Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is de meest populaire sneaker van het moment

 photo Vastleggeninvolledigscherm9-8-2013101455bmp_zpseecc7695.jpg

" http://www.beslist.nl heeft onderzoek gedaan naar de meest populaire sneakers van het laatste jaar en de uitkomsten wil ik graag met je delen.

Zo kwam naar voren dat Vans het sneakermerk is dat het meest in trek is (13%). Hiermee bleef het merk Vans de Converse All Stars (11%) voor. Hierna volgen Nike (8%), Adidas (7%) en New Balance (5%). De overige bezoekers zochten op de overige merken of waren minder merkbewust aan het zoeken.
Qua kleuren zijn sneakers in de neonkleuren roze (7%), groen (6%) en geel (4%) dit jaar extra populair. Vorig jaar was rood nog met afstand de populairste feller kleur, gevolgd door blauw. Zwart en wit blijven de kleuren die het vaakst worden bekeken.

Voor alle sneakerfacts met onder andere de meeste bizarre sneaker kan je onderstaande infographic bekijken"


Adidas heeft altijd de meest vreemde sneakers eens in de zoveel tijd. De poodle sneaker is daar wel ├ęcht het toppunt van. Zou jij ermee gezien willen worden? Een collectors item is het zeker.

Wat ik ook erg grappig vind zijn de kleuren van de sneakers in verschillende delen van Nederland. Zo zou Friesland -my place- op rode sneakers lopen. Ik heb mijzelf nog niet betrapt met rode sneakers, maar wie weet ;-)

Welke sneaker mag niet ontbreken in je kast? En voor welke kleur ga je? 

Bron

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.