Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Het nachtleven van Amsterdam

 photo Vastleggeninvolledigscherm7-8-201360233bmp_zpsb385f27e.jpg

Voor een nachtje stappen draai ik mijn hoofd niet om en vooral niet als erbij gezegd zou worden als wij in Amsterdam zouden gaan stappen om daar het nachtleven in te duiken. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen stap gezet in het hartje van Nederland als de zon ondergaat. Shame on me! Ik denk dat dat toch wel 1 van de dingen is die je ooit gedaan moet hebben, hoe ver je ook van Amsterdam af woont net als ik. Natuurlijk hoor je zo nu en dan wel eens iets over hoe leuk het nachtleven in Amsterdam is, maar het zelf van dichtbij mee maken is natuurlijk leuker. Agree? Dat komt goed uit, want vandaag heb ik een wel heel bijzondere video voor jullie. Een video over het nachtleven van Amsterdam.Desperados Tequila Flavoured Beer en Noisy hebben de handen ineen gestoken en samen maakte zij een tweedelige videoserie. In de eerste aflevering draait het, zoals je waarschijnlijk al gemerkt zult hebben om Amsterdam. Het nachtleven!


A.M.When the evening turn into the night, dat is de titel van de tweedelige videoserie. In de eerste video komen er een aantal invloedrijke mensen uit het nachtleven aan het woord die de nacht kleur geven en ervoor zorgen dat jij de nacht van je leven hebt. Wat ik persoonlijk erg mooi vind aan de video is dat er verteld wordt dat wij in de nacht onszelf kunnen zijn, ons anders gedragen, anders kleden, alsof de rest van de wereld er even niet is. 

Een uniek kijkje achter de schermen en een hoop inspirerende woorden. Bekijk de eerste aflevering hieronder en laat vooral weten wat jij van de video vindt.
Heb jij het nachtleven van Amsterdam wel eens meegemaakt? Zoja, wat vond jij ervan?