Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Schoenentrends voor het najaar - veel laarzen

 photo tumblr_lz9o6hzsRi1qfrtudo1_500_zps98b68e17.jpg


Na een late, maar mooie zomer is daar ineens de herfst weer. Tobben heeft geen zin, daar schiet je niets mee op. Maar wat wel zin heeft is eens te kijken wat dit najaar voor ons in petto heeft op schoenengebied. Het zal je zeker niet tegenvallen, er is megaveel keuze en voor ieder wat wils. We lichten er een aantal trends uit en beperken ons ditmaal tot laarzen.Bikerboots 
Vorig jaar waren ze al populair, deze herfst staan ze nog steeds in de winkels. Vrijwel alle schoenenmerken hebben ze in hun collectie, dus er is vast wel een paar dat bij jou en jouw budget past. En als je toch nog geld tekort komt, kijk dan bij Vouchercloud of er een Omoda kortingscode voor te krijgen is. Over de knie
Voor de koudere maanden zijn er ook weer stoere en sexy laarzen die tot over de knie lopen. Deze draag je bijvoorbeeld met een getailleerde trenchcoat en een sexy jurkje. Too much voor jou? Laarzen zijn er momenteel in alle soorten en maten: de enkellaarsjes doen het nog steeds goed, maar ook veterlaarsjes, en de extravagantere sandal boot en open-toe bootie liggen ruim uitgestald in de winkels. Zelfs Zara heeft ze in de collectie. Een andere trend is de wedge, laarzen met een sleehak. Mwah, je moet er wel van houden.
Zwart en Punk
Dit najaar gaan we veel zwart zien, met punkaccessoires. Je ziet dan ook veel laarzen met zilver- en goudkleurige gespen en een kleine hak. Schrik niet van het woord punk, je hoeft niet (zoals eind jaren zeventig) met veiligheidsspelden door je neus over straat. Hier staat het gewoon voor rauw en lekker stoer. Maar wel glamorous! Je kunt bij het eerder genoemde Vouchercloud overigens ook voor andere zaken als schoenen aantrekkelijke kortingen krijgen. De moeite waard om eens een kijkje te nemen

Foto's Weheartit.com/ 5inchup

Ik weet al welke schoenen het voor mij gaan worden dit seizoen. Nieuwsgierig? Check hier mijn outfit met dé schoenen. Heb jij een favoriet paar uit dit rijtje? 

Gastartikel