Doorgaan naar hoofdcontent

Het nachtleven van Amsterdam

 photo Vastleggeninvolledigscherm7-8-201360233bmp_zpsb385f27e.jpg

Voor een nachtje stappen draai ik mijn hoofd niet om en vooral niet als erbij gezegd zou worden als wij in Amsterdam zouden gaan stappen om daar het nachtleven in te duiken. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen stap gezet in het hartje van Nederland als de zon ondergaat. Shame on me! Ik denk dat dat toch wel 1 van de dingen is die je ooit gedaan moet hebben, hoe ver je ook van Amsterdam af woont net als ik. Natuurlijk hoor je zo nu en dan wel eens iets over hoe leuk het nachtleven in Amsterdam is, maar het zelf van dichtbij mee maken is natuurlijk leuker. Agree? Dat komt goed uit, want vandaag heb ik een wel heel bijzondere video voor jullie. Een video over het nachtleven van Amsterdam.Desperados Tequila Flavoured Beer en Noisy hebben de handen ineen gestoken en samen maakte zij een tweedelige videoserie. In de eerste aflevering draait het, zoals je waarschijnlijk al gemerkt zult hebben om Amsterdam. Het nachtleven!


A.M.When the evening turn into the night, dat is de titel van de tweedelige videoserie. In de eerste video komen er een aantal invloedrijke mensen uit het nachtleven aan het woord die de nacht kleur geven en ervoor zorgen dat jij de nacht van je leven hebt. Wat ik persoonlijk erg mooi vind aan de video is dat er verteld wordt dat wij in de nacht onszelf kunnen zijn, ons anders gedragen, anders kleden, alsof de rest van de wereld er even niet is. 

Een uniek kijkje achter de schermen en een hoop inspirerende woorden. Bekijk de eerste aflevering hieronder en laat vooral weten wat jij van de video vindt.
Heb jij het nachtleven van Amsterdam wel eens meegemaakt? Zoja, wat vond jij ervan?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.