Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Herfst & winter fashion trends 2013


We naderen het herfst en winter seizoen en dat betekent dat het bijna tijd om de zomerse neons en badpakken in te ruilen en je kledingkast klaarmaken voor kouder weer. Elk jaar brengt deze overgang ons op prachtige nieuwe trends van topontwerpers.  En nu wij een duidelijk beeld hebben van wat  aankomend seizoen de hipste fashion trends zullen zijn, hier alvast 5 chic fashion trends voor het komende najaar!
 1. All-White Outfits
Veel vrouwen bang zijn voor een witte outfit, maar dit heeft juist een mooi contrast in het donkere winter seizoen vol met donkere mode items.Witte gebreide tops, witte spijkerbroeken en witte jassen scoorde zeer hoog bij een aantal collecties, zoals opgemerkt door Glamour. Je hoeft je witte items die je hebt gedragen tijdens de zomermaanden dus niet te verstoppen.

2. Heren stoffen
Op Trend Style kon je er al uitgebreid over lezen, heren stoffen voor de dames aankomend seizoen. Stoffen als tweed en flanel zorgen voor chique jassen en mantels. Ook de krijtstreep is weer helemaal terug van weggeweest. Lange pantalons met bijpassende colbert, dé herfst / winter trend van 2013.


3. Elegante kleuren
De meeste van ons gaan in de zomer voor veel kleur en de herfst en winter tijd voor koelere kleuren als zwart etc.. Maar er zijn tal van manieren om kleur - net een beetje donkerder en op elegantere manieren te combineren - door broeken, jurken en lange mouw tops met print. Neem een kijkje op de Marks & Spencer website bij de "Per Una" collectie voor een aantal mooie voorbeelden van deze trend.

4. Lady in leer
Als we denken aan leer dan denken we toch vaak donker en heftig, maar dat laten wij nu ver achter ons want dit seizoen kan iedereen er ladylike uitzien in leer.  Leren jurkjes, leren rokken, en zelfs leuke accessoires zoals handschoenen en tassen zijn een geweldige manier om leer te dragen dit seizoen. Of wat dacht je van de motor jackets in verschillende kleuren, printen en design van leer. 

5. Print Tops
Tenslotte, doe nog geen afstand van de zomer trend. Printjes van  allerlei - abstracte designs, artistieke patronen en vormen, en zelfs de ouderwetse luipaard prints - alles over de herfst fashion catwalks. Alleen maar doffe kleuren en koude stijlen in je kledingkast?  Een paar items met printjes kan een uitstekende manier zijn om een beetje meer vrolijkheid in je garderobe te creëren.

Dit is artikel is een samenwerking