Trend alert - Bambi & Givenchy = Primark

 photo Givenchy-Featured-Image_zpsd8d403a7.jpgNa het zien van de Givenchy Fall 2013 collectie ben je in 1 klap alle sweaters met tijgerkoppen vergeten. Je weet wel, die groene van Kenzo. Zelf ben ik echt een huge fan van Givenchy. De complete collectie laat mij behoorlijk zweten. Vorig seizoen kwam Givenchy met de bekende rottweiler kop. Op je clutch, shirt, sweater en tas. Vergeet dat alles want Hallo new it-sweater!
De nieuwe it-sweater van de herfst/winter 2013 uit de collectie van Givenchy heeft niemand minder dan ons lieve Disney hertje Bambi op de voorkant staan. -nou ja een flink stuk achterkant van Bambi-. De sweater wordt zo goed ontvangen in de modewereld dat je er op internet niet meer onderuit komt. Overal laaiend enthousiaste modeliefhebbers. 1 ding is zeker, Bambi had natuurlijk al een speciaal plekje in ons hart, maar Givenchy doet er nog een schepje bovenop.

Bekijk hieronder de catwalk shots tijdens de Givenchy show en scrol vooral even helemaal door, want als ik zeg Primark..............Dan zeggen jullie, CHEAP! Ik heb een namelijk wel erg leuk dingetje. Langzaam druppelen de herfst/winter items binnen bij Primark. Ben jij nou net als mij zo enthousiast over de Bambi sweater en wil je hem bemachtigen? Okey, niet de echte- maar de budget versie? Deze maand -September hangt namelijk de Bambi Primark sweater voor maar € 12,00 in de rekken!!!

Primark Bambi sweater

Na een mislukte poging vorig jaar van een aantal kledingontwerpers met Bambi op een sweater, gaat dit schattige Disney vriendje dit jaar toch echt de modewereld veroveren. Ik will'um! Wil je een echte Givenchy Bambi sweater? Vanaf 15 Oktober is de collectie verkrijgbaar.


Hebben of Skippen?

Beeld