Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Review - Glamglow Birghtmud Eye Treatment

 photo glamglow_zps8cf4d983.jpg

Er zijn op dit moment een aantal producten die ik opnieuw zou blijven kopen. Vandaag kan er een nieuw product aan dat lijstje worden toegevoegd. Namelijk GlamGlow BrightMud Eye Treatment. Dit is 's werelds eerste oog product die je deppend met je vinger aanbrengt onder of boven het oog en na 3 minuten af kunt vegen met een tissue. Geen water, geen kwasten en geen moeilijk gedoe. Vandaag vertel ik je alles over deze treatment. photo CIMG2095_zps737258ed.jpg

Laten we beginnen met wat we als eerste zien, de verpakking. Zoals de andere producten van GlamGlow zit ook deze treatment in een geweldige verpakking. Naast BrightMud heeft GlamGlow nog 2 andere producten in haar assortiment. Namelijk het SuperMud masker en het YouthMud masker. Beide beide producten wil ik na mijn ervaringen met de BrightMud zeker een keer proberen. De verpakking bestaat uit een stevig kartonnen doosje die een zilver-achtige kleur heeft. Echte liefde voor je ogen!

 photo CIMG2093_zps8508a69c.jpg
Hello Sexy!!

Dat is nog eens een leuke verrassing onder de deksel. GlamGlow BrightMud Eye Treatment is een 3 minuten oog behandeling. Het eerste Tap-On-Wipe-Off oogproduct dat; 

○ Donkere kringen, fijne lijntjes, vermoeide ogen en wallen laat verdwijnen
○ Hydraterend en verhelderend werkt

En dat in 3 minuten?! We will see. 

 photo CIMG2091_zps71f8d54f.jpg

Er zitten 12 speciale chroom blisters in de verpakking met elk 2 compartimenten. Één voor je rechteroog en één voor je linkeroog. Alle blisters zijn klaar voor gebruik dus je hoeft niks te mixen of te mengen. Het is deppen en wachten.

De blisters zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg tijdens speciale gelegenheden waar je er helemaal uitgerust  en fris & fruitig uit wilt zien.

 photo CIMG2087_zps977b549c.jpg

In de BrightMud vind je oa:

14% Nitroffeine een cafeïnemengsel die helpt bij het reduceren van donkere kringen, stimuleert de circulatie en helpt bij het reduceren van tekenen van moeheid.

5% Juvelane die de verschijnen van fijne lijntjes en rimpels bestrijdt en biedt een intens hydrateren & plumping effect.

○ Pepermuntblad werkt als een koude compressie en maakt de ogen zichtbaar minder gezwollen. Laat de ogen gladder en zachter aanvoelen en geeft een verhelderend effect.


 photo CIMG2092_zpsd0ad9e08.jpg
De blister

 photo CIMG2251_zps422fc5a3.jpg

Dat ziet er op het eerste oog niet erg smakelijk uit hoor ik je denken haha. Na het openen van de blister is het de bedoeling dat je direct het mengsel aanbrengt onder of boven je ogen.

Gebruik
Neem een beetje van het mengsel op je vinger en breng dit deppend! aan. Dus niet wrijven!! Je kunt de BrightMud gebruiken voor onder je ogen, maar ook voor boven je ogen. Ik heb het mengsel alleen gebruikt voor onder mijn ogen.

 photo CIMG2262_zps61d4eef8.jpg

BOE! 

 photo CIMG2263_zpsa722cc1f.jpg

Een close up van het mengsel onder mijn oog zodat je hier een beter beeld bij krijgt. De donkere stukken die je ziet zijn de pepermuntbladeren. Zodra het mengsel in aanraking komt met je huid voel je direct een soort tinteling/ kou-achtig gevoel. Verfrissend! Het voelt alsof de huid onder mijn ogen ineens kan ademen. Er zit in 1 compartiment lekker veel zodat je het dik op kunt smeren.

Het is de bedoeling dat je het mengsel 3 minuten laat inwerken. De meest snelle oog behandeling ooit. Ik heb de timer op mijn telefoon gezet zodat ik zeker weet dat het mengsel ook echt 3 minuten heeft ingewerkt. Let op dat het mengsel niet opdroogt. Als de 3 minuten om zijn pak je een droge tissue en veeg je het mengsel onder je oog vandaan. Pak bij iedere veeg een schoon stukje.

 photo CIMG2271_zpsa4639c73.jpg


 photo CIMG2283_zpsf5a58513.jpg
Mijn oog direct na de oog behandeling.
Wat kan ik zeggen.... Zelf was ik ontzettend benieuwd of het ook echt zo werken en je direct verschil zou kunnen zien. Op al die vragen heb ik nu een antwoord. Ja, het kan! Een oog behandeling van 3 minuten die ervoor zorgt dat de huid rondom je ogen er minder vermoeid uit ziet en wallen met de noorderzon laat vertrekken. De huid onder mijn oog voelt ineens compleet anders aan. Zacht en fris!

Nooit verwacht dat een product als BrightMud zoveel goeds kan brengen. Goodbye vermoeide ogen en donkere kringen, hello open blik en zachte verfrissende huid! Het is aan te raden om de BirghtMud 2-3 keer.
per week te herhalen. De huid blijft nog ongeveer 20 minuten lichtkoud aanvoelen. Dit komt doordat het mengsel een ultradun laagje op je huid aanbrengt met actieve stoffen.

GlamGlow BrightMud Eye Treatment is te koop bij Douglas voor € 49.95. -laat je trouwens niet weerhouden door de prijs. In de eerste instantie lijkt het een groot bedrag, maar wat je ervoor terug krijgt.. het is het dubbel en dwars waard. 


Heb jij al kennis gemaakt met 1 van de 3 GlamGlow producten?