Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Schoenentrends voor het najaar - veel laarzen

 photo tumblr_lz9o6hzsRi1qfrtudo1_500_zps98b68e17.jpg


Na een late, maar mooie zomer is daar ineens de herfst weer. Tobben heeft geen zin, daar schiet je niets mee op. Maar wat wel zin heeft is eens te kijken wat dit najaar voor ons in petto heeft op schoenengebied. Het zal je zeker niet tegenvallen, er is megaveel keuze en voor ieder wat wils. We lichten er een aantal trends uit en beperken ons ditmaal tot laarzen.Bikerboots 
Vorig jaar waren ze al populair, deze herfst staan ze nog steeds in de winkels. Vrijwel alle schoenenmerken hebben ze in hun collectie, dus er is vast wel een paar dat bij jou en jouw budget past. En als je toch nog geld tekort komt, kijk dan bij Vouchercloud of er een Omoda kortingscode voor te krijgen is. Over de knie
Voor de koudere maanden zijn er ook weer stoere en sexy laarzen die tot over de knie lopen. Deze draag je bijvoorbeeld met een getailleerde trenchcoat en een sexy jurkje. Too much voor jou? Laarzen zijn er momenteel in alle soorten en maten: de enkellaarsjes doen het nog steeds goed, maar ook veterlaarsjes, en de extravagantere sandal boot en open-toe bootie liggen ruim uitgestald in de winkels. Zelfs Zara heeft ze in de collectie. Een andere trend is de wedge, laarzen met een sleehak. Mwah, je moet er wel van houden.
Zwart en Punk
Dit najaar gaan we veel zwart zien, met punkaccessoires. Je ziet dan ook veel laarzen met zilver- en goudkleurige gespen en een kleine hak. Schrik niet van het woord punk, je hoeft niet (zoals eind jaren zeventig) met veiligheidsspelden door je neus over straat. Hier staat het gewoon voor rauw en lekker stoer. Maar wel glamorous! Je kunt bij het eerder genoemde Vouchercloud overigens ook voor andere zaken als schoenen aantrekkelijke kortingen krijgen. De moeite waard om eens een kijkje te nemen

Foto's Weheartit.com/ 5inchup

Ik weet al welke schoenen het voor mij gaan worden dit seizoen. Nieuwsgierig? Check hier mijn outfit met dé schoenen. Heb jij een favoriet paar uit dit rijtje? 

Gastartikel