Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Video - Diesel Fuel For Life promodagen

 photo attachment_zpsffeba4dd.jpg

Weetje het nog? Een aantal dagen geleden schreef ik over de nieuwste mannen geur van Diesel, Fuel For Life Spirit.Heb je het artikel gemist? Hier kun je hem terug lezen. Inmiddels zijn er 2 promodagen geweest in Rotterdam en Amsterdam. Hier kon je afgelopen weekend (5/6 Juli) als één van de eerste de allernieuwste parfum ruiken onder het genot van een drankje, goede muziek en leuke dansers.

 
Het Belgishche model Marc Madeleyn - hét gezicht van de nieuwe geur - was ook aanwezig. Zeg nou zelf, als je de kans krijgt om met deze hottie op de foto te gaan dan grijp je die natuurlijk meteen met beide handen aan! Ook waren de Belgische dansers van So You Think You Can Dance aanwezig en zorgde voor een groot swing festijn.

Check het filmpje hieronder voor een kleine impressie van 1 van de promodagen. Heb jij jezelf al gespot? ;-)


Heb je de eerste promodagen gemist? No worries, op vrijdag 12 Juli swingt het promo-team door Brussel en op 13 Juli in Antwerpen. Als je nog niks op de planning hebt staan voor het weekend dan is dit zeker een leuk uitstapje en je kunt meteen Diesel Fuel For Life inhaleren door je neus!

Ga jij nog naar 1 van de promodagen of ben je er al geweest? 

Advertorial