Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dove Purely Pampering Douchecrème - Pistache & Meiklokjes

 photo KopievanCIMG2079_zpsca1aa73b.jpg

In 2012 lanceerde Dove de Purely Pampering lijn en ohh wat ben ik een mega fan van deze douchecrèmes. Tegelijkertijd startte de campagne -Creëer je eigen douchecrème-. Alle vrouwen in Nederland konden een persoonlijke variant bedenken voor een heerlijk verwenmoment onder de douche. Er kwamen maar liefst 4700 inzendingen binnen. Woah, dat zijn er nogal wat. Er zijn in de eerste instantie 5 geurcombinaties uitgekozen door een vakjury. Deze werden gekozen op originaliteit en motivatie. Daarna konden wij massaal via de Facebook pagina van Dove stemmen op een favoriet.Ook ik heb toen gestemd en hoe verrassend... ik had gestemd op de originele variant van Wendy Versteeg -Je kent haar misschien wel van haar eerdere werkzaamheden op Beautyscene en nu via haar eigen website Passievrouwen.nl- Zij creëerde de voedende douchecrème met de geur Pistache & Meiklokjes. Zelf ben ik een enorme fan van Pistache dus stiekem was ik aan het hopen dat deze douchecrème ook echt in de schappen zou komen te liggen. En yes, het werd de winnende variant!

 photo CIMG2076_zps703f1348.jpg

Dit zegt Wendy zelf over de geur:
" Ik heb altijd al een product willen maken met een zelf samengestelde ingrediëntencombinatie. Over deze combinatie heb ik niet lang hoeven nadenken. Pistache doet mij erg denken aan mijn jeugd. Ik ben opgegroeid aan zee en met mijn vader deed ik altijd een wedstrijdje, wie het eerst omhoog was gerend in de duinen kreeg een lekker pistache ijsje. Daarnaast ben ik dol op de kleur van pistache, ik lak er mijn nagels vaak mee! De geur van meiklokjes heb ik ook altijd lekker gevonden, het zit in mijn favoriete verzorgingsproducten. Ik vind het een comfortabele, warme en huiselijke geur. Over mijn eigen douchecrème ben ik erg te spreken. Het is precies zoals ik het bedoeld heb: vrouwelijk, elegant maar toch een tikje eigenwijs. Ik ben blij dat Dove mijn variant Pistache & Meiklokjes heeft uitgeroepen tot winnaar. De unieke formule van dit nieuwe product van Dove is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm. Heel bijzonder dat ‘mijn’ geur nu in een heleboel badkamers gebruikt zal worden. Ik zou zeggen: geniet ervan, dat doe ik ook"

 photo CIMG2080_zps06892082.jpg

 photo CIMG2081_zps764b5a24.jpg

 photo CIMG2083_zps5678e0b9.jpg
Ingrediënten

Ik kon niet wachten om de geur te mogen besnuffelen. Blij verrast was ik toen ik de dop openmaakte. Nommie! Een zachte, licht zoete en frisse geur die niet te veel overheerst. Natuurlijk besloot ik direct om mijn eigen verwenmomentje te creëren onder de douche. Douche-puff erbij en sponsen maar. Het enigste wat ik kan zeggen, goddelijk! Dit moet je zelf ervaren om te begrijpen wat ik bedoel. Ik raad je wel aan om een douche-puff te gebruiken om het goed te laten schuimen. Gebruik je normaal gesproken altijd een washandje? Ook goed, maar dan schuimt de douchecrème niet zoals op een puff. Logisch ook, want het heet niet voor niets een doucheCRÈME. Na het douchen is mijn huid gevoed zoals de andere douchecrèmes dit ook doen. Top!

 photo CIMG2085_zps21cabd5e.jpg

Je hebt trouwens maar een klein beetje nodig om de crème goed te laten schuimen op je puff. Zo kun je nog langer genieten van de Pistache & Meiklokjes in je badkamer. Met stip mijn nieuwe favoriete geur uit de Dove Purely Pampering lijn. Van mij mogen ze dit assortiment nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een bodylotion. Oh yes!

 photo CIMG2079_zpscb394676.jpg

Naast de Pistache & Meiklokjes zijn er nog 4 andere varianten Purely Pampering voedende douchecrèmes, namelijk Sheaboter & Vanille, Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Amandelmelk & Hibiscus en Cream Oil.

Dove voedende douchecrème Pistache & Meiklokjes is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen.

250ml € 3.55
500ml € 5.99

Heb jij deze variant al geroken in de winkel? Wat vind jij ervan?