Doorgaan naar hoofdcontent

Dove Purely Pampering Douchecrème - Pistache & Meiklokjes

 photo KopievanCIMG2079_zpsca1aa73b.jpg

In 2012 lanceerde Dove de Purely Pampering lijn en ohh wat ben ik een mega fan van deze douchecrèmes. Tegelijkertijd startte de campagne -Creëer je eigen douchecrème-. Alle vrouwen in Nederland konden een persoonlijke variant bedenken voor een heerlijk verwenmoment onder de douche. Er kwamen maar liefst 4700 inzendingen binnen. Woah, dat zijn er nogal wat. Er zijn in de eerste instantie 5 geurcombinaties uitgekozen door een vakjury. Deze werden gekozen op originaliteit en motivatie. Daarna konden wij massaal via de Facebook pagina van Dove stemmen op een favoriet.Ook ik heb toen gestemd en hoe verrassend... ik had gestemd op de originele variant van Wendy Versteeg -Je kent haar misschien wel van haar eerdere werkzaamheden op Beautyscene en nu via haar eigen website Passievrouwen.nl- Zij creëerde de voedende douchecrème met de geur Pistache & Meiklokjes. Zelf ben ik een enorme fan van Pistache dus stiekem was ik aan het hopen dat deze douchecrème ook echt in de schappen zou komen te liggen. En yes, het werd de winnende variant!

 photo CIMG2076_zps703f1348.jpg

Dit zegt Wendy zelf over de geur:
" Ik heb altijd al een product willen maken met een zelf samengestelde ingrediëntencombinatie. Over deze combinatie heb ik niet lang hoeven nadenken. Pistache doet mij erg denken aan mijn jeugd. Ik ben opgegroeid aan zee en met mijn vader deed ik altijd een wedstrijdje, wie het eerst omhoog was gerend in de duinen kreeg een lekker pistache ijsje. Daarnaast ben ik dol op de kleur van pistache, ik lak er mijn nagels vaak mee! De geur van meiklokjes heb ik ook altijd lekker gevonden, het zit in mijn favoriete verzorgingsproducten. Ik vind het een comfortabele, warme en huiselijke geur. Over mijn eigen douchecrème ben ik erg te spreken. Het is precies zoals ik het bedoeld heb: vrouwelijk, elegant maar toch een tikje eigenwijs. Ik ben blij dat Dove mijn variant Pistache & Meiklokjes heeft uitgeroepen tot winnaar. De unieke formule van dit nieuwe product van Dove is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm. Heel bijzonder dat ‘mijn’ geur nu in een heleboel badkamers gebruikt zal worden. Ik zou zeggen: geniet ervan, dat doe ik ook"

 photo CIMG2080_zps06892082.jpg

 photo CIMG2081_zps764b5a24.jpg

 photo CIMG2083_zps5678e0b9.jpg
Ingrediënten

Ik kon niet wachten om de geur te mogen besnuffelen. Blij verrast was ik toen ik de dop openmaakte. Nommie! Een zachte, licht zoete en frisse geur die niet te veel overheerst. Natuurlijk besloot ik direct om mijn eigen verwenmomentje te creëren onder de douche. Douche-puff erbij en sponsen maar. Het enigste wat ik kan zeggen, goddelijk! Dit moet je zelf ervaren om te begrijpen wat ik bedoel. Ik raad je wel aan om een douche-puff te gebruiken om het goed te laten schuimen. Gebruik je normaal gesproken altijd een washandje? Ook goed, maar dan schuimt de douchecrème niet zoals op een puff. Logisch ook, want het heet niet voor niets een doucheCRÈME. Na het douchen is mijn huid gevoed zoals de andere douchecrèmes dit ook doen. Top!

 photo CIMG2085_zps21cabd5e.jpg

Je hebt trouwens maar een klein beetje nodig om de crème goed te laten schuimen op je puff. Zo kun je nog langer genieten van de Pistache & Meiklokjes in je badkamer. Met stip mijn nieuwe favoriete geur uit de Dove Purely Pampering lijn. Van mij mogen ze dit assortiment nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een bodylotion. Oh yes!

 photo CIMG2079_zpscb394676.jpg

Naast de Pistache & Meiklokjes zijn er nog 4 andere varianten Purely Pampering voedende douchecrèmes, namelijk Sheaboter & Vanille, Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Amandelmelk & Hibiscus en Cream Oil.

Dove voedende douchecrème Pistache & Meiklokjes is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen.

250ml € 3.55
500ml € 5.99

Heb jij deze variant al geroken in de winkel? Wat vind jij ervan? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.