Doorgaan naar hoofdcontent

Dove Go Fresh & Maximum Protection deodorant

 photo Dovegofresh_zps9f2a4be6.jpg

Klotsende oksels, daar zit niemand op te wachten. Dito for me! Zo een 6 jaar geleden was er geen één deodorant die mij de hele dag droog kon houden onder mijn oksels. Ik heb van alles geprobeerd. Zelfs met babydoekjes onder mijn armen naar school fietsen! Ja, zo erg was het met mijn transpiratie gesteld. Ik gebruikte toen voornamelijk deodorant uit een spuitbus. Dat was achteraf gezien de boosdoener. Van rollers moest ik helemaal niks hebben, maar na 1 keer een roller te hebben geprobeerd van Dove ben ik na die al die jaren nog steeds een trouwe Dove deo roller fan!

Vandaag review ik 3 verschillende deo's uit de Dove Go Fresh lijn. De Dove deo roller, deo spray en de Maximum Protection deo met de geur van grantaanappel en verbena citroen. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend. 
Laten we het spits afbijten met de Dove Go Fresh spray deodorant. Zelf ben ik altijd erg huiverig voor een deo spray, voornamelijk omdat er verschillende ingrediënten in verwerkt zitten waar mijn oksel huidje niet echt vrolijk van kan worden. Vooral na het scheren is dit een ramp. Dove weet precies wat vrouwen nodig hebben... in ieder geval geen prikkende oksels na het opspuiten van de spray deo. Want, de spray deo bevat 0% alcohol. Als dat geen pluspunt is! De geur kan ik omschrijven als exotisch en fris. Meestal hangt er aan de spray een verschrikkelijk vreemde geur. Gelukkig heeft de spray deo daar geen last van. 

De ingrediënten
Een fijne deodorant om te hebben voor een extra opfrisser als je haast hebt. Ik blijf met een spray deo nooit de hele dag droog dus ook deze red het niet met zijn 48 uur. Dit is natuurlijk per huidtype verschillend. Als je niet erg veel zweet is dit zeker een fijne spray.Dove Maximum Protection, de deodorant waar ik meteen ontzettend nieuwsgierig naar werd bij het zien van de verpakking. Een deodorant in een crème vorm, erg interessant en met het systeem was ik nog niet bekend. Maximale bescherming, daar worden mijn oksels vrolijk van. Hoewel ik erg veel moeite had om mijn deo roller van Dove in te ruilen voor de crème deo heb ik er geen seconde spijt van gehad. 


Aan de onderkant van de deodorant vind je een draai systeem. Als je hieraan draait komt de crème deodorant aan de bovenkant uit de gaatjes geslopen. 

Voor ik ga slapen breng ik de deodorant aan onder net gewassen oksels zoals het beschreven staar in de gebruiksaanwijzing. 'S nachts ligt Jeen nogal te zweten, waardoor ik door de hitte onder de dekens zelf ook aardig begin met natte oksels. Geen pretje! Deze deodrant heeft mij nu al zoveel fijne droge nachten gegeven dat het echt mijn beste maatje is geworden. 'S morgens kun je het nogmaals aanbrengen voor net dat beetje extra zekerheid gedurende de dag. En, ja hoor ook de dag met deze deodorant zijn mijn oksels droog en wel doorgekomen! Zelfs een douchebeurt zou de deodorant overleven. Ook dit heb ik niet kunnen ervaren, omdat ik na het douchen direct deodorant aanbreng. Daarbij.... geen prikkende en irriterende oksels. Yay voor dat! Dove Maximum Protection is met vlag en wimpel geslaagd! De geur is trouwens iets anders dan de spray deo, maar dit zal te maken hebben met de verschillende bestandsdelen van een spray en een crème. 

Als je net mij niet een erg zwetend typje bent dan is Dove Maximum Protection absoluut geschikt voor je en mis je voor erbij toch een deo om je tussendoor even op te frissen, dan is er altijd nog de roller en de spray. 


Stiekem was ik ook wel erg benieuwd naar de Dove Go Fresh deo roller. ik gebruik zelf al een langere tijd de Dove rollers en ik ben er nog niet eentje tegengekomen die niet zijn werk doet. dove deo roller, mijn reddende engel een paar jaar terug. 

De ingrediënten


De meningen over een roller deo zijn nogal verdeelt. De één vind het niet hygiënisch en de ander zweert erbij net als mij. Je moet er dus van houden! Met deze nieuwe Go Fresh roller heeft Dove wederom mijn hartje veroverd en gezorgd voor droge oksels. niet voor heel even, maar de complete dag en nacht. 


Ik heb de roller 's morgens aangebracht en 's avonds voor het slapen gaan waren mijn oksel nog steeds niet te ruiken en ook niet tijdens een intensieve workout. Jippie! Met de nieuwe geur granaatappel en verbena citroen is dit echt wel een aanwinst in mijn roller -stash-. Deze roller gaat nu standaard overal mee naartoe. Om dus een lang verhaal kort te maken, een erg fijne deodorant! Mijn 2 favorieten uit de Go Fresh lijn zijn denk ik wel duidelijk? ;-) Dove Go Fresh deo roller € 3.49
Dove Go Fresh deo spray € 3.59
Dove Go Fresh Maximum Protection € 7.59

De prijzen zijn per drogisterij verschillend.

Welke van de 3 zou jij willen proberen of heb je al geprobeerd? Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.