Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Wat is de meest populaire sneaker van het moment

 photo Vastleggeninvolledigscherm9-8-2013101455bmp_zpseecc7695.jpg

" http://www.beslist.nl heeft onderzoek gedaan naar de meest populaire sneakers van het laatste jaar en de uitkomsten wil ik graag met je delen.

Zo kwam naar voren dat Vans het sneakermerk is dat het meest in trek is (13%). Hiermee bleef het merk Vans de Converse All Stars (11%) voor. Hierna volgen Nike (8%), Adidas (7%) en New Balance (5%). De overige bezoekers zochten op de overige merken of waren minder merkbewust aan het zoeken.
Qua kleuren zijn sneakers in de neonkleuren roze (7%), groen (6%) en geel (4%) dit jaar extra populair. Vorig jaar was rood nog met afstand de populairste feller kleur, gevolgd door blauw. Zwart en wit blijven de kleuren die het vaakst worden bekeken.

Voor alle sneakerfacts met onder andere de meeste bizarre sneaker kan je onderstaande infographic bekijken"


Adidas heeft altijd de meest vreemde sneakers eens in de zoveel tijd. De poodle sneaker is daar wel écht het toppunt van. Zou jij ermee gezien willen worden? Een collectors item is het zeker.

Wat ik ook erg grappig vind zijn de kleuren van de sneakers in verschillende delen van Nederland. Zo zou Friesland -my place- op rode sneakers lopen. Ik heb mijzelf nog niet betrapt met rode sneakers, maar wie weet ;-)

Welke sneaker mag niet ontbreken in je kast? En voor welke kleur ga je? 

Bron