Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Clinique Chubby stick shadow tint + look

 photo CIMG2137_zpse8e2482a.jpg

Clinque heeft er sinds de lancering van de getinte lippenbalsems heel wat trouwe fans bij gekregen. Zoete kleurtjes voor je lippen met een hydraterende werking. Na dit grote succes heeft Clinique nog meer Chubby sticks aan het assortiment toegevoegd. Niet voor je lippen, maar voor je ogen. De Chubby stick shadow tint for eyes. Het assortiment ligt al een tijdje in de schappen, maar dat weerhoudt mij er niet van om jullie kennis te laten maken met deze zachte en romige sticks.
Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een grote fan van Clinique en haar producten. Vooral de mascara doet het bij mij altijd goed en scoren iedere keer weer hoog. Bevalt deze shadow stick net zo goed?

 photo CIMG2107_zpsa9df6b58.jpg

Ik test de kleur Curvaceous caol 08. -let ook vooral even op het lieve pastel kleurige kartonnen doosje waarin de Chubby Stick verpakt zit, wat een schatje- 

 photo CIMG2097_zps1f17d23c.jpg

Om maar meteen te beginnen met de eerste indruk van de verpakking, typisch Clinique. En exact dezelfde huls als de Chubby Stick voor de lippen. Een stevige huls van plastic met zilveren accenten. Niets op aan te merken dus. De stick is erg licht in gewicht en dat maakt hem meteen een stuk fijner in de hand tijdens het aanbrengen. Clinique bezorgt mij altijd net even dat extra luxe gevoel en ook deze keer ontbreekt het bij deze aan niets.

 photo CIMG2100_zps7198c915.jpg

De kleur die ik in  mijn bezit heb is perfect voor een smokey look en denk daarbij dan niet meteen aan clubbing eyes. Tuurlijk, dat kan maar voor een subtielere smokey look is deze stick ook perfect, Waarom? De stick is zo gemaakt dat je de kleur zelf kunt bepalen door laagjes op te bouwen. Zin in een donkere look? Dan breng je wat meerdere laagjes over elkaar aan. Toch iets lichter voor overdag? No problemo, dan breng je maar 1 laagje aan.. Dat maakt de stick in 1 klap multitasking!

De stick is ook ideaal om mee te nemen onderweg in je make-up tasje. Daar heeft deze beauty inmiddels bij mij ook zijn intrede gemaakt. Je hoeft de stick namelijk niet te slijpen. Say whut? Nee, en dat betekent; minder mee sjouwen in je tas als je onderweg bent. Je kunt de stick makkelijk omhoog draaien als hij zijn bovenkantje begint te verliezen. Win win toch?

 photo CIMG2105_zpsb6e86fb1.jpg
Ingrediënten

 photo CIMG2101_zps87644e3b.jpg
Swatch op mijn arm met meerdere laagjes.


Op bovenstaande foto heb ik de Chubby Stick aangebracht op mijn oog met 1 laagje. Dat geeft voor mij voldoende effect voor een mooie draagbare look overdag. Ik heb de kleur niet té veel vervaagd door te blenden om een zo goed mogelijk resultaat aan jullie te kunnen laten zien., wel heb ik nog een aantal andere kleuren gebruikt om de look helemaal af te maken. Het enorme pluspunt aan de Chubby Stick is dat hij niet in de lijntjes trekt ondanks dat hij een erg romige substantie heeft. Ik draag daarom op de foto geen oogschaduw basis zodat ik met eigen ogen kon zien of de oogschaduw niet in mijn lijntjes zouden trekken. Met als conclusie.... geen opgehoopte oogschaduw! Yes!! De kleur blijft verbazingwekkend lang zitten. Dat had ik totaal niet verwacht. Verder kun je je foundation voor die tijd met een gerust hart aanbrengen. De Stick laat namelijk geen poeder achter op je gezicht na het aanbrengen. 

Ik heb dus helemaal niks te zeuren of aan te merken op deze Chubby Stick voor je ogen. Ik heb 1 kleurtje in mijn bezit, maar nu ik helemaal overdonderd ben door deze fijne stick lijkt het mij een prima plan om nog wat meer kleurtjes aan te schaffen. Genoeg keuze, want er zijn maar liefst 8 verschillende kleurtjes. Bekijk hier alle kleuren. 

De Chubby Stick Shadow tint for eyes kost € 19.50. Voor alle verkooppunten kun je hier klikken. 

Heb jij al één van de kleurtjes in je bezit? Of ben je plan om er één of meerdere aan te schaffen?