Doorgaan naar hoofdcontent

Woman love Sneakers


Hoge hakken, strakke jurkjes en elke dag even voor de spiegel staan om onze make-up netjes aan te brengen. We hebben er veel voor over om er goed uit te zien. Gelukkig zijn deze zomer sneakers de trend. Even een comfortabele fashion tussendoor om ons ook lekker in te voelen. Om je te inspireren laat ik je hieronder een paar stijlvolle sneaker oufits zien.

Bron
Ghetto styl 
Stoer en toch vrouwelijk. De ultieme combinatie. Deze outfit is eigenlijk super simpel. Een paar jeans met een T-shirt erop. Zoek er een leuke ketting bij en bijvoorbeeld een paar Adidas van Front Runner. Het leren jack maakt deze outfit compleet. Heb je een bad hair day dan kun je er ook een pet bij dragen, maar je kunt je haar ook in een hoge knot doen voor een extra nonchalante look.

Bron

Girly classy
Deze frisse zomerse look is leuk voor een dagje in het park of voor een lunch. Een denim short mag sowieso niet in je kledingcollectie ontbreken deze zomer en de lichtblauwe sneakers staan er goed bij. De sneakers zijn wat groot en daardoor lijken je benen slanker. Het gestreepte blouseje en de blauwe trui maken de outfit lekker casual en toch girly door de kleuren.

Bron

Een simpele outfit die toch veel trends van deze zomer bevat. New Balance zijn de schoenen van deze zomer en een printbroek is ook echt een trend. Op een printbroek is het slim om een shirt te dragen dat niet zo druk is. Dat is perfect gedaan met het Chanel shirt in deze outfit. Met een stoere zonnebril en een leuk jack is deze outfit simpel, maar compleet.

Voor welke outfit en sneakers ga jij?

In samenwerking met Front Runner

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.