Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit - All about boucle & cats

 photo CIMG1966_zpsb2a6bc12.jpg

Ik heb de smaak te pakken hoor! Outfit foto's schieten, de foto's bewerken en het artikel maken. Helemaal into op dit moment. En nou zag ik aan de statistieken + reacties dat mijn vorige outfit goed in de smaak is gevallen, gelukkig! Dat maakt het voor mij nog leuker om meer van dit soort artikeltjes te maken. Leuk!
Een tijdje geleden deed ik bij H&M online een bestelling. Het enigste waar ik voor ging kijken waren een aantal nieuwe jeans en ja hoor, dan zie je dat leuke topje en die leuke ballerina's... dat komt je vast wel bekend voor haha. Ook deze keer komt dus alles weer van H&M. Can't help it. Vooral ben ik verlief op het Boucle jasje/blazertje en de kitty cat ballerina's. Mocht je je afvragen waarom mijn jeans aan de onderkant opgerold zit.... ik had per ongeluk een lengte maat 34 besteld. Oeps! Terugsturen vond ik ook zo een gedoe dus besloot ik om de onderkant ietsje op te rollen. Kijk je mee naar mijn outfit? 
Ja, een echt H&M meisje meisje ha!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.