Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Snelle tip - Make up verwijderen met babydoekjes

 photo CIMG21543_zps94666c5a.jpg

Baby(billen)doekjes, ik kan niet zonder deze dingen! Ondanks dat er nog geen sprake is van loslopende kindjes hier gebruik ik deze doekjes eigenlijk dagelijks voor uiteenlopende dingen. Één daarvan is mijn persoonlijke favoriet. Vandaag een erg snelle tip voor jullie. photo CIMG2149_zps8486b8d9.jpg

Sinds ik gebruik maak van make up horen daar standaard babydoekjes bij. Merk maakt niet uit, zolang het maar babydoekjes zijn en ze natuurlijk een beetje lekker ruiken. Voor mijn babydoekjes ga ik altijd even naar Action. Het assortiment daar van de babydoekjes wisselt enorm dus iedere keer weer een ander geurtje.

 photo CIMG2151_zpscda58e15.jpg

Zoals je aan de titel van dit artikel al hebt gezien gebruik ik de babydoekjes voor het verwijderen van mijn make up. Okey, niet altijd maar wel na een douche beurt en mijn make up letterlijk overal zit. Van mijn kin tot mijn tenen. Of als ik 's avonds weer eens véél te laat naar bed ga en ik simpelweg geen tijd/zin heb om mijn make up te verwijderen met de reinigings dingetjes die daarvoor eigenlijk bestemd zijn. Liever lui dan moe haha. Grapje!! Maar toch, ik vind babydoekjes echt een perfecte oplossing voor het verwijderen van make up.

 photo CIMG2150_zps2ec55eb5.jpg

De ingrediënten in de babydoekjes die ik in mijn bezit heb op dit moment. Let wel goed op, als je niet goed tegen parfum kunt raad ik je aan om eerst even de ingrediënten na te lopen in de winkel en te kijken naar babydoekjes zonder parfum. Die bestaan ook, want er zijn natuurlijk ook kleintjes die niet tegen parfum kunnen.

 photo CIMG2152_zpse5ab5d50.jpg

You see?! Dit is met één veeg over mijn oog die behoorlijk zwart was.

 photo CIMG2153_zps5e558d23.jpg

En het eind resultaat nadat ik alle make up heb verwijdert van één oog. Zonder hard te hoeven boenen met slechts een paar keer zachtjes vegen. Tada! Ik gebruik voor ieder oog 1 doekje en voor de rest van mijn gezicht ook 1. Dus in totaal gebruik ik er 3 voor mijn hele gezicht. Mits ik niet uit de bocht ben gevlogen met het aanbrengen van mijn make up.

Een snelle en handige tip voor het verwijderen van je make up. Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Zelf pas ik dit al ontzettend lang toe. Ik neem trouwens altijd een paar doekjes mee voor onderweg in mijn tas in een boterham zakje. Je weet maar nooit waar je onderweg strand en om nou je complete reinigings stash van huis mee te nemen is ook weer zoiets. Dat bespaard je ook weer een hoop ruimte in je tas.

Handig of niet handig? Zou je het zelf ook proberen of deed je misschien al?