Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

New in - Nelly leopard spike loafers

 photo thumbnailnewin_zps9964fb15.jpg

Dat ik een gigantische schoenen lover ben is geen geheim meer. Als je mij al wat langer volgt dan weet je ook dat er minimaal 3 paar nieuwe stappers bij komen per maand. Geld te veel? Neee, te weinig juist! Tijdens de sale is het vooral verleidelijk om te gaan neuzen in de wereld van de webshops. Alles met korting en wat voor korting. Zo sloeg ik ook mijn slag tijdens de sale en heb een lovely paar uitgezocht voor een paar rot centen.
 photo CIMG2174_zpsd508f4c8.jpg

Alweer een  tijd geleden plaatste ik een paar schoenen op Swil waar ik helemaal verliefd op was. De schoenen waren in de webshop vrij snel uitverkocht. Dus ik greep ernaast en moest gaan afwachten tot de webshop ze weer zou gaan bijvullen. Iedere dag even spieken, maar nee hoor. Ik had het al opgegeven tot ik hetzelfde paar zag in de webshop maar dan een ander printje. Om precies te zijn, in de webshop van Nelly die regelmatig mijn portemonnee leeg rooft als ik de webshop open. Ohjee!

Echt veel soeps vond ik er niet tussen zitten op de sale pagina, tot mijn oog dus viel op een paar stappertjes waar ik direct hartkloppingen van kreeg en dan heb ik de prijs nog niet eens genoemd, want die is helemaal to die for! Goed, ik bestelde..............

 photo CIMG2175_zps81e7a449.jpg

Maatje 39 was er nog, lucky me. Ik betaalde via iDeal en kreeg een bevestiging van mijn bestelling. De tijd van wachten was aangebroken. Altijd spannend wanneer de bestelling van Nelly zich komt aankondigen aan de deur. Nog geen 3 dagen later was het zover, de postbode stond op de stoep. Precies op tijd, want ik had dat weekend een verjaardag. Timing!

Volgens mij heb ik nog nooit zo snel een pakketje opengemaakt! Er kwam een klein doosje tevoorschijn waar mijn nieuwe liefjes precies in paste. De deksel maakte ik open en.......... papier. Die zag ik niet aankomen. Ik haalde razendsnel het papier weg en toverde de meest lovely shoes tevoorschijn.ROAAAR!!! Spike Leopard Loafers van Nlly Trend. Het eigen merk van Nelly. Ze waren op de foto in de webshop al helemaal té leuk, maar in levende lijve lieten ze mijn hart nog harder bonzen. Het meest gelukkig meisje van die dag dat was ik. Haha! 


Een close upje. Zie je die vacht? Echt mini haartjes wat de loafers helemaal afmaakt. En de spikes, ja die doen het hem. De loafers hebben een ronde neus. De binnenkant is van Pu leer en de zool is van rubber. 
Ze zijn behoorlijk zwaar, maar als je ze aan je voeten hebt merk je hier eigenlijk erg weinig van. Het gokken was nog naar de maat. Ik bestelde natuurlijk gewoon mijn eigen maatje 39, maar ik had hier en daar gehoord dat ze ietwat kleiner vielen. Thank god, niks van gemerkt. Ze zitten als gegoten. het zal dan ook waarschijnlijk te maken hebben met de bouw van je voeten. Brede wreef etc. 


Nou moet ik ook eerlijk zijn.... ik dacht ze mee te nemen naar de verjaardag. Jeen en ik zouden namelijk een weekendje bij de jarige blijven slapen, maar dat liep iets anders dan gepland. We blijven as we speak wel slapen, maar mijn lieve harige schoentjes bleven in de doos verpakt zitten! Naaah, ik had ze wel meegenomen, maar helemaal niet aangetrokken. Ik durfde niet haha! Ik was veel te bang dat er iets mee zou gebeuren. Dan moet je net mij hebben met nieuwe schoenen, dat gaat nooit echt nooit goed. En nu... we zijn nu een paar weken verder en met schaamrood op mijn kaken moet ik zeggen dat ze nog steeds in de doos ingepakt staan! Wauw. Dat ik mijzelf zo heb kunnen beheersen hé?! Laatst haalde ik ze uit de doos vandaan om foto's te maken. Ik vind ze zo geweldig dat ik ze toch graag aan jullie wou laten zien. 


Nou is dan het moment aangebroken dat ze niet meer teruggaan in de doos, mits ik ze niet aandoe natuurlijk. Morgen ga ik outfit foto's schieten met deze harige stappertjes en dus meteen de knoop doorhakken.Wie weet kom ik ook nog iemand tegen die wel een flinke schop onder zijn kont kan gebruiken, dan komen deze loafers toch perfect van pas?! Dacht ik ook. 
Na mijn lange sprookjes verhaal zijn jullie denk ik wel erg benieuwd geworden naar de prijs die ik heb moeten neerleggen voor deze fluffies? Als je wijs bent, dan zou ik eerst even goed gaan zitten en je vast houden aan je stoel, bank of iets in die richting. Tromgeroffel please...... 

Ik heb betaald voor deze loafers geen € 23.95 maar € 5.99! Jaaaaaa hoe bizar? 6 hele euro's - op die ene cent na dan- en het leukste? Ze werden ook nog eens gratis en voor niets thuisbezorgd. Dus om een lang verhaal kort te maken, ik heb de schoenen waar ik als een blok voor viel voor een prijs waar ik nog steeds als een blok voor val. Hoe verzin je dat! Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe lovelies. 

Ook jij kunt ze bestellen bij Nelly als je helemaal verliefd bent geworden op mijn harige vriendjes na dit artikel. Je betaald dan wel de volle mep, maar hey ze zijn de prijs dubbel en dwars waard. Je besteld de loafers hier

Wat vind jij van mijn nieuwe harige vriendjes? Ben je zelf ook een schoenen gek?