Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Woman love Sneakers


Hoge hakken, strakke jurkjes en elke dag even voor de spiegel staan om onze make-up netjes aan te brengen. We hebben er veel voor over om er goed uit te zien. Gelukkig zijn deze zomer sneakers de trend. Even een comfortabele fashion tussendoor om ons ook lekker in te voelen. Om je te inspireren laat ik je hieronder een paar stijlvolle sneaker oufits zien.

Bron
Ghetto styl 
Stoer en toch vrouwelijk. De ultieme combinatie. Deze outfit is eigenlijk super simpel. Een paar jeans met een T-shirt erop. Zoek er een leuke ketting bij en bijvoorbeeld een paar Adidas van Front Runner. Het leren jack maakt deze outfit compleet. Heb je een bad hair day dan kun je er ook een pet bij dragen, maar je kunt je haar ook in een hoge knot doen voor een extra nonchalante look.

Bron

Girly classy
Deze frisse zomerse look is leuk voor een dagje in het park of voor een lunch. Een denim short mag sowieso niet in je kledingcollectie ontbreken deze zomer en de lichtblauwe sneakers staan er goed bij. De sneakers zijn wat groot en daardoor lijken je benen slanker. Het gestreepte blouseje en de blauwe trui maken de outfit lekker casual en toch girly door de kleuren.

Bron

Een simpele outfit die toch veel trends van deze zomer bevat. New Balance zijn de schoenen van deze zomer en een printbroek is ook echt een trend. Op een printbroek is het slim om een shirt te dragen dat niet zo druk is. Dat is perfect gedaan met het Chanel shirt in deze outfit. Met een stoere zonnebril en een leuk jack is deze outfit simpel, maar compleet.

Voor welke outfit en sneakers ga jij?

In samenwerking met Front Runner