Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Outfit - All about boucle & cats

 photo CIMG1966_zpsb2a6bc12.jpg

Ik heb de smaak te pakken hoor! Outfit foto's schieten, de foto's bewerken en het artikel maken. Helemaal into op dit moment. En nou zag ik aan de statistieken + reacties dat mijn vorige outfit goed in de smaak is gevallen, gelukkig! Dat maakt het voor mij nog leuker om meer van dit soort artikeltjes te maken. Leuk!
Een tijdje geleden deed ik bij H&M online een bestelling. Het enigste waar ik voor ging kijken waren een aantal nieuwe jeans en ja hoor, dan zie je dat leuke topje en die leuke ballerina's... dat komt je vast wel bekend voor haha. Ook deze keer komt dus alles weer van H&M. Can't help it. Vooral ben ik verlief op het Boucle jasje/blazertje en de kitty cat ballerina's. Mocht je je afvragen waarom mijn jeans aan de onderkant opgerold zit.... ik had per ongeluk een lengte maat 34 besteld. Oeps! Terugsturen vond ik ook zo een gedoe dus besloot ik om de onderkant ietsje op te rollen. Kijk je mee naar mijn outfit? 
Ja, een echt H&M meisje meisje ha!