Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Max Factor - De Wild Collectie (swatches)

 photo Maxfactoreye_zps3c8996f0.jpg

Mevrouw spuitelf meld zich haha. Ik wist niet beter dan dat dit artikel over de Max Factor Wild collectie al online stond. Foutje bedankt. Nu kun je zeggen, daar ben je lekker vlot mee maar aangezien ik de complete collectie zelf maar al te graag gebruik en er op dit moment een leuke kortingsactie loopt wil ik jullie deze wilde collectie toch laten zien.Afgelopen zomer -dat klinkt alweer zo ver weg- kwam Max Factor met een compleet nieuwe collectie die de naam Wild kreeg. Één en al kleur om eindeloos mee te combineren. Ondanks dat deze collectie in de zomer periode in de schappen kwam te liggen kun je alle kleuren ook prima gebruiken voor de herfst/winter. Dit seizoen staat namelijk in het teken van kleur!


De complete Wild collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren oogschaduw, wild shadow pots. 6 kleuren wild shadow pencils en een Volume mascara - Wild mega volume. 


Max Factor heeft gekozen voor taupe kleuren gecombineerd met wat fellere kleuren. Of je nu een dare devil bent of je gaat voor safe, je kunt alle kanten op met de Wild collectie. Ik wil het spits afbijten met de Wild Shadow Pencils. 


V.l.n.r; Caramel Rage, Brazen Gold, Blue Icy Fury, Savage Silver, Fierce Lime en Vicious Moss
Het leukste aan deze Wild Shadow Pencils, ze zijn multifunctioneel oftewel, 2 in 1. Je kunt de pencils gebruiken op je waterlijn of als oogschaduw op je oogleden. De één vind dit fijn en de ander past hiervoor, maar ik pas in het rijtje van fijn. Je kunt op deze manier veel verschillende looks combineren door meerdere kleuren te gebruiken of voor de basic gaan met bijvoorbeeld een taupe kleur. Een neutrale look of een dare devil look... it's up to you!

De pencils lijken op de foto's iets minder dik dan dat ze in werkelijkheid zijn. Je kunt ze dan ook alleen maar slijpen met een grotere puntenslijper. 

De swatches op mijn onderarm. Zoals je kunt zien is met de pigmentatie helemaal niks mis! Ik schrok er zelfs een beetje van. Zoveel kleur kwam eraf, iets wat ik totaal niet had verwacht in de eerste instantie. Van boven naar beneden zie je Blue Icy Fury, Savage Silver, Vicious Moss, Fierce Lime, Brazen Gold en Caramel Rage

Alle kleuren bevatten flink wat shimmers, i like. De pencils brengen makkelijk aan door de romige structuur. Dit maakt het dan meteen een stuk fijner om een aantal kleuren met elkaar te combineren doordat je ze makkelijk kunt blenden. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe "feller" het resultaat. Het aanbrengen op zowel je oogleden als je waterlijn gaat erg makkelijk. Ik gebruik regelmatig de kleuren Brazen Gold en Caramel Rage. Vooral Caramel Rage is een grote favoriet. Je kunt in een handomdraai een bruine smokey look creëren. 


De Wild Shadow Pencils kosten € 8.99 per stuk
De Wild Shadow Pots, hier ben ik zelf het meest enthousiast over. De kleuren vind ik prachtig en zijn ook goed te combineren met de Pencils. Het zijn ronde plastic doosjes met een draaidop. Ze hebben wat mij betreft precies de goede maat waardoor ik de Shadow Pots sneller meeneem als ik wegga. 

V.l.n.r; Pale Pebble, Feral Brown, Burnt Bark, Sapphire Rage, Turquoise Fury en Vicious Purple

De swatches van alle 6 de kleuren op mijn onderarm. We hebben het hier over Booming Business als het gaat om de pigmentatie van deze kleuren. Met 1 veeg zo een intense kleur tevoorschijn toveren. Van boven naar beneden, Sapphire Rage, Vicious Purple, Turquoise Fury, Feral Brown, Burnt Bark en Pale Pebble.

Alle kleuren heb ik droog aangebracht, maar je kunt de kleuren nog intenser maken door ze nat aan te brengen op je oogleden. Pale Pebble is mijn numero uno van deze 6 mono's. Deze gebruik namelijk als een subtiele highlighter op mijn wenkbrauw bot en in mijn ooghoeken. Burnt Bark is ook perfect te combineren met Pale Pebble. Dan kom ik weer terug op de neutrale look. Meestal kies ik voor safe, maar af en toe een beetje experimenteren kan geen kwaad. De oogschaduw brengt fijn aan en heeft net als de pencils een ietwat romige structuur. Een klein beetje korrelig, maar geen fall outs. Gelukkig! Geen puntje kritiek op de pots dus. 


De Wild Shadow Pots kosten € 7.99 per stuk.


 photo CIMG2029_zps0c617822.jpg

Als het gaat om mascara sta ik maar al te graag voor in de rij. Ik heb net 1 mascara waar ik aan vast blijft plakken. Regelmatig wissel ik van mascara mits de mascara mij kan geven wat ik graag wil, namelijk volle en ietwat langere wimpers. Bij de Max Factor Wild Collectie hoort ook deze Wild Mega Volume mascara. Reuze benieuwd wat deze mascara op mijn wimpers gaat doen. Op de verpakking is in iedere geval niets aan te merken. Lekker fel! 

 photo CIMG2030_zps04fcc568.jpg

Het borsteltje, die is toch wel iets anders dan ik normaal gesproken gebruik. Een zandloper vormpje. Toen ik de eerste keer het borsteltje eruit haalde zat er een flinke klont mascara aan het borsteltje geplakt. Hmm... dat beloofde niet veel goeds, maar integendeel juist. Het beste kun je het borsteltje even afvegen -of aan de huls of aan een papiertje- zodat je geen klonterige wimpers krijgt.

 photo maxfactorwild2_zps7df23418.jpg
V.l.n.r; Naakt oog, 1 laagje mascara, 2 laagjes mascara en 3 laagjes mascara. 

Zoals je op de eerste foto kunt zien heb ik heel wat te klagen over mijn wimpers. Die staan stokstijf naar voren, zijn kort en heb er maar weinig - it's in de family. Met 1 laagje kan ik prima leven. Ook 2 laagjes kan het voor mij nog doen, maar 3 laagjes is iets teveel. Juist omdat ik van mijzelf een raar stel wimpers heb. Eigenlijk ben ik hiervan ook een beetje flabbergasted. Hij geeft inderdaad volume en maakt mijn wimpers net iets langer dan ze eigenlijk zijn. Het zandloper borsteltje is mij ontzettend mee gevallen. Ik kom makkelijk in de hoekjes en het separeren van mijn wimpers gaat ook prima.

De Wild Mega Volume Mascara kost € 7.99

-Pssst, ben je helemaal wild geworden na het lezen van de review over de Wild Mascara? Goed nieuws. Bij Kruidvat hebben ze namelijk een leuke actie. Tegen inlevering van je ouder mascara betaal je voor de Wild Mascara van Max Factor geen € 7.99, maar € 5.00! Dat is nog eens leuk shoppen! 

-Nog meer pssst, want niet alleen geldt er een leuke aanbieding voor de Mascara, ook de Shadow Pots en pencils koop je nu met € 3.00 korting. Nog meer leuk shopppen. Dus wil je deze collectie proberen dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij Kruidvat.Heb jij al iets uit deze collectie? En wat vind je ervan?