Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Dove Purely Pampering Douchecrème - Pistache & Meiklokjes

 photo KopievanCIMG2079_zpsca1aa73b.jpg

In 2012 lanceerde Dove de Purely Pampering lijn en ohh wat ben ik een mega fan van deze douchecrèmes. Tegelijkertijd startte de campagne -Creëer je eigen douchecrème-. Alle vrouwen in Nederland konden een persoonlijke variant bedenken voor een heerlijk verwenmoment onder de douche. Er kwamen maar liefst 4700 inzendingen binnen. Woah, dat zijn er nogal wat. Er zijn in de eerste instantie 5 geurcombinaties uitgekozen door een vakjury. Deze werden gekozen op originaliteit en motivatie. Daarna konden wij massaal via de Facebook pagina van Dove stemmen op een favoriet.Ook ik heb toen gestemd en hoe verrassend... ik had gestemd op de originele variant van Wendy Versteeg -Je kent haar misschien wel van haar eerdere werkzaamheden op Beautyscene en nu via haar eigen website Passievrouwen.nl- Zij creëerde de voedende douchecrème met de geur Pistache & Meiklokjes. Zelf ben ik een enorme fan van Pistache dus stiekem was ik aan het hopen dat deze douchecrème ook echt in de schappen zou komen te liggen. En yes, het werd de winnende variant!

 photo CIMG2076_zps703f1348.jpg

Dit zegt Wendy zelf over de geur:
" Ik heb altijd al een product willen maken met een zelf samengestelde ingrediëntencombinatie. Over deze combinatie heb ik niet lang hoeven nadenken. Pistache doet mij erg denken aan mijn jeugd. Ik ben opgegroeid aan zee en met mijn vader deed ik altijd een wedstrijdje, wie het eerst omhoog was gerend in de duinen kreeg een lekker pistache ijsje. Daarnaast ben ik dol op de kleur van pistache, ik lak er mijn nagels vaak mee! De geur van meiklokjes heb ik ook altijd lekker gevonden, het zit in mijn favoriete verzorgingsproducten. Ik vind het een comfortabele, warme en huiselijke geur. Over mijn eigen douchecrème ben ik erg te spreken. Het is precies zoals ik het bedoeld heb: vrouwelijk, elegant maar toch een tikje eigenwijs. Ik ben blij dat Dove mijn variant Pistache & Meiklokjes heeft uitgeroepen tot winnaar. De unieke formule van dit nieuwe product van Dove is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm. Heel bijzonder dat ‘mijn’ geur nu in een heleboel badkamers gebruikt zal worden. Ik zou zeggen: geniet ervan, dat doe ik ook"

 photo CIMG2080_zps06892082.jpg

 photo CIMG2081_zps764b5a24.jpg

 photo CIMG2083_zps5678e0b9.jpg
Ingrediënten

Ik kon niet wachten om de geur te mogen besnuffelen. Blij verrast was ik toen ik de dop openmaakte. Nommie! Een zachte, licht zoete en frisse geur die niet te veel overheerst. Natuurlijk besloot ik direct om mijn eigen verwenmomentje te creëren onder de douche. Douche-puff erbij en sponsen maar. Het enigste wat ik kan zeggen, goddelijk! Dit moet je zelf ervaren om te begrijpen wat ik bedoel. Ik raad je wel aan om een douche-puff te gebruiken om het goed te laten schuimen. Gebruik je normaal gesproken altijd een washandje? Ook goed, maar dan schuimt de douchecrème niet zoals op een puff. Logisch ook, want het heet niet voor niets een doucheCRÈME. Na het douchen is mijn huid gevoed zoals de andere douchecrèmes dit ook doen. Top!

 photo CIMG2085_zps21cabd5e.jpg

Je hebt trouwens maar een klein beetje nodig om de crème goed te laten schuimen op je puff. Zo kun je nog langer genieten van de Pistache & Meiklokjes in je badkamer. Met stip mijn nieuwe favoriete geur uit de Dove Purely Pampering lijn. Van mij mogen ze dit assortiment nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een bodylotion. Oh yes!

 photo CIMG2079_zpscb394676.jpg

Naast de Pistache & Meiklokjes zijn er nog 4 andere varianten Purely Pampering voedende douchecrèmes, namelijk Sheaboter & Vanille, Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Amandelmelk & Hibiscus en Cream Oil.

Dove voedende douchecrème Pistache & Meiklokjes is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen.

250ml € 3.55
500ml € 5.99

Heb jij deze variant al geroken in de winkel? Wat vind jij ervan?