Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Het nachtleven van Amsterdam

 photo Vastleggeninvolledigscherm7-8-201360233bmp_zpsb385f27e.jpg

Voor een nachtje stappen draai ik mijn hoofd niet om en vooral niet als erbij gezegd zou worden als wij in Amsterdam zouden gaan stappen om daar het nachtleven in te duiken. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen stap gezet in het hartje van Nederland als de zon ondergaat. Shame on me! Ik denk dat dat toch wel 1 van de dingen is die je ooit gedaan moet hebben, hoe ver je ook van Amsterdam af woont net als ik. Natuurlijk hoor je zo nu en dan wel eens iets over hoe leuk het nachtleven in Amsterdam is, maar het zelf van dichtbij mee maken is natuurlijk leuker. Agree? Dat komt goed uit, want vandaag heb ik een wel heel bijzondere video voor jullie. Een video over het nachtleven van Amsterdam.Desperados Tequila Flavoured Beer en Noisy hebben de handen ineen gestoken en samen maakte zij een tweedelige videoserie. In de eerste aflevering draait het, zoals je waarschijnlijk al gemerkt zult hebben om Amsterdam. Het nachtleven!


A.M.When the evening turn into the night, dat is de titel van de tweedelige videoserie. In de eerste video komen er een aantal invloedrijke mensen uit het nachtleven aan het woord die de nacht kleur geven en ervoor zorgen dat jij de nacht van je leven hebt. Wat ik persoonlijk erg mooi vind aan de video is dat er verteld wordt dat wij in de nacht onszelf kunnen zijn, ons anders gedragen, anders kleden, alsof de rest van de wereld er even niet is. 

Een uniek kijkje achter de schermen en een hoop inspirerende woorden. Bekijk de eerste aflevering hieronder en laat vooral weten wat jij van de video vindt.
Heb jij het nachtleven van Amsterdam wel eens meegemaakt? Zoja, wat vond jij ervan?