Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Woman love Sneakers


Hoge hakken, strakke jurkjes en elke dag even voor de spiegel staan om onze make-up netjes aan te brengen. We hebben er veel voor over om er goed uit te zien. Gelukkig zijn deze zomer sneakers de trend. Even een comfortabele fashion tussendoor om ons ook lekker in te voelen. Om je te inspireren laat ik je hieronder een paar stijlvolle sneaker oufits zien.

Bron
Ghetto styl 
Stoer en toch vrouwelijk. De ultieme combinatie. Deze outfit is eigenlijk super simpel. Een paar jeans met een T-shirt erop. Zoek er een leuke ketting bij en bijvoorbeeld een paar Adidas van Front Runner. Het leren jack maakt deze outfit compleet. Heb je een bad hair day dan kun je er ook een pet bij dragen, maar je kunt je haar ook in een hoge knot doen voor een extra nonchalante look.

Bron

Girly classy
Deze frisse zomerse look is leuk voor een dagje in het park of voor een lunch. Een denim short mag sowieso niet in je kledingcollectie ontbreken deze zomer en de lichtblauwe sneakers staan er goed bij. De sneakers zijn wat groot en daardoor lijken je benen slanker. Het gestreepte blouseje en de blauwe trui maken de outfit lekker casual en toch girly door de kleuren.

Bron

Een simpele outfit die toch veel trends van deze zomer bevat. New Balance zijn de schoenen van deze zomer en een printbroek is ook echt een trend. Op een printbroek is het slim om een shirt te dragen dat niet zo druk is. Dat is perfect gedaan met het Chanel shirt in deze outfit. Met een stoere zonnebril en een leuk jack is deze outfit simpel, maar compleet.

Voor welke outfit en sneakers ga jij?

In samenwerking met Front Runner