Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Spot de trends

Bron


Niemand kon weten dat we het internet samen groot zouden maken. De uitvinder van het Internet is Tim Berners Lee, hij wilde informatie uitwisselen en bedacht hiervoor een systeem. Dat het internet een van de grootste uitvindingen van deze eeuw is, dat blijkt wel uit het feit dat de uitvinder zelfs geridderd is door koningin Elisabeth!

Het internet geeft je inspiratie, denk aan alle fashion blogs die Nederland en de wereld rijk is. Veel mensen kopen dan ook graag online, ondanks dat je niet alles van te voren kunt proeven of ruiken. Leuk is dan ook dat er een geur-TV bestaat, ondanks dat je deze misschien nooit hebt gezien. Zijn we als fashionista’s niet benieuwd naar de touch-TV? Want eigenlijk willen vooral onze kleding voelen, voordat we het kopen. Is het een fijne stof die zacht aanvoelt of is de stof glanzend en krijg je het hier snel warm in? Een TV als deze is helaas niet beschikbaar, maar wie weet in de toekomst.


Met smartphones en pc’s mogen we blij zijn, want je kunt Couponcode.nu voor kortingen en andere acties raadplegen. Dit is iets wat voorheen onmogelijk was. Nu creëren we ook samen en gaan we opzoek naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Van het recyclen van kleding, iets wat je vaak ziet op fashion blogs, tot het maken van een grote encyclopedia, zoals Wikipedia.

Bron


We bestellen steeds vaker online. Wel kiezen we ervoor om onze producten af te halen bij een bij een ophaalpunt. Zo weet je zeker dat je het heel snel in huis hebt, erg handig als je een feestje hebt bijvoorbeeld. Verder zie je dat we graag nationaal goedkoop winkelen bij C en A of andere winkelketens. We kijken echter steeds vaak naar de internationale catwalks en internationale kleding met accessoires. Voor deze artikelen gaan we naar sites als Ebay, omdat we hier voor weinig de leukste spulletjes kunnen vinden.

En wat kocht jij in het buitenland?