Doorgaan naar hoofdcontent

Video - Diesel Fuel For Life promodagen

 photo attachment_zpsffeba4dd.jpg

Weetje het nog? Een aantal dagen geleden schreef ik over de nieuwste mannen geur van Diesel, Fuel For Life Spirit.Heb je het artikel gemist? Hier kun je hem terug lezen. Inmiddels zijn er 2 promodagen geweest in Rotterdam en Amsterdam. Hier kon je afgelopen weekend (5/6 Juli) als één van de eerste de allernieuwste parfum ruiken onder het genot van een drankje, goede muziek en leuke dansers.

 
Het Belgishche model Marc Madeleyn - hét gezicht van de nieuwe geur - was ook aanwezig. Zeg nou zelf, als je de kans krijgt om met deze hottie op de foto te gaan dan grijp je die natuurlijk meteen met beide handen aan! Ook waren de Belgische dansers van So You Think You Can Dance aanwezig en zorgde voor een groot swing festijn.

Check het filmpje hieronder voor een kleine impressie van 1 van de promodagen. Heb jij jezelf al gespot? ;-)


Heb je de eerste promodagen gemist? No worries, op vrijdag 12 Juli swingt het promo-team door Brussel en op 13 Juli in Antwerpen. Als je nog niks op de planning hebt staan voor het weekend dan is dit zeker een leuk uitstapje en je kunt meteen Diesel Fuel For Life inhaleren door je neus!

Ga jij nog naar 1 van de promodagen of ben je er al geweest? 

Advertorial

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.