Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle tip - Make up verwijderen met babydoekjes

 photo CIMG21543_zps94666c5a.jpg

Baby(billen)doekjes, ik kan niet zonder deze dingen! Ondanks dat er nog geen sprake is van loslopende kindjes hier gebruik ik deze doekjes eigenlijk dagelijks voor uiteenlopende dingen. Één daarvan is mijn persoonlijke favoriet. Vandaag een erg snelle tip voor jullie. photo CIMG2149_zps8486b8d9.jpg

Sinds ik gebruik maak van make up horen daar standaard babydoekjes bij. Merk maakt niet uit, zolang het maar babydoekjes zijn en ze natuurlijk een beetje lekker ruiken. Voor mijn babydoekjes ga ik altijd even naar Action. Het assortiment daar van de babydoekjes wisselt enorm dus iedere keer weer een ander geurtje.

 photo CIMG2151_zpscda58e15.jpg

Zoals je aan de titel van dit artikel al hebt gezien gebruik ik de babydoekjes voor het verwijderen van mijn make up. Okey, niet altijd maar wel na een douche beurt en mijn make up letterlijk overal zit. Van mijn kin tot mijn tenen. Of als ik 's avonds weer eens véél te laat naar bed ga en ik simpelweg geen tijd/zin heb om mijn make up te verwijderen met de reinigings dingetjes die daarvoor eigenlijk bestemd zijn. Liever lui dan moe haha. Grapje!! Maar toch, ik vind babydoekjes echt een perfecte oplossing voor het verwijderen van make up.

 photo CIMG2150_zps2ec55eb5.jpg

De ingrediënten in de babydoekjes die ik in mijn bezit heb op dit moment. Let wel goed op, als je niet goed tegen parfum kunt raad ik je aan om eerst even de ingrediënten na te lopen in de winkel en te kijken naar babydoekjes zonder parfum. Die bestaan ook, want er zijn natuurlijk ook kleintjes die niet tegen parfum kunnen.

 photo CIMG2152_zpse5ab5d50.jpg

You see?! Dit is met één veeg over mijn oog die behoorlijk zwart was.

 photo CIMG2153_zps5e558d23.jpg

En het eind resultaat nadat ik alle make up heb verwijdert van één oog. Zonder hard te hoeven boenen met slechts een paar keer zachtjes vegen. Tada! Ik gebruik voor ieder oog 1 doekje en voor de rest van mijn gezicht ook 1. Dus in totaal gebruik ik er 3 voor mijn hele gezicht. Mits ik niet uit de bocht ben gevlogen met het aanbrengen van mijn make up.

Een snelle en handige tip voor het verwijderen van je make up. Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Zelf pas ik dit al ontzettend lang toe. Ik neem trouwens altijd een paar doekjes mee voor onderweg in mijn tas in een boterham zakje. Je weet maar nooit waar je onderweg strand en om nou je complete reinigings stash van huis mee te nemen is ook weer zoiets. Dat bespaard je ook weer een hoop ruimte in je tas.

Handig of niet handig? Zou je het zelf ook proberen of deed je misschien al? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.