Video - Diesel Fuel For Life promodagen

 photo attachment_zpsffeba4dd.jpg

Weetje het nog? Een aantal dagen geleden schreef ik over de nieuwste mannen geur van Diesel, Fuel For Life Spirit.Heb je het artikel gemist? Hier kun je hem terug lezen. Inmiddels zijn er 2 promodagen geweest in Rotterdam en Amsterdam. Hier kon je afgelopen weekend (5/6 Juli) als één van de eerste de allernieuwste parfum ruiken onder het genot van een drankje, goede muziek en leuke dansers.

 
Het Belgishche model Marc Madeleyn - hét gezicht van de nieuwe geur - was ook aanwezig. Zeg nou zelf, als je de kans krijgt om met deze hottie op de foto te gaan dan grijp je die natuurlijk meteen met beide handen aan! Ook waren de Belgische dansers van So You Think You Can Dance aanwezig en zorgde voor een groot swing festijn.

Check het filmpje hieronder voor een kleine impressie van 1 van de promodagen. Heb jij jezelf al gespot? ;-)


Heb je de eerste promodagen gemist? No worries, op vrijdag 12 Juli swingt het promo-team door Brussel en op 13 Juli in Antwerpen. Als je nog niks op de planning hebt staan voor het weekend dan is dit zeker een leuk uitstapje en je kunt meteen Diesel Fuel For Life inhaleren door je neus!

Ga jij nog naar 1 van de promodagen of ben je er al geweest? 

Advertorial