioner
 photo CIMG2050_zpsd0f9cefe.jpg

"Voedende en herstellende conditioner verrijkt met het Repair Serum en de Hair Protect formule. Het versterkt de werking van de shampoo, zorgt voor een diepe voeding en maakt het haar zachter en makkelijker doorkambaar"

De geur van de conditioner en de shampoo komen redelijk overeen. De conditioner ruikt iets zachter en minder zoet. Na het wassen van mijn haar neem ik een beetje conditioner op mijn handpalm. Omdat ik de onderkant van mijn haren -vanaf de onderkant van mijn oren ongeveer- insmeer met conditioner heb ik maar weinig nodig. Wil je wel je complete haar verzorgen met de conditioner, dan heb je iets meer nodig. De conditioner laat ik 2 minuten zitten. In die 2 minuten heb ik tijd om mijzelf te wassen. Een extra tip; neem als je gaat douchen een haarclip mee zodat je je haren omhoog kan steken nadat je conditioner hebt verdeeld. Na het uitspoelen is mijn haar zachter dan zacht.


 photo CIMG2051_zps0853ef04.jpg
Ingrediënten-lijst

Perfecte Puntjes 1-Minuut Masker
 photo CIMG2052_zps5361f227.jpg

"Extra voedend en reparerend masker dat maar 1 minuut inwerktijd nodig heeft om krachtig herstelwerk te doen. Na het wassen aanbrengen op vochtig haar en na 1 minuut grondig uitspoelen. Geschikt voor dagelijks gebruik, zonder het haar te verzwaren"

Zelf gebruik ik altijd alleen een conditioner en zo nu en dan een haar masker. Een masker van 1-minuut is natuurlijk helemaal een uitkomst als je niet erg veel tijd hebt. Hoewel die ene extra minuut ook niet erg veel uitmaakt met de conditioner. Ik heb het 1-minuut masker en de conditioner apart van elkaar gebruikt om beide zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Het masker ruikt precies hetzelfde als de shampoo. Niks op aan te merken dus. Ook van het masker gebruik ik een klein beetje omdat ik het alleen aan de onderkant gebruik. Het masker is niet ontzettend dik wat het makkelijk maakt om te verdelen door je haar. Na 1 minuut is het tijd om het uit te spoelen en jeetje wat een zachte bedoeling. Mijn haren voelen nog zachter aan na het gebruik van de conditioner. En dat terwijl de ingrediënten van beide producten niet erg veel van elkaar verschillen. Ik gebruik het 1-minuut masker nu 1 keer in de 14 dagen om mijn haren een flinke boost te geven. Ik merk namelijk dat mijn lokken het erg fijn vinden om ingesmeerd te worden met het masker.

Tip van haarexpert Arjen Huffels
Gebruik het 1 Minuut Masker als je wat meer tijd hebt eens wat langer, bijvoorbeeld 4 tot 5 minuten. Gebruik hierna de conditioner en spoel je haar goed uit met lauwwarm water. Je haar zal er prachtig en verzorgd uitzien!

 photo CIMG2053_zps77617523.jpg
Ingrediënten lijst

 photo CIMG2054_zps6684f677.jpg

Dan zijn er naast de shampoo, conditioner en het 1-minuut masker nog 2 producten voor na het douchen om nog langer te kunnen genieten van mooie en verzorgde lokken.


Perfecte Puntjes Haarpunt Versterkende Creme
 photo CIMG2055_zps6bc6b662.jpg

"Een sterk geconcentreerde leave-in crème om droge punten op elk moment van de dag glad te strijken. Het bindt de pluizige punten als het ware ‘samen’ zodat ze er à la minute gezond uitzien. De crème zorgt na elk gebruik voor extra versterking en voeding dankzij het exclusieve Hair Protect formule - een gepatenteerde formule van Andrélon. De crème wordt meteen door je haar opgenomen zonder het plakkerig te maken of te verzwaren"

De crème's van Andrélon voor je haar maken mij altijd ontzettend happy dus ik was erg benieuwd naar deze nieuwe variant. Deze crème is te gebruiken op droog als handdoek droog haar. Nadat ik mijn haar goed heb afgedroogd breng ik één pompje van de crème aan en verdeel dit net als het masker en de conditioner aan de onderkant van mijn haar. Vervolgens laat ik het drogen. Omdat ik zelf altijd erg sceptisch ben met producten voor gespleten haarpunten heeft Andrélon mij weer opnieuw verbaasd. Mijn puntjes zien er glanzender uit en voelen zacht aan. Je hoeft deze crème niet uit te spoelen. De geur past perfect bij de andere Perfecte Puntjes-lijn. Een typische Andrélon geur, aldus jeen ;-)

Tip van haarexpert Arjen Huffels
Met de wat koudere dagen draag je vaker vesten, truien en sjaals van wol. Omdat wol ook de structuur heeft van haar zal het je haar droog en pluizig maken. Kies eerder voor een sjaal van satijn of katoen. Gebruik tijdens deze dagen ook de leave-in crème om pluizig haar tegen te gaan.

 photo CIMG2056_zps7a943e78.jpg
Ingrediënten-lijst
Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray
 photo CIMG2057_zps3ae7ebff.jpg

"Nat haar is zeer kwetsbaar en kan snel beschadigen tijdens het kammen of borstelen. Speciaal voor extra verzorging én bescherming heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. De leave-in spray maakt je haar direct zacht en makkelijker doorkambaar. Het is een lichtgewicht formule, zodat je haar luchtig in model valt, maar ook intens verzorgd wordt door de speciale Hair Protect formule. Plus: de spray beschermt je haar ook tegen de hitte van de föhn"

Anti-Klit Spray, ik kan niet meer zonder. Zoals je misschien wel vaker hebt kunnen lezen in verschillende reviews heb ik echt moeilijk haar. Het raakt te snel in de klit, ook als ik het net heb uitgeborsteld. De Perfecte Puntjes Anti-Klit spray ruikt ietwat naar haarlak met achterin de geur die ik bij de rest van de lijn ook ruik. De Anti-Klit Spray en de Crème heb ik weer afzonderlijk van elkaar getest om zo een beter oordeel te kunnen geven over beide producten. Nadat mijn haar handdoekdroog is spray ik hier en daar wat Anti-Klit Spray en verdeel dit met mijn vingers -als een soort borstel- door mijn haren. Deze spray breng ik wel over mijn gehele haar aan zodat er nergens klitten blijven zitten. Nadat mijn haar goed droog is kan ik het uitborstelen. Wat een verademing! Het borstelen is met een poep en een zucht gedaan. Een nieuw favoriet!

 photo CIMG2058_zps9031fcc7.jpg
Ingrediënten-lijst
Na alle producten te hebben getest ben ik tot de conclusie gekomen dat deze lijn erg fijn is voor je puntjes. Verwacht niet meteen een wauw resultaat. Dit duurt even, geduld wordt beloont.. Ik gebruik de producten nu ongeveer 3 weken en langzaam maar zeker beginnen mijn puntjes te herleven hoe gek dat ook mag klinken. Moet ik je nog uitleggen waarom ik een grote fan ben van Andrélon? Haha!

 photo CIMG2045_zps34693ad0.jpg

Prijzen
Perfecte Puntjes Shampoo 300ml - €3.29
Perfecte Puntjes Conditioner 300ml - € 3.29
Perfecte Puntjes 1-minuut Masker 180ml - € 3.99
Perfecte Puntjes Haarpunt Versterkende Crème 200ml - € 3.39
Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray 250ml - € 3.99

Andrélon Perfect Puntjes is te koop bij drogisterijen en supermarkten.


Heb jij al een product geprobeerd uit deze vernieuwde lijn? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.