Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Outfit - All about boucle & cats

 photo CIMG1966_zpsb2a6bc12.jpg

Ik heb de smaak te pakken hoor! Outfit foto's schieten, de foto's bewerken en het artikel maken. Helemaal into op dit moment. En nou zag ik aan de statistieken + reacties dat mijn vorige outfit goed in de smaak is gevallen, gelukkig! Dat maakt het voor mij nog leuker om meer van dit soort artikeltjes te maken. Leuk!
Een tijdje geleden deed ik bij H&M online een bestelling. Het enigste waar ik voor ging kijken waren een aantal nieuwe jeans en ja hoor, dan zie je dat leuke topje en die leuke ballerina's... dat komt je vast wel bekend voor haha. Ook deze keer komt dus alles weer van H&M. Can't help it. Vooral ben ik verlief op het Boucle jasje/blazertje en de kitty cat ballerina's. Mocht je je afvragen waarom mijn jeans aan de onderkant opgerold zit.... ik had per ongeluk een lengte maat 34 besteld. Oeps! Terugsturen vond ik ook zo een gedoe dus besloot ik om de onderkant ietsje op te rollen. Kijk je mee naar mijn outfit? 
Ja, een echt H&M meisje meisje ha!