Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Nivea Soft limited edition met Giles Deacon

 photo CIMG1788_zps25b682f6.jpg

Wie kent ze niet, de blauwe blikjes van Nivea. Dit blauwe design staat bij iedereen wel op het netvlies gebrand. Ik was vroeger als klein meisje altijd nieuwsgierig naar de blikjes, want ik zag omi altijd haar handen insmeren.  En alles wat omi deed moest Kim ook doen. Dus kreeg ik van haar een klein blikje Nivea om zelf mijn handjes in te smeren. Nu zoveel jaar laten ben ik nog steeds stapelgek op de Nivea crème en was dan ook blij verrast met een flinke pot Nivea soft in een wel heel speciale pot.De blauwe blikken Nivea crème zijn natuurlijk wel anders dan deze de Nivea soft variant. De Nivea Soft heeft een ietwat dunnere substantie dan de crème in blik. 


Eens in de zoveel tijd komt Nivea met Limited Edtions uit en zo ook deze keer. In samenwerking met Fashion Designer Giles Deacon werden er 3 verschillende designs voor de Nivea Soft pot gecreëerd. Een fashion liefhebber en een grote fan van Nivea.. dat gaat wel hand in hand op deze manier! 


De potten krijgen door de uitdagende illustraties een compleet andere look. De illustraties die Giles heeft ontworpen zijn geïnspireerd door ipad schetsen van electische streetstyle. Een weerspiegeling van echte jetset en glamour met gewaagde vormen en spetterende kleuren. 

De ingrediënten 


Ik vind de pot er ontzettend leuk uitzien op deze manier en een keer totaal iets anders. We blijven op het fashion pad. De illustraties bevatten vooral véél kleur! 
Bij het openen van de verpakking komt dé typische en vooral herkenbare Nivea geur je neus in geslopen. I love it! Dit vind ik het fijnste aan de LE's van Nivea, ze blijven bij hun vertrouwde geur, dus een herkenningspunt.

Ondanks dat ik al meerdere keren een Nivea Soft pot heb opgemaakt blijft het toch altijd wel even spannend op het moment van proberen. Natuurlijk weet je al dat de crème exact hetzelfde is, maar toch. 

Nivea Soft op mijn hand

Nivea Soft uitgesmeerd

Hydraterend, verfrissend, zacht en bovenal een voedende crème. Mijn complete lichaam krijgt na het douchen een laagje Nivea Soft crème. Van top tot teen. Nog zo een extra pluspuntje, je kunt de crème voor ieder stukje op je lichaam gebruiken. Deze crème smeert ideaal uit en direct na het aanbrengen voel je verschil op je huid. Vooral mijn benen zijn mij weer erg dankbaar na een insmeer beurt. Het drogen van de crème duurt wat lang, maar daar heb ik zelf niet veel moeite mee. Na het douchen smeer ik mijzelf helemaal in en droog daarna mijn haren af, kam mijn haren door en als ik dit complete ritueel gehad heb, dan kan ik makkelijk mijn kleding aantrekken. Dit verschilt natuurlijk wel per persoon en huidtype. 

Gedurende de dag blijft je huid fris en gehydrateerd aanvoelen. Vooral mijn hielen die ontzettend -zacht uitgedrukt- droog waren bloeien weer helemaal op. Eens een fan van Nivea, altijd een fan van Nivea!
De pot Nivea Soft heeft trouwens een plekje in mijn kantoor binnen handbereik aangezien de koude maanden weer voor de deur staan en je huid net dat beetje extra kan gebruiken. Af en toe even snel een beetje crème op je handen smeren, heerlijk!
De Nivea Soft limited edition is in 3 verschillende designs verkrijgbaar voor € 5,18 - 200ml 
Ga jij één van de pottend aanschaffen? Wat vind jij van Nivea Soft?