Doorgaan naar hoofdcontent

Kickass winterjassen

 photo Winterjassenleer_zpseeb5bf4e.jpg

Ik kan wel janken, heel hard janken! De zomer heeft ons echt verlaten, althans in hoeverre kun je de afgelopen zomer een zomer noemen met maar een paar dagen mooi weer? Dat terzijde, we moeten weer gaan geloven aan de koude en donkere dagen. Hoewel ik er eigenlijk nog helemaal niet over na wil denken beslist moedernatuur wel anders voor ons. Tijd voor een goede en dikke winterjas zodat we ook deze koude dagen goed door kunnen komen. Het is nog niet bijster koud, maar het weer draait in een vlug tempo dus tijd om de online shops in te duiken opzoek naar dé perfect winterjas.Alweer? Ja alweer! Ik heb een goede winterjas in de kast hangen, maar stiekem ben ik toch om mij heen aan het kijken. Als je mij al iets langer volgt dan weet je vast ook dat ik iedere jaar minstens 2 winterjassen aanschaf. Geen luxe, maar op de één of andere manier raak ik snel uitgekeken op mijn winterjassen. Na een paar keer die toen leuke winterjas gedragen te hebben verdwijnt ie weer op Marktplaats. Zonde als ze in de kast blijven hangen toch? Maar goed, mijn passen kosten dan ook niet de hoofdprijs anders werd het wel een erg dure grap. Ik kon mijzelf weer niet bedwingen door het immens grote aanbod aan jassen. Normaal moet ik toch altijd weer een tijdje rond blijven kijken en na heel veel mwah's heb ik er dan toch eentje kunnen vinden. Nu.... zou ik zo al het aanbod aan winterjassen in mijn winkelwagentje kunnen stoppen. Wat ik deze keer voor leuks heb gevonden? Winterjassen in overvloed. Kijk je mee?


Parka's 
 photo Winterjassenparka_zpsae42ede0.jpg

De parka is een tijdloze jas en kun je eigenlijk overal mee combineren + naar mijn mening de meest warme jas voor de winter/herfst. Mij niet gezien met een bevroren onderrug haha. Deze 3 exemplaren hierboven zijn mijn favorieten. Valt het op? Alle 3 in bruintinten. De middelste is denk ik de meest favoriet van allemaal met leren accenten op de schouder en de zakken. Yes i like!

V.l.n.r;
Only Perth Parka bruin € 79.95
Even&Odd Parka Bruin € 89.95
Only Mauricio Parka Beige € 79.95


Leer
 photo Winterjassenleer_zpsfadadab7.jpg

Leer en winter, dat gaat er bij mij nog steeds niet in. Dat komt misschien omdat als ik aan leer denk, denk ik kou. Leer is immers altijd koud. Dus in plaats van de compleet leren jassen kies ik dan liever voor een leren jasje met een piep klein harig vachtje. Zoals de eerste van Supertrash, oh god damn wat een beauty!

V.l.n.r;
Supertrash Olammy Leren jas Bruin € 169.95
Only Bologna Leren jas Zwart € 69.95
Freaky Nation Snow Flake Leren jas Zwart € 99.95


Lange jassen
 photo Langewinterjassen_zps9b1001a8.jpg

Net zoals parka's doen lange jassen het voor mij altijd goed. Bij deze vind ik dan wel weer dat het een stuk moeilijker is om een leuke lange winterjas aan de haak te slaan. Ik vond deze 3 leukerdjes online. Alle 3 lange jassen die ik maar al te graag zou dragen. Vooral de eerste heeft iets speciaals met het zwart en witte. Hij is ontworpen door Frans Molenaar.

V.l.n.r;
Frans Molenaar zwart/wit jas € 99.90
Lange jas zwart/grijs € 99.90
Tweed jas lichtgrijs € 99.90


Double Breasted
 photo Doublebreatsedwinterjassen_zps8261065f.jpg

Jassen met 2 rijen knoopjes, ik blijf ze leuk vinden en weer precies hetzelfde verhaal als de parka's.. deze double breasted jassen blijven tijdloos. De eerste heeft een military look wat ik persoonlijk erg leuk vind. Deze is trouwens ook nog in een groene variant verkrijgbaar. De laatste is een échte college jas. Dametjes op high schools worden er veel mee gespot. Een leuk detail aan deze jas, de binnenkant van de capuchon heeft een rood ruitje. Leuk!

V.l.n.r;
Military Wool jas donkerblauw € 89.95
Double Breasted jas zwart € 79.95
College Coat donkerblauw € 99.95


Nep bontjes
 photo Bontwinterjassen_zps1fd830c0.jpg

Ohh bontje, wat ben ik toch gek op je! Haha. Ho, wel NEP bont laten we dat voorop stellen. Wie komt mij sponsoren en voegt deze 3 jassen huppakee in mijn kast?! Nou steekt de middelste wel erg af tegen de andere 2 volledige bontjes, maar door de grote bont kraag vond ik toch wel tussen de bont jassen in passen. Mijn favoriet uit dit rijtje? Moeilijk, maar dan ga ik voor de laatste van Supertrash. Hij heeft iets!

V.l.n.r;
Vila Taci Jacket € 79.95
River Island Scandi Parka € 119.95
Supertrash Ofuria jas € 169.95


Trench Coats
 photo Trenchcoats_zpsa2522302.jpg

Trench coats zijn meestal allemaal hetzelfde, of zwart of lichtbruin. Ik kon er dan ook moeilijk 3 uitzoeken. Toch heb ik er 3 gevonden. De eerste met de aztec mouwen, i love it! Hoewel de laatste, die spreekt mij ook erg aan. Je moet ervan houden. Over het algemeen vind ik een trench coat net iets te koud voor de winter tenzij je een gevoerde variant hebt.

V.l.n.r
Maison Scotch Trench coat aztec € 124.92
Jovonnista Trench coat € 75.48
Louche Heather Trench coat € 159.95

Sommige prijzen zijn om te huilen, ik weet het. Maar voor een goede winterjas kun je beter iets meer uitgeven dan dat je halverwege met een winterjas zit die niet erg lang meegaat. Misschien ook tegelijkertijd een tip voor, een iets duurdere jas aanschaffen zodat ik er de hele winter mee MOET lopen haha.

Ik hoop dat ik jullie een beetje inspiratie heb kunnen geven in dit artikel en natuurlijk dat er een leuk exemplaar voor je bij zit.

Heb jij er een leuke tussen gezien? Hoeveel zou jij uitgeven aan een winterjas?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.