Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Wat is de meest populaire sneaker van het moment

 photo Vastleggeninvolledigscherm9-8-2013101455bmp_zpseecc7695.jpg

" http://www.beslist.nl heeft onderzoek gedaan naar de meest populaire sneakers van het laatste jaar en de uitkomsten wil ik graag met je delen.

Zo kwam naar voren dat Vans het sneakermerk is dat het meest in trek is (13%). Hiermee bleef het merk Vans de Converse All Stars (11%) voor. Hierna volgen Nike (8%), Adidas (7%) en New Balance (5%). De overige bezoekers zochten op de overige merken of waren minder merkbewust aan het zoeken.
Qua kleuren zijn sneakers in de neonkleuren roze (7%), groen (6%) en geel (4%) dit jaar extra populair. Vorig jaar was rood nog met afstand de populairste feller kleur, gevolgd door blauw. Zwart en wit blijven de kleuren die het vaakst worden bekeken.

Voor alle sneakerfacts met onder andere de meeste bizarre sneaker kan je onderstaande infographic bekijken"


Adidas heeft altijd de meest vreemde sneakers eens in de zoveel tijd. De poodle sneaker is daar wel ├ęcht het toppunt van. Zou jij ermee gezien willen worden? Een collectors item is het zeker.

Wat ik ook erg grappig vind zijn de kleuren van de sneakers in verschillende delen van Nederland. Zo zou Friesland -my place- op rode sneakers lopen. Ik heb mijzelf nog niet betrapt met rode sneakers, maar wie weet ;-)

Welke sneaker mag niet ontbreken in je kast? En voor welke kleur ga je? 

Bron