Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Spot de trends

Bron


Niemand kon weten dat we het internet samen groot zouden maken. De uitvinder van het Internet is Tim Berners Lee, hij wilde informatie uitwisselen en bedacht hiervoor een systeem. Dat het internet een van de grootste uitvindingen van deze eeuw is, dat blijkt wel uit het feit dat de uitvinder zelfs geridderd is door koningin Elisabeth!

Het internet geeft je inspiratie, denk aan alle fashion blogs die Nederland en de wereld rijk is. Veel mensen kopen dan ook graag online, ondanks dat je niet alles van te voren kunt proeven of ruiken. Leuk is dan ook dat er een geur-TV bestaat, ondanks dat je deze misschien nooit hebt gezien. Zijn we als fashionista’s niet benieuwd naar de touch-TV? Want eigenlijk willen vooral onze kleding voelen, voordat we het kopen. Is het een fijne stof die zacht aanvoelt of is de stof glanzend en krijg je het hier snel warm in? Een TV als deze is helaas niet beschikbaar, maar wie weet in de toekomst.


Met smartphones en pc’s mogen we blij zijn, want je kunt Couponcode.nu voor kortingen en andere acties raadplegen. Dit is iets wat voorheen onmogelijk was. Nu creĆ«ren we ook samen en gaan we opzoek naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Van het recyclen van kleding, iets wat je vaak ziet op fashion blogs, tot het maken van een grote encyclopedia, zoals Wikipedia.

Bron


We bestellen steeds vaker online. Wel kiezen we ervoor om onze producten af te halen bij een bij een ophaalpunt. Zo weet je zeker dat je het heel snel in huis hebt, erg handig als je een feestje hebt bijvoorbeeld. Verder zie je dat we graag nationaal goedkoop winkelen bij C en A of andere winkelketens. We kijken echter steeds vaak naar de internationale catwalks en internationale kleding met accessoires. Voor deze artikelen gaan we naar sites als Ebay, omdat we hier voor weinig de leukste spulletjes kunnen vinden.

En wat kocht jij in het buitenland?