Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Spot de trends

Bron


Niemand kon weten dat we het internet samen groot zouden maken. De uitvinder van het Internet is Tim Berners Lee, hij wilde informatie uitwisselen en bedacht hiervoor een systeem. Dat het internet een van de grootste uitvindingen van deze eeuw is, dat blijkt wel uit het feit dat de uitvinder zelfs geridderd is door koningin Elisabeth!

Het internet geeft je inspiratie, denk aan alle fashion blogs die Nederland en de wereld rijk is. Veel mensen kopen dan ook graag online, ondanks dat je niet alles van te voren kunt proeven of ruiken. Leuk is dan ook dat er een geur-TV bestaat, ondanks dat je deze misschien nooit hebt gezien. Zijn we als fashionista’s niet benieuwd naar de touch-TV? Want eigenlijk willen vooral onze kleding voelen, voordat we het kopen. Is het een fijne stof die zacht aanvoelt of is de stof glanzend en krijg je het hier snel warm in? Een TV als deze is helaas niet beschikbaar, maar wie weet in de toekomst.


Met smartphones en pc’s mogen we blij zijn, want je kunt Couponcode.nu voor kortingen en andere acties raadplegen. Dit is iets wat voorheen onmogelijk was. Nu creëren we ook samen en gaan we opzoek naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Van het recyclen van kleding, iets wat je vaak ziet op fashion blogs, tot het maken van een grote encyclopedia, zoals Wikipedia.

Bron


We bestellen steeds vaker online. Wel kiezen we ervoor om onze producten af te halen bij een bij een ophaalpunt. Zo weet je zeker dat je het heel snel in huis hebt, erg handig als je een feestje hebt bijvoorbeeld. Verder zie je dat we graag nationaal goedkoop winkelen bij C en A of andere winkelketens. We kijken echter steeds vaak naar de internationale catwalks en internationale kleding met accessoires. Voor deze artikelen gaan we naar sites als Ebay, omdat we hier voor weinig de leukste spulletjes kunnen vinden.

En wat kocht jij in het buitenland?