Doorgaan naar hoofdcontent

Scandinavische fashion brands

 photo Gestuz-2013-_zpse38561bf.jpg

Scandinavië is niet alleen goed in woon- en interieurstyling, maar van fashion zijn ze ook niet vies. Grote winkelketens en hippe merken schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen hebben H&M en Vero Moda de wereld veroverd in fashionland, maar ook kleine merken beginnen flink op te komen. Brands zoals het Deense Gestuz hebben naam gemaakt vanwege hun begeerde basics evenals uit het oog springende items.

Ook de Scandinavische merken Modström  en Minimum  doen het goed met hun elegante en vrouwelijke stijl. Scandinavische fashion staat bekend om zijn cleane en strakke ontwerpen. Daarnaast is kwaliteit en duurzaamheid belangrijk in landen zoals Zweden en Denemarken. Dit soort merkjes zijn dan ook wat duurder dan bijvoorbeeld H&M, maar de kwaliteit is het dubbel en dwars waard! En bovendien is zo'n mooi kledingstuk nog steeds geen rib uit je lijf.

 


Ik kwam de collecties van deze merken toevallig tegen op de fashionwebsite SWYF; een plek waar alle grote webshops te vinden zijn maar dan op één site, super handig. Naast Scandinavische merken vind je hier ook Franse, Italiaanse en uiteraard Nederlandse merken. Wereldwijde fashion, maar dan op één plek.

Kende jij deze scandinavische merken al?


Gastartikel

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.