Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Video - Diesel Fuel For Life promodagen

 photo attachment_zpsffeba4dd.jpg

Weetje het nog? Een aantal dagen geleden schreef ik over de nieuwste mannen geur van Diesel, Fuel For Life Spirit.Heb je het artikel gemist? Hier kun je hem terug lezen. Inmiddels zijn er 2 promodagen geweest in Rotterdam en Amsterdam. Hier kon je afgelopen weekend (5/6 Juli) als één van de eerste de allernieuwste parfum ruiken onder het genot van een drankje, goede muziek en leuke dansers.

 
Het Belgishche model Marc Madeleyn - hét gezicht van de nieuwe geur - was ook aanwezig. Zeg nou zelf, als je de kans krijgt om met deze hottie op de foto te gaan dan grijp je die natuurlijk meteen met beide handen aan! Ook waren de Belgische dansers van So You Think You Can Dance aanwezig en zorgde voor een groot swing festijn.

Check het filmpje hieronder voor een kleine impressie van 1 van de promodagen. Heb jij jezelf al gespot? ;-)


Heb je de eerste promodagen gemist? No worries, op vrijdag 12 Juli swingt het promo-team door Brussel en op 13 Juli in Antwerpen. Als je nog niks op de planning hebt staan voor het weekend dan is dit zeker een leuk uitstapje en je kunt meteen Diesel Fuel For Life inhaleren door je neus!

Ga jij nog naar 1 van de promodagen of ben je er al geweest? 

Advertorial