Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Get your swag on met H&M

 photo KopievanVastleggeninvolledigscherm9-7-2013102332bmp_zps15cbf378.jpg

Eigenlijk heb ik een vaste routine, ik zet mijn laptop aan als ik uit bed kom, check mijn mail en social media, doe een rondje bloglovin en daarna surf ik -meestal- naar de webshop van h&m. Vooral voor de sale, want die wordt natuurlijk iedere ochtend bijgevuld. En moet je echt maken dat je er als de kippen bij bent wil je dat ene kledingstuk bemachtigen. Om een lang verhaal kort te maken, ik dook de webshop van h&m in, klikte op nieuwste artikelen en daar vond ik een nieuwe collectie van de losse lijn van h&m, Divided.

Eigenlijk niet erg speciaal zou je denken, maar toen de kledingstukken voorbij komen van de nieuwe collectie moest ik toch echt even een paar keer slikken. Get your swag on ladies!! De nieuwe collectie is er niet zomaar één, grote gouden kettingen, oversized tops en op bijna alle tops vind je wel de tekst "swag". De slogan van deze collectie luidt dan ook - Too swag for you. photo Vastleggeninvolledigscherm9-7-2013102332bmp_zps4d23e036.jpg

Rihanna, dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik langs de kledingstukken klikten. Alsof we in Rihanna haar kledingkast zijn beland. Hoewel we dit niet zijn gewend van h&m, omdat ze de divided collectie altijd vrij netjes houden vind ik deze "Swag" collectie té gaaf! Vooral de oversized t-shirts hebben mijn interesse gekregen en dan nog maar niet te spreken over de -bang- en -whats your problem- kettingen.

Ik zocht de bijhorende campagne beelden op en die spreken boekdelen. Enne, een bulldog is natuurlijk ook super Swag he haha! De campagne beelden zie je hieronder.


 photo hm-divided-swag-10-464x464_zpsb39f0d13.jpg  photo hm-divided-swag-8-464x464_zps3d4b0de7.jpg  photo hm-divided-swag-7-464x464_zps3aa68da4.jpg  photo hm-divided-swag-6-464x464_zpsd21b4f2d.jpg  photo hm-divided-swag-4-464x464_zps47e199f7.jpg  photo hm-divided-swag-2-464x464_zpse8e2b3e5.jpg  photo hm-divided-swag-1-464x464_zps4729cbec.jpg  photo hm-divided-swag-11-464x464_zps65344f2d.jpg  photo hm-divided-swag-5-464x464_zpseaf0425f.jpg

Maar wat is dat nou Swag?

Swag is een woord wat alweer een tijdje in de Nederlandse wereld mee draait. Het komt natuurlijk van de straat en is overgewaaid uit Amerika of beter gezegd uit het rapper wereldje. Je wilt anders zijn dan anderen, daar komt het hele woordje Swag op neer. Uniek en een eigen stijl hebben zoals celebs Rita Ora en Rihanna. Zij hebben inderdaad een groot swag gehalte, schamen zich nergens voor, zijn uniek en hebben een compleet eigen stijl + een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Swag is niet alleen een kledingstijl, maar heeft ook met je persoonlijkheid te maken, hoe je je gedraagt etc. Swag heb je of je hebt het niet en wat er op internet rond gaat.... Swag kun je jezelf niet aanleren dus eigenlijk kun je het als een groot compliment zien als iemand tegen je zegt "jij hebt swag"! Het blijft een vreemd woord, maar de hype is zeker nog niet over.. beter gezegd, het is pas net begonnen! Ik zeg, swag out!

De complete collectie is zowel online als offline te shoppen bij H&M.


Wat vind jij van deze divided collectie van h&m en heb jij er iets tussen gezien wat je graag zou willen hebben?