Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dove Go Fresh & Maximum Protection deodorant

 photo Dovegofresh_zps9f2a4be6.jpg

Klotsende oksels, daar zit niemand op te wachten. Dito for me! Zo een 6 jaar geleden was er geen één deodorant die mij de hele dag droog kon houden onder mijn oksels. Ik heb van alles geprobeerd. Zelfs met babydoekjes onder mijn armen naar school fietsen! Ja, zo erg was het met mijn transpiratie gesteld. Ik gebruikte toen voornamelijk deodorant uit een spuitbus. Dat was achteraf gezien de boosdoener. Van rollers moest ik helemaal niks hebben, maar na 1 keer een roller te hebben geprobeerd van Dove ben ik na die al die jaren nog steeds een trouwe Dove deo roller fan!

Vandaag review ik 3 verschillende deo's uit de Dove Go Fresh lijn. De Dove deo roller, deo spray en de Maximum Protection deo met de geur van grantaanappel en verbena citroen. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend. 
Laten we het spits afbijten met de Dove Go Fresh spray deodorant. Zelf ben ik altijd erg huiverig voor een deo spray, voornamelijk omdat er verschillende ingrediënten in verwerkt zitten waar mijn oksel huidje niet echt vrolijk van kan worden. Vooral na het scheren is dit een ramp. Dove weet precies wat vrouwen nodig hebben... in ieder geval geen prikkende oksels na het opspuiten van de spray deo. Want, de spray deo bevat 0% alcohol. Als dat geen pluspunt is! De geur kan ik omschrijven als exotisch en fris. Meestal hangt er aan de spray een verschrikkelijk vreemde geur. Gelukkig heeft de spray deo daar geen last van. 

De ingrediënten
Een fijne deodorant om te hebben voor een extra opfrisser als je haast hebt. Ik blijf met een spray deo nooit de hele dag droog dus ook deze red het niet met zijn 48 uur. Dit is natuurlijk per huidtype verschillend. Als je niet erg veel zweet is dit zeker een fijne spray.Dove Maximum Protection, de deodorant waar ik meteen ontzettend nieuwsgierig naar werd bij het zien van de verpakking. Een deodorant in een crème vorm, erg interessant en met het systeem was ik nog niet bekend. Maximale bescherming, daar worden mijn oksels vrolijk van. Hoewel ik erg veel moeite had om mijn deo roller van Dove in te ruilen voor de crème deo heb ik er geen seconde spijt van gehad. 


Aan de onderkant van de deodorant vind je een draai systeem. Als je hieraan draait komt de crème deodorant aan de bovenkant uit de gaatjes geslopen. 

Voor ik ga slapen breng ik de deodorant aan onder net gewassen oksels zoals het beschreven staar in de gebruiksaanwijzing. 'S nachts ligt Jeen nogal te zweten, waardoor ik door de hitte onder de dekens zelf ook aardig begin met natte oksels. Geen pretje! Deze deodrant heeft mij nu al zoveel fijne droge nachten gegeven dat het echt mijn beste maatje is geworden. 'S morgens kun je het nogmaals aanbrengen voor net dat beetje extra zekerheid gedurende de dag. En, ja hoor ook de dag met deze deodorant zijn mijn oksels droog en wel doorgekomen! Zelfs een douchebeurt zou de deodorant overleven. Ook dit heb ik niet kunnen ervaren, omdat ik na het douchen direct deodorant aanbreng. Daarbij.... geen prikkende en irriterende oksels. Yay voor dat! Dove Maximum Protection is met vlag en wimpel geslaagd! De geur is trouwens iets anders dan de spray deo, maar dit zal te maken hebben met de verschillende bestandsdelen van een spray en een crème. 

Als je net mij niet een erg zwetend typje bent dan is Dove Maximum Protection absoluut geschikt voor je en mis je voor erbij toch een deo om je tussendoor even op te frissen, dan is er altijd nog de roller en de spray. 


Stiekem was ik ook wel erg benieuwd naar de Dove Go Fresh deo roller. ik gebruik zelf al een langere tijd de Dove rollers en ik ben er nog niet eentje tegengekomen die niet zijn werk doet. dove deo roller, mijn reddende engel een paar jaar terug. 

De ingrediënten


De meningen over een roller deo zijn nogal verdeelt. De één vind het niet hygiënisch en de ander zweert erbij net als mij. Je moet er dus van houden! Met deze nieuwe Go Fresh roller heeft Dove wederom mijn hartje veroverd en gezorgd voor droge oksels. niet voor heel even, maar de complete dag en nacht. 


Ik heb de roller 's morgens aangebracht en 's avonds voor het slapen gaan waren mijn oksel nog steeds niet te ruiken en ook niet tijdens een intensieve workout. Jippie! Met de nieuwe geur granaatappel en verbena citroen is dit echt wel een aanwinst in mijn roller -stash-. Deze roller gaat nu standaard overal mee naartoe. Om dus een lang verhaal kort te maken, een erg fijne deodorant! Mijn 2 favorieten uit de Go Fresh lijn zijn denk ik wel duidelijk? ;-) Dove Go Fresh deo roller € 3.49
Dove Go Fresh deo spray € 3.59
Dove Go Fresh Maximum Protection € 7.59

De prijzen zijn per drogisterij verschillend.

Welke van de 3 zou jij willen proberen of heb je al geprobeerd?