Doorgaan naar hoofdcontent

Spot de trends

Bron


Niemand kon weten dat we het internet samen groot zouden maken. De uitvinder van het Internet is Tim Berners Lee, hij wilde informatie uitwisselen en bedacht hiervoor een systeem. Dat het internet een van de grootste uitvindingen van deze eeuw is, dat blijkt wel uit het feit dat de uitvinder zelfs geridderd is door koningin Elisabeth!

Het internet geeft je inspiratie, denk aan alle fashion blogs die Nederland en de wereld rijk is. Veel mensen kopen dan ook graag online, ondanks dat je niet alles van te voren kunt proeven of ruiken. Leuk is dan ook dat er een geur-TV bestaat, ondanks dat je deze misschien nooit hebt gezien. Zijn we als fashionista’s niet benieuwd naar de touch-TV? Want eigenlijk willen vooral onze kleding voelen, voordat we het kopen. Is het een fijne stof die zacht aanvoelt of is de stof glanzend en krijg je het hier snel warm in? Een TV als deze is helaas niet beschikbaar, maar wie weet in de toekomst.


Met smartphones en pc’s mogen we blij zijn, want je kunt Couponcode.nu voor kortingen en andere acties raadplegen. Dit is iets wat voorheen onmogelijk was. Nu creĆ«ren we ook samen en gaan we opzoek naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Van het recyclen van kleding, iets wat je vaak ziet op fashion blogs, tot het maken van een grote encyclopedia, zoals Wikipedia.

Bron


We bestellen steeds vaker online. Wel kiezen we ervoor om onze producten af te halen bij een bij een ophaalpunt. Zo weet je zeker dat je het heel snel in huis hebt, erg handig als je een feestje hebt bijvoorbeeld. Verder zie je dat we graag nationaal goedkoop winkelen bij C en A of andere winkelketens. We kijken echter steeds vaak naar de internationale catwalks en internationale kleding met accessoires. Voor deze artikelen gaan we naar sites als Ebay, omdat we hier voor weinig de leukste spulletjes kunnen vinden.

En wat kocht jij in het buitenland?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.