Scandinavische fashion brands

 photo Gestuz-2013-_zpse38561bf.jpg

Scandinavië is niet alleen goed in woon- en interieurstyling, maar van fashion zijn ze ook niet vies. Grote winkelketens en hippe merken schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen hebben H&M en Vero Moda de wereld veroverd in fashionland, maar ook kleine merken beginnen flink op te komen. Brands zoals het Deense Gestuz hebben naam gemaakt vanwege hun begeerde basics evenals uit het oog springende items.

Ook de Scandinavische merken Modström  en Minimum  doen het goed met hun elegante en vrouwelijke stijl. Scandinavische fashion staat bekend om zijn cleane en strakke ontwerpen. Daarnaast is kwaliteit en duurzaamheid belangrijk in landen zoals Zweden en Denemarken. Dit soort merkjes zijn dan ook wat duurder dan bijvoorbeeld H&M, maar de kwaliteit is het dubbel en dwars waard! En bovendien is zo'n mooi kledingstuk nog steeds geen rib uit je lijf.

 


Ik kwam de collecties van deze merken toevallig tegen op de fashionwebsite SWYF; een plek waar alle grote webshops te vinden zijn maar dan op één site, super handig. Naast Scandinavische merken vind je hier ook Franse, Italiaanse en uiteraard Nederlandse merken. Wereldwijde fashion, maar dan op één plek.

Kende jij deze scandinavische merken al?


Gastartikel