Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Snelle tip - Make up verwijderen met babydoekjes

 photo CIMG21543_zps94666c5a.jpg

Baby(billen)doekjes, ik kan niet zonder deze dingen! Ondanks dat er nog geen sprake is van loslopende kindjes hier gebruik ik deze doekjes eigenlijk dagelijks voor uiteenlopende dingen. Één daarvan is mijn persoonlijke favoriet. Vandaag een erg snelle tip voor jullie. photo CIMG2149_zps8486b8d9.jpg

Sinds ik gebruik maak van make up horen daar standaard babydoekjes bij. Merk maakt niet uit, zolang het maar babydoekjes zijn en ze natuurlijk een beetje lekker ruiken. Voor mijn babydoekjes ga ik altijd even naar Action. Het assortiment daar van de babydoekjes wisselt enorm dus iedere keer weer een ander geurtje.

 photo CIMG2151_zpscda58e15.jpg

Zoals je aan de titel van dit artikel al hebt gezien gebruik ik de babydoekjes voor het verwijderen van mijn make up. Okey, niet altijd maar wel na een douche beurt en mijn make up letterlijk overal zit. Van mijn kin tot mijn tenen. Of als ik 's avonds weer eens véél te laat naar bed ga en ik simpelweg geen tijd/zin heb om mijn make up te verwijderen met de reinigings dingetjes die daarvoor eigenlijk bestemd zijn. Liever lui dan moe haha. Grapje!! Maar toch, ik vind babydoekjes echt een perfecte oplossing voor het verwijderen van make up.

 photo CIMG2150_zps2ec55eb5.jpg

De ingrediënten in de babydoekjes die ik in mijn bezit heb op dit moment. Let wel goed op, als je niet goed tegen parfum kunt raad ik je aan om eerst even de ingrediënten na te lopen in de winkel en te kijken naar babydoekjes zonder parfum. Die bestaan ook, want er zijn natuurlijk ook kleintjes die niet tegen parfum kunnen.

 photo CIMG2152_zpse5ab5d50.jpg

You see?! Dit is met één veeg over mijn oog die behoorlijk zwart was.

 photo CIMG2153_zps5e558d23.jpg

En het eind resultaat nadat ik alle make up heb verwijdert van één oog. Zonder hard te hoeven boenen met slechts een paar keer zachtjes vegen. Tada! Ik gebruik voor ieder oog 1 doekje en voor de rest van mijn gezicht ook 1. Dus in totaal gebruik ik er 3 voor mijn hele gezicht. Mits ik niet uit de bocht ben gevlogen met het aanbrengen van mijn make up.

Een snelle en handige tip voor het verwijderen van je make up. Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Zelf pas ik dit al ontzettend lang toe. Ik neem trouwens altijd een paar doekjes mee voor onderweg in mijn tas in een boterham zakje. Je weet maar nooit waar je onderweg strand en om nou je complete reinigings stash van huis mee te nemen is ook weer zoiets. Dat bespaard je ook weer een hoop ruimte in je tas.

Handig of niet handig? Zou je het zelf ook proberen of deed je misschien al?