Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Outfit - All about boucle & cats

 photo CIMG1966_zpsb2a6bc12.jpg

Ik heb de smaak te pakken hoor! Outfit foto's schieten, de foto's bewerken en het artikel maken. Helemaal into op dit moment. En nou zag ik aan de statistieken + reacties dat mijn vorige outfit goed in de smaak is gevallen, gelukkig! Dat maakt het voor mij nog leuker om meer van dit soort artikeltjes te maken. Leuk!
Een tijdje geleden deed ik bij H&M online een bestelling. Het enigste waar ik voor ging kijken waren een aantal nieuwe jeans en ja hoor, dan zie je dat leuke topje en die leuke ballerina's... dat komt je vast wel bekend voor haha. Ook deze keer komt dus alles weer van H&M. Can't help it. Vooral ben ik verlief op het Boucle jasje/blazertje en de kitty cat ballerina's. Mocht je je afvragen waarom mijn jeans aan de onderkant opgerold zit.... ik had per ongeluk een lengte maat 34 besteld. Oeps! Terugsturen vond ik ook zo een gedoe dus besloot ik om de onderkant ietsje op te rollen. Kijk je mee naar mijn outfit? 
Ja, een echt H&M meisje meisje ha!